Litwin81 1 155 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 55 zł? A psioczyli na CoD No EA coraz bardziej przypomina acti,ale taki Vietnam i BtK to chyba coś więcej niż tylko 4 nowe mapki,to nowe bronie,większa destrukcja. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3/1459310-back-karkand-full-maps-leaked.html Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Też próbowałem się wbić i wszystko pełne było, ale jak już się wbiłęm to spoko. Zniszczenia rzeczywiście lekko do przodu względem podstawki Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 (edytowane) http://forums.electr...aps-leaked.html to jest dla pc,w wiekszosci.A tak po za tym co ten link mial pokazac? to ze dostali ludzie kody? to sa kody od gamestop dla preoderow Edytowane 6 grudnia 2011 przez zaq123456 Cytuj
cortezon 1 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Godz temu zagrałem 3 mecze w trybie rush bez żadnych problemów. W battlelogu w raportach bitewnych pokazuje jeszcze jako nieznane mapy. Cytuj
walek 96 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Jak tam panowie mapki? Jest wypasik czy nie ma? Cytuj
Maggort 21 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Jak dla mnie mapki lepsze niż w podstawce . Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 czyli rozumiem jest tak, że mamy bronie z podstawki + dodatkowe dla BtK tak? można spokojnie gnieść jajca Abakanem czy trzeba z nowych broni podstawowych korzystać a kolejne odblokować? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 wszystko z podstawki mozna uzywac na nowych mapach a bronie z z BTK sa na poczatku zablokowane, pierwsze 5 - po jednej z kazdego rodzaju odblokowuje sie wykonujac zadania daną klasą po odblokowaniu danej broni dostaje sie dostep do odblokowywania drugiej broni z danej klasy , druga bron o wiele trudniej odblokować teraz mam wyłączona gre ale rzuce z pamieci pare zadani 1 assault rifle = 10 heal, 10 revive 2 assault = XX kill karabinami, XX killi granatnikiem, wygranie X squad-cośtam 1 SMG = 10 repair, 1 kill spawarką 2 SMG = 50 killi rpg, kille jeepem, i cos tam 1 snajperka = 20 killi snajperka , 5 zaznaczen soflamem 2 snajperka = 50 hedszotów, kille nożem, coś tam 1 LMG = 20 killi LMG, 2 kille mortarem 2 LMG = chyba 100 killi LMG, cos tam i cos tam 1 PDW = jakies kille chyba, ogranie 2g w mapach karkand 2 shotgun = duzo killi roznymi rzeczami, ileś godizn na mapach BTK Cytuj
walek 96 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Dodatek pobrany i zainstalowany. Nie pokazuje juz komunikatu, ze nie mam dodatku. Czyli wchodze i .. dupa. Trudno. Nie chca mnie tam ;p Narazie maja problemy z serwerami (nic nowego). Radza aby odpalac BTK w quick match, to na chwile obecna jedyna opcja by pograc w DLC. http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2011/12/06/back-to-karkand-bring-your-weapons-back.aspx PLEASE NOTE: At the moment, we are experiencing issues with the server browser. Please use the Quick Match filter settings to pick the Back to Karkand map and mode you want to play. Going through the server browser right now will match you up with base game maps only. We are hard at work isolating and fixing this issue and will have an ETA on this later. Stay tuned for more information. In the meantime, using Quick Match will let you select and play on any map, from the base game or Back to Karkand. Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 to jest najlepszy dodatek w jaki gralem qonquest karkand 5 flag masakra i te broni e;] Cytuj
karol666 6 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 (edytowane) Szkoda, że gulf of omen ma tylko 3 flagi brakuje mi hotelu i przybrzeżnych flag. @down jak grałem to były 3, wersja CQ small z linka, który dał Mazzeo Edytowane 6 grudnia 2011 przez karol666 Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 No na tej mapce z 5cioma flagami te 24 osoby go troche malo jest. Ale sama mapka kozak. Zostalo mi do obadania nowa wersje wake sland i cos jeszcze. Ogolnie fajny dodatek i juz wiem ze kolejne tygodnie spedze na tych nowych mapkach:) Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 A dlaczego ten dodatek ma osobny temat ? Przecież on aż jakichś zmian nie wprowadza by na to zasługiwał. Nie jest to dodatek na miarę Vietnamu w BC2 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Gdzie jest ten basen na Zatoce, w którym mamy się wykąpać na trophy? Cytuj
mersi 804 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 wrzuciło mi wake island, pierwsze wrażenie: mapka jakaś taka nijaka, w bf1943 jakoś to żywiej wszystko wyglądało, zara obadam reszte Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 (edytowane) a jak sie pytam co to kur.wa jest! strzelam do odrzutowca i rakiety znikaja,framrate spada caly czas chyba ze jestem,w czolgu,2 razy zwiesilo mi ps3,ze sie musiala przywracac z kopii zapasowej. strzelam do czlogu strzal przelatuje przez niego,strzelam do goscia z czolgu z ok. 5m strzal znika. strzelam do goscia z karabinu ja gine on jakims cudem 100% zycia.lagi takie,ze sie plakac chce. jak bymieram mape z b2k wrzucam nie do starych map..A z okazji nadchodzacych swiat zycze beta testera dice,zeby ich na zbity pysk wylali. Edytowane 6 grudnia 2011 przez zaq123456 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 (edytowane) Na wake jest tabliczka uważać na rekiny,ciekawe czy są?Te nowe mapy to straszna kamperiada,mnóstwo budynków.Dodali nowy tryb,mamy wszystkie flagi i o 50 biletów mniej,atakujący muszą odbić punkty nim im bilety spadną.Widziałem jakiś basen przy blokowisku,ale nie wiem czy to był ten do którego trzeba wskoczyć. Edytowane 6 grudnia 2011 przez Litwin25 Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Jak dla mnie ilość budynków jest za duża, zbyt wiele kondygnacji. Nie sposób tego ogarnąć. Kulki śmigają z każdej strony, trzeba cały czas się kitrać co według mnie jest słabe i tracimy feeling. Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 za mało zniszczeń/za dużo za dużo budynków za mało grafika za ciemna/za jasna ludzie każdemu coś przeszkadza ;/ to jest świetny dodatek oby kolejne też wnosiły nowy ekwipunek ;] 2 Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Ja (pipi)e jaki mayhem jest w rush na jednej z tych map... W pewnym momencie taka zadyma byla ze polozylem sie miedzy jakimis murkami i czekalem poki ucichnie... Ale musze przyznać ze bylo fajnie, pomijajac ze czulem sie jak w CoD Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 jedno wyzwanie na broń to rozwalenie palnikiem czołgu masakra nie da sie ;/ Cytuj
cortezon 1 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Gdzie jest ten basen na Zatoce, w którym mamy się wykąpać na trophy? W trybie rush przy jednym z m-comów, bodajże w drugim podejściu. Pamiętam że hotel jest dość charakterystyczny i stoi przed nim fontanna. Włączyłem tą mapę zaraz po ukazaniu się dodatku i śmiesznie wyglądało jak z 10 chłopa w pełnym ekwipunku pływało w basenie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi