Litwin81 1 155 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 I chyba działa tylko na 2 konsolach To by znaczyło że prawo działa wstecz po raz pierwszy Bo w momencie zakupu można było dzielić na 5.Coś czuję że ze składki właściciel konta dostanie kod i musi go wpisać. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 (edytowane) Nie ma żadnego kodu. Po prostu może za darmo ściągnąć B2K z PSS. PS. A B2K liczy się jako nowy zakup, więc podlega już nowym przepisom z 2 ściągnięciami Edytowane 6 grudnia 2011 przez SzczurekPB Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 To by znaczyło że prawo działa wstecz po raz pierwszy o juz niezaczynaj chciales oszukac system a system oszukał ciebie Cytuj
humanno 201 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 (edytowane) I chyba działa tylko na 2 konsolach "chyba" to nie brzmi mi jako potwierdzenie, jesli jest bez zadnego kodu, tylko tak jak to bylo w BC2, po prostu jest avalible w zakladce to na moje oko dziala na wszystkich 5. Ale siedząc w pracy to moge sobie dumać Edytowane 6 grudnia 2011 przez humanno Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 można można, ale z poziomu psstore. U mnie już połowa:d Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Hehe, a u mnie hasło od składkowego konta jest dawno zmienione, dobrze chociaż, że wiem kto je zmienił. Może ktoś już potwierdzic, że można ściągnąc na pięc konsol? Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 kumpel co ma grę ze skłądki mówi że konsola prosi go o wpisanie kodu! Jaki szajs. Próbował z dwóch kont się zalogować i ściągać Cytuj
humanno 201 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 kumpel co ma grę ze skłądki mówi że konsola prosi go o wpisanie kodu! Jaki szajs. Próbował z dwóch kont się zalogować i ściągać dodatek byl za free chyba tylko przez 1szy weekend od umieszczenia, moze kupował później. Cytuj
Rokkyu 4 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Ale zrozumcie, że BtK to nowy produkt, więc owszem - będzie darmowy dla tych co kupili BF3 w pierwszy weekend, ale obowiązują go też zasady PSS z 18 listopada. Nie chcę ryzykować, że komuś kto robił składkę nagle się zachce deaktywować moją konsolę, więc kupię ją sam z kimś zaufanym. Cytuj
Kuba0101 3 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Nie mozna sciagnac w 5. Pojawil sie blad u mnie, ze max liczba aktywacji to 2. 1 Cytuj
humanno 201 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 (edytowane) No to mamy jasność. Płakał nie bedę, przerzucilem sie obecnie na MW ;P @Jakim, he, 30 listopada to torche później niż 1szy weekend od wypuszczenia BF na pss Edytowane 6 grudnia 2011 przez humanno Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 30 listopada kupiona gra. Więc chyb powinien się łapać na dodatek za free nie? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 (edytowane) 30 listopada kupiona gra. Więc chyb powinien się łapać na dodatek za free nie? nie. to byla oferta na weekend. sory na zly dzien w kalendarzu spojrzalem. mozliwe ze 2 osoby z 5 juz pobraly i tyle. Edytowane 6 grudnia 2011 przez zaq123456 Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 No to musze mu smutną wiadomość przekazać;] 2% i sprawdzamy nowe mapki:D Cytuj
Rokkyu 4 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 25zł to i tak nie tak źle, pół roku temu płaciliśmy w Killzone 3 18zł za tak naprawdę jedną mapę (bo ja nie grałem tam Partyzantki), a tu mamy 4 mapy, nowe bronie i pojazdy, trofea... Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 WOW zadania do odblokowania broni są calkiem poważne!! mysalem ze to bedzie na 30 min roboty, ale w sumie sporo dziwnych rzeczy trzeba zrobić, zwlaszcza na ten drugi zestaw broni, bo te poczatkowe to łatwe są ale to dobrze, nie bedzie tak ze ejszcze dziś wszyscy beda biegać z nowymi broniami Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 http://battlelog.battlefield.com/bf3/about/game/back-to-karkand/ przyznać się, kto czeka na dogtaga z delfinkiem? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 To by znaczyło że prawo działa wstecz po raz pierwszy o juz niezaczynaj chciales oszukac system a system oszukał ciebie Już ci pisałem że jesteś głupi? Rokkyu to kiszka,bo mi się udało pobrać BtK z konta składkowego i teraz jak to ogarniemy?Wake jest super,mnóstwo miejsc to obejście,całkiem jak na Bf1943,no i jest Tunguska,łatwiej będzie ją wymasterować.Jeżeli właściciel składki będzie nie zadowolony to mu zapłacę. http://battlelog.bat...ack-to-karkand/ przyznać się, kto czeka na dogtaga z delfinkiem? Już go widziałem u typa którego zabiłem. Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 WOW zadania do odblokowania broni są calkiem poważne!! mysalem ze to bedzie na 30 min roboty, ale w sumie sporo dziwnych rzeczy trzeba zrobić, zwlaszcza na ten drugi zestaw broni, bo te poczatkowe to łatwe są ale to dobrze, nie bedzie tak ze ejszcze dziś wszyscy beda biegać z nowymi broniami Co trzeba zrobić aby odblokować MP5. Z góry dzięki za info. Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 (edytowane) Jako, że nie grałem wcześniej na tych mapach to na razie idzie jak po grudzie, ale dodatek bardzo fajny. Dlaczego na battlelogu nie działa mi zakładka assigments? Edytowane 6 grudnia 2011 przez Gęsior Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Ktos zagral w jakakolwiek nowa mape w jakimkolwiek trybie? Probuje sie wbic gdziekolwiek z tych 4 nowych map. Czy na serwer z 20 osobami czy z 5. Nic z tego. Za kazdym razem przenosi mnie do gry na starych mapach (tak jakbym trafil na koncowke rundy albo przepelniony serwer). Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Przestańcie zaśmiecać wątek o tym że nie możecie ściągnąć dodatku do gry którą kupiliście na składce. Grę macie za 50 zł, pozostali za 200. Złóżcie się na resztę i do boju. Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Ktos zagral w jakakolwiek nowa mape w jakimkolwiek trybie? Probuje sie wbic gdziekolwiek z tych 4 nowych map. Czy na serwer z 20 osobami czy z 5. Nic z tego. Za kazdym razem przenosi mnie do gry na starych mapach (tak jakbym trafil na koncowke rundy albo przepelniony serwer). Ja bez problemu na wszystkich już pykałem. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Ktos zagral w jakakolwiek nowa mape w jakimkolwiek trybie? Probuje sie wbic gdziekolwiek z tych 4 nowych map. Czy na serwer z 20 osobami czy z 5. Nic z tego. Za kazdym razem przenosi mnie do gry na starych mapach (tak jakbym trafil na koncowke rundy albo przepelniony serwer). Ja tak miałem dopóki dodatku nie pobrałem,później wziąłem szybki mecz i na wake na normalu 2 mecze zagrałem.Mnóstwo tam sprzętu. Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Dodatek pobrany i zainstalowany. Nie pokazuje juz komunikatu, ze nie mam dodatku. Czyli wchodze i .. dupa. Trudno. Nie chca mnie tam ;p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi