BoroBoro 161 Opublikowano 5 grudnia 2011 Opublikowano 5 grudnia 2011 o której jutro będzie można grać ? ;] ;] Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 5 grudnia 2011 Opublikowano 5 grudnia 2011 (edytowane) mnie martwi fakt, że żadnego kodu nie miałem - były 3 kody, wszystkie wpisane na dodatkowe pierdoły, ale kodu na BKK nie miałem. limitka ze sklepu psx. chyba, że o czymś nie wiem edit: tęsknie za tymi wesołymi kolorkami BC2 i BF1943. Wake Island wygląda jakoś tak smutno Edytowane 5 grudnia 2011 przez waldusthecyc Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 grudnia 2011 Opublikowano 5 grudnia 2011 mnie martwi fakt, że żadnego kodu nie miałem - były 3 kody, wszystkie wpisane na dodatkowe pierdoły, ale kodu na BKK nie miałem. limitka ze sklepu psx. chyba, że o czymś nie wiem edit: tęsknie za tymi wesołymi kolorkami BC2 i BF1943. Wake Island wygląda jakoś tak smutno Cały BF3 jest taki przygnębiający,jak K2,za oknem smutno to i człowiek doła łapie Cytuj
Rokkyu 4 Opublikowano 5 grudnia 2011 Opublikowano 5 grudnia 2011 (edytowane) do usunięcia Edytowane 5 grudnia 2011 przez Rokkyu Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 5 grudnia 2011 Opublikowano 5 grudnia 2011 Juz są servy testowe jeeeeeeeeeeeeeee Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 5 grudnia 2011 Autor Opublikowano 5 grudnia 2011 mnie martwi fakt, że żadnego kodu nie miałem - były 3 kody, wszystkie wpisane na dodatkowe pierdoły, ale kodu na BKK nie miałem. limitka ze sklepu psx. chyba, że o czymś nie wiem edit: tęsknie za tymi wesołymi kolorkami BC2 i BF1943. Wake Island wygląda jakoś tak smutno Kod na BtK to ten sam co Online pass. Wesołe kolorki to nie na wojnie chyba, że cieszy cię kolor krwi... Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 grudnia 2011 Opublikowano 5 grudnia 2011 Jakoś wesołe kolorki nie przeszkadzały BC2 by się dobrze bawić. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Jakoś wesołe kolorki nie przeszkadzały BC2 by się dobrze bawić. otóż to - brakuje mi tych zielonych mapek - drzewa, krzaki, jakieś baraki w lesie. choć rozumiem, że tutaj konflikt jest bardziej "arabski", jednak jak wrzucają mapy typu Wake Island to w głowie mam raczej mega słońce, duuuużo zieleni na takiej wyspie i fajną przejrzystą wodę. to by była miła odskocznia. nie zmienia to faktu, że te mapy pachną mega za.je.bistością Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 już o 13 pośmigamy po nowych mapach tylko szkoda że nie ma 3 strony konfliktu tylko wszędzie Usa vs RU Cytuj
Rokkyu 4 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Wielu z nas kupiło BF3 z PSS na spółkę w weekend po premierze, czyli DLC powinno być za free, bo to była promocja. Jednak wszystko po 18 listopada dzieli się tylko na 2 konsole. Obawiam się, że trzeba będzie się zrzucić z kimś na własną rękę we dwójkę, bo się rozszarpiemy o te dwa sloty ze starej zrzutki. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Kod na BtK to ten sam co Online pass. a nie jest tak ze po prostu bedzie do pobrania? Tak jak byly w BC2, bez kodu? Rokkyu, zasady zakupów dokonanych przed 18.11 sie nie zmieniają, kupiles na koncie z 5 slotami, to nagle na dodatek ci ich nie obetną do 2. Cytuj
Rokkyu 4 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Nie nie, zmiany z 18 listopada dotyczą produktów, które pojawiły się od tego dnia na PSS, nie chodzi o konta. Skoro DLC pojawi się teraz, to będzie można je dzielić tylko na dwójkę. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 (edytowane) Ale BtK jest free dla tych co kupili BF z pss w 1szy weekend, wiec jest przypisane do konta. Masz gre - masz BtK, tak to widze. Edytowane 6 grudnia 2011 przez humanno Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Nieśmiertelniki z Mass Effect 3 były jednym z dodatków Edycli Limitowanej? Jeśli tak, to one się same odblokowały dla (chyba) wszystkich, którzy uruchomili grę ze składki. Back to Karkand też powinien sam się odblokować (info z Twittera), więc możliwe że nawet nie będziemy się musieli logować na składkowe konto żeby aktywować/ściągnąć B2K. Oczywiście mogę się mylić Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Ale BtK jest free dla tych co kupili BF z pss w 1szy weekend, wiec jest przypisane do konta. Masz gre - masz BtK, tak to widze. za niecałe 3 godziny bedzie wiaodomo, nie ma co gdybać bo to dosyc pogmatwana sytuacja i nie wiadomo co wymyslili mam tylko jedną prośbe - jesli jednak beda tylko 2 sloty , i to na zasadzie "kto pierwszy ten lepszy", to plis nie zawalajcie tego tematu bluzgami na siebie ze ktos komus za(pipi)ał slot i zassal dlc wczesniej Cytuj
Sadzikkk 159 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Nieśmiertelniki z Mass Effect 3 były jednym z dodatków Edycli Limitowanej? Jeśli tak, to one się same odblokowały dla (chyba) wszystkich, którzy uruchomili grę ze składki. Back to Karkand też powinien sam się odblokować (info z Twittera), więc możliwe że nawet nie będziemy się musieli logować na składkowe konto żeby aktywować/ściągnąć B2K. Oczywiście mogę się mylić jeśli masz racje to polać mu Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 battlelog juz działa ciekawe czy do 13 wszystko zrobią servy już działają ale nie mogę pobrać dodatku Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Bo jeszcze nie jest dostępny? O 13 ma być. Cytuj
Rokkyu 4 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Ale BtK jest free dla tych co kupili BF z pss w 1szy weekend, wiec jest przypisane do konta. Masz gre - masz BtK, tak to widze. za niecałe 3 godziny bedzie wiaodomo, nie ma co gdybać bo to dosyc pogmatwana sytuacja i nie wiadomo co wymyslili mam tylko jedną prośbe - jesli jednak beda tylko 2 sloty , i to na zasadzie "kto pierwszy ten lepszy", to plis nie zawalajcie tego tematu bluzgami na siebie ze ktos komus za(pipi)ał slot i zassal dlc wczesniej IMHO to bardzo śliski temat, bo osoba której mail jest przypisany do konta może zmienić hasło i reszta się pocałuje. Ja już poświęce te 25zł i zrzucę się z ziomkiem, bo nie chce dymu z powodu paru groszy. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 (edytowane) Nieśmiertelniki z Mass Effect 3 były jednym z dodatków Edycli Limitowanej? Jeśli tak, to one się same odblokowały dla (chyba) wszystkich, którzy uruchomili grę ze składki. Back to Karkand też powinien sam się odblokować (info z Twittera), więc możliwe że nawet nie będziemy się musieli logować na składkowe konto żeby aktywować/ściągnąć B2K. Oczywiście mogę się mylić No i się myliłem. Trzeba ściągnąć z PSS - 1,3 GB. Już dostępne (w PSS) Edytowane 6 grudnia 2011 przez SzczurekPB Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 już można ściągać ? bo w sklepie in-game nic nie ma dalej ;/ Cytuj
sentryandy 2 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 (edytowane) I chyba działa tylko na 2 konsolach Edytowane 6 grudnia 2011 przez sentryandy Cytuj
Maggort 21 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Właśnie pobieram , można ściągać z ps store . Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 potwierdzam pobiera się ;] w sklepie in-game dalej sie nie wyswietla,trzeba bezpośrednio z PSS Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 lol ja tez przed chwila to znalazlem w PSS i zaczalem pobierac czyli jednak dodatek zajmuje 2gb, a te 700mb patcha to tylko taki wstępniak. i trzeba jeszcze pobrac 1300mb no cóż, trzeba czekac. dodam że jako osoba z preordera w PSS dodatek wyświetla mi sie jako darmowa rzecz bez wpisywania dodatkowych kodów itp Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi