Opublikowano 6 grudnia 201113 l I chyba działa tylko na 2 konsolach To by znaczyło że prawo działa wstecz po raz pierwszy Bo w momencie zakupu można było dzielić na 5.Coś czuję że ze składki właściciel konta dostanie kod i musi go wpisać.
Opublikowano 6 grudnia 201113 l Nie ma żadnego kodu. Po prostu może za darmo ściągnąć B2K z PSS. PS. A B2K liczy się jako nowy zakup, więc podlega już nowym przepisom z 2 ściągnięciami Edytowane 6 grudnia 201113 l przez SzczurekPB
Opublikowano 6 grudnia 201113 l To by znaczyło że prawo działa wstecz po raz pierwszy o juz niezaczynaj chciales oszukac system a system oszukał ciebie
Opublikowano 6 grudnia 201113 l I chyba działa tylko na 2 konsolach "chyba" to nie brzmi mi jako potwierdzenie, jesli jest bez zadnego kodu, tylko tak jak to bylo w BC2, po prostu jest avalible w zakladce to na moje oko dziala na wszystkich 5. Ale siedząc w pracy to moge sobie dumać Edytowane 6 grudnia 201113 l przez humanno
Opublikowano 6 grudnia 201113 l Hehe, a u mnie hasło od składkowego konta jest dawno zmienione, dobrze chociaż, że wiem kto je zmienił. Może ktoś już potwierdzic, że można ściągnąc na pięc konsol?
Opublikowano 6 grudnia 201113 l kumpel co ma grę ze skłądki mówi że konsola prosi go o wpisanie kodu! Jaki szajs. Próbował z dwóch kont się zalogować i ściągać
Opublikowano 6 grudnia 201113 l kumpel co ma grę ze skłądki mówi że konsola prosi go o wpisanie kodu! Jaki szajs. Próbował z dwóch kont się zalogować i ściągać dodatek byl za free chyba tylko przez 1szy weekend od umieszczenia, moze kupował później.
Opublikowano 6 grudnia 201113 l Ale zrozumcie, że BtK to nowy produkt, więc owszem - będzie darmowy dla tych co kupili BF3 w pierwszy weekend, ale obowiązują go też zasady PSS z 18 listopada. Nie chcę ryzykować, że komuś kto robił składkę nagle się zachce deaktywować moją konsolę, więc kupię ją sam z kimś zaufanym.
Opublikowano 6 grudnia 201113 l Nie mozna sciagnac w 5. Pojawil sie blad u mnie, ze max liczba aktywacji to 2.
Opublikowano 6 grudnia 201113 l No to mamy jasność. Płakał nie bedę, przerzucilem sie obecnie na MW ;P @Jakim, he, 30 listopada to torche później niż 1szy weekend od wypuszczenia BF na pss Edytowane 6 grudnia 201113 l przez humanno
Opublikowano 6 grudnia 201113 l 30 listopada kupiona gra. Więc chyb powinien się łapać na dodatek za free nie?
Opublikowano 6 grudnia 201113 l 30 listopada kupiona gra. Więc chyb powinien się łapać na dodatek za free nie? nie. to byla oferta na weekend. sory na zly dzien w kalendarzu spojrzalem. mozliwe ze 2 osoby z 5 juz pobraly i tyle. Edytowane 6 grudnia 201113 l przez zaq123456
Opublikowano 6 grudnia 201113 l No to musze mu smutną wiadomość przekazać;] 2% i sprawdzamy nowe mapki:D
Opublikowano 6 grudnia 201113 l 25zł to i tak nie tak źle, pół roku temu płaciliśmy w Killzone 3 18zł za tak naprawdę jedną mapę (bo ja nie grałem tam Partyzantki), a tu mamy 4 mapy, nowe bronie i pojazdy, trofea...
Opublikowano 6 grudnia 201113 l WOW zadania do odblokowania broni są calkiem poważne!! mysalem ze to bedzie na 30 min roboty, ale w sumie sporo dziwnych rzeczy trzeba zrobić, zwlaszcza na ten drugi zestaw broni, bo te poczatkowe to łatwe są ale to dobrze, nie bedzie tak ze ejszcze dziś wszyscy beda biegać z nowymi broniami
Opublikowano 6 grudnia 201113 l http://battlelog.battlefield.com/bf3/about/game/back-to-karkand/ przyznać się, kto czeka na dogtaga z delfinkiem?
Opublikowano 6 grudnia 201113 l To by znaczyło że prawo działa wstecz po raz pierwszy o juz niezaczynaj chciales oszukac system a system oszukał ciebie Już ci pisałem że jesteś głupi? Rokkyu to kiszka,bo mi się udało pobrać BtK z konta składkowego i teraz jak to ogarniemy?Wake jest super,mnóstwo miejsc to obejście,całkiem jak na Bf1943,no i jest Tunguska,łatwiej będzie ją wymasterować.Jeżeli właściciel składki będzie nie zadowolony to mu zapłacę. http://battlelog.bat...ack-to-karkand/ przyznać się, kto czeka na dogtaga z delfinkiem? Już go widziałem u typa którego zabiłem.
Opublikowano 6 grudnia 201113 l WOW zadania do odblokowania broni są calkiem poważne!! mysalem ze to bedzie na 30 min roboty, ale w sumie sporo dziwnych rzeczy trzeba zrobić, zwlaszcza na ten drugi zestaw broni, bo te poczatkowe to łatwe są ale to dobrze, nie bedzie tak ze ejszcze dziś wszyscy beda biegać z nowymi broniami Co trzeba zrobić aby odblokować MP5. Z góry dzięki za info.
Opublikowano 6 grudnia 201113 l Jako, że nie grałem wcześniej na tych mapach to na razie idzie jak po grudzie, ale dodatek bardzo fajny. Dlaczego na battlelogu nie działa mi zakładka assigments? Edytowane 6 grudnia 201113 l przez Gęsior
Opublikowano 6 grudnia 201113 l Ktos zagral w jakakolwiek nowa mape w jakimkolwiek trybie? Probuje sie wbic gdziekolwiek z tych 4 nowych map. Czy na serwer z 20 osobami czy z 5. Nic z tego. Za kazdym razem przenosi mnie do gry na starych mapach (tak jakbym trafil na koncowke rundy albo przepelniony serwer).
Opublikowano 6 grudnia 201113 l Przestańcie zaśmiecać wątek o tym że nie możecie ściągnąć dodatku do gry którą kupiliście na składce. Grę macie za 50 zł, pozostali za 200. Złóżcie się na resztę i do boju.
Opublikowano 6 grudnia 201113 l Ktos zagral w jakakolwiek nowa mape w jakimkolwiek trybie? Probuje sie wbic gdziekolwiek z tych 4 nowych map. Czy na serwer z 20 osobami czy z 5. Nic z tego. Za kazdym razem przenosi mnie do gry na starych mapach (tak jakbym trafil na koncowke rundy albo przepelniony serwer). Ja bez problemu na wszystkich już pykałem.
Opublikowano 6 grudnia 201113 l Ktos zagral w jakakolwiek nowa mape w jakimkolwiek trybie? Probuje sie wbic gdziekolwiek z tych 4 nowych map. Czy na serwer z 20 osobami czy z 5. Nic z tego. Za kazdym razem przenosi mnie do gry na starych mapach (tak jakbym trafil na koncowke rundy albo przepelniony serwer). Ja tak miałem dopóki dodatku nie pobrałem,później wziąłem szybki mecz i na wake na normalu 2 mecze zagrałem.Mnóstwo tam sprzętu.
Opublikowano 6 grudnia 201113 l Dodatek pobrany i zainstalowany. Nie pokazuje juz komunikatu, ze nie mam dodatku. Czyli wchodze i .. dupa. Trudno. Nie chca mnie tam ;p