Yano 3 697 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 jedno wyzwanie na broń to rozwalenie palnikiem czołgu masakra nie da sie ;/ wlasnie przed chwila prawie to zrobilem bo sie wypstrykałem z rakiet. ale nie mam jeszcze tego zadania odblokowanego spokojnie mozna sie zakrasc i w kilka sekund zrobic disable, jedyny problem że jak wróg wyjdzie z czołgu przed wybuchem to spawarka zaczyna naprawiac zamiast niszczyc bo czołg staje sie "neutralny" , to moze byc jedyny problem Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 W jednym z zadań trzeba uśmiercić typa za pomocą spawary. To można zrobić tylko w dodatku czy obojętnie na której mapie? Cytuj
Maggort 21 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 W jednym z zadań trzeba uśmiercić typa za pomocą spawary. To można zrobić tylko w dodatku czy obojętnie na której mapie? Obojętnie , ja zrobiłem na Autostradzie do Teheranu . Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Wszystkie zadania można robić na podstawowych mapach. Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 pierwsza snajperka z dodatku jest zbugowana tak wykrzywia ręce że nie idzie strzelać Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Zadanie ze spawarą wykonane. Myślałem, że będę miał z tym spory kłopot bo raczej napieram niż kitram się po tyłach, ale dawno nie sprawiło mi takiej radochy wykonanie tego questa. Na Karkandzie wpierdzielam się na dach jakiegoś budynku a tam dwóch kolesi snajpi. Jeden plecami do mnie, drugi ten bliżej, bokiem. Spawara do łapy, pojechałem mu szybciutko i kose drugiemu. (pipi) I love this game Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 zagralem troche, ale glupio zrobilem na poczatku oczywiscie nie ogarniam map, wiec dostawalem w dupe, ale na dodatek utrudnilem sobie sprawe tym ze nastawilem sie na wykonanie zadan do odblokowania broni , i zamiast grac normalnie robilem jakies glupie rzeczy, przez to co chwile zdychalem i tylko sie nawkurzalem mapy wydaja sie bardzo fajne, zniszczenie wyraznie wieksze (albo przynajmniej więcej mocno zniszczalnych budynkow) , ale na chwile wroce do starych map, odblokuje pierwsze bronie,a potem juz nrmalnie bede gral na nowych mapach Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 (edytowane) Do usunięcie Edytowane 6 grudnia 2011 przez Gęsior Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 L85A2 broń masakra wreszcie odblokowałem męczyłem się i męczyłem z tym drużynowym Dm masakra 5 wygranych hehehe nareszcie ;] Cytuj
karol666 6 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 (edytowane) Hotel przy którym jest basen jest na wschodzie mapy tuż przy jej granicy. Póki co największym minusem tego dodatku jest to, że normalne mapy były dzisiaj dla mnie kompletnie nie grywalne -_-, jak tylko skończyła się mapa z BtK to ludzie masowo opuszczali serwer i drużyny były nie równe np, 8vs4 i tak za każdym razem :| Edytowane 6 grudnia 2011 przez karol666 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Szczerbinka w FAMASie, to jakiś głupi żart. Jeśli w rzeczywistości też tak jest, to ta broń jest strasznie trudna w opanowaniu. Cytuj
dydel 16 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Dla mnie głupie jest to że na kazdej mapie włączał się ten nowy Podbój, w normalny podbój udało mi się 2 razy na omanie zagrać Powinni dodać to do filtra. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 pogralem w bf i jedyne co moge powiedziec ze olewam multi... Tak s(pipi)ych i zbugowanych map dawno nie widzialem. Ostatni patch juz calkowicie z(pipi)al balans ze gra zamiast przyjemniscia jest udreka. Jak mam wykonac te zadania jesli np noz w karkalandzie nie dziala wcale! Pomine juz gosci niesmiertelnych czy niewidzialnych bo to u tempych szwedow normalka 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Ta pierwsza snajperka z Karkandu faktycznie jest zepsuta ;/ Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 pogralem w bf i jedyne co moge powiedziec ze olewam multi... Tak s(pipi)ych i zbugowanych map dawno nie widzialem. Ostatni patch juz calkowicie z(pipi)al balans ze gra zamiast przyjemniscia jest udreka. Jak mam wykonac te zadania jesli np noz w karkalandzie nie dziala wcale! Pomine juz gosci niesmiertelnych czy niewidzialnych bo to u tempych szwedow normalka Szpic jak zwykle swoje :rofl2: 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Ta pierwsza snajperka z Karkandu faktycznie jest zepsuta ;/ o cholera takiego czegos sie nie spodziewalem, mam nadzieje ze zrobia jakiegos hot fixa czy cokoliwek bo zeby bron byla calkowicie nie do użytku to rpzesada. co rpawda i tak wole snajperki bolt action ale pobawil bym sie chwile. musialem szybko podniesc jakas inna broń po trupie bo to przeciez śmiech jak narazie 3 bronie odblokowane swoja droga pierwsza bron supporta ma odrazu odblokowany x12 zoom, podwojny magazynek i nóżki, ale i tak dupy nie urywa fajne jest to ze np 2 broń supporta wymaga suppression asyst ale nie trzeba ich robić supportem, mozna grać kimkolwiek a i tak sie naliczają, to samo zapewne z innymi wymogami, np headshoty na druga snajperke mozna robić czymkolwiek pewnie btw u snajpera na ta zepsuta snajperke trzeba 5 razy zaznaczyc soflamem, ale nie trzeba zabijac, mozna zaznaczyc nawet 5 razy to samo pewnie (ja to zrobilem na czolgu i heli zaznaczanym na zmiane, zajelo to 30 sekund ;p) Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Szpic ma powoli rację.Dwie akcje spzred 10 minut: -7 killi thunderboltem na Kaspianie -24:7 na Bazarze Co je łączy?To ze mnie wywaliło i nie zapisało,co za pedały z Dice,jak w to grać,jak to masterować,skoro wywala i nie zapisuje,po każdym meczu jest zapisywanie,pytam się czego?Pedały. 2 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Heh, dzisiaj już dwa razy miałem "no weapon glitch". Chu.j im w dupę. Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Ja nie wiem Panowie, albo ja mam jakieś szczęście albo Wy wielkiego pecha. Mam 121h za sobą i nie miałem ani jednej takiej sytuacji. Tak na marginesie to Wake Island jest z dupy. Jest za duża!!! To już na Kaspianie gra się o wiele przyjemniej. Bojkotuję tą mapę i ch... Tak Jak Jano prawi: załatwienie zaznaczenia laserem zajmuje chwilę. Cytuj
maxelm 6 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Jak w Killzonie punktów też nie zapisywało, to ludzie tez narzekali, stara śpiewka przy grach FPS. Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 7 grudnia 2011 Opublikowano 7 grudnia 2011 Aaaaa ide spać. Jestem kontent Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 7 grudnia 2011 Opublikowano 7 grudnia 2011 (edytowane) Jak w Killzonie punktów też nie zapisywało, to ludzie tez narzekali, stara śpiewka przy grach FPS. No chyba o to chodzi w grach tego typu by zliczało. Grał już ktoś tym: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/soldier/Litwin_PL/iteminfo/aaLAV/179749130/ps3/ Jeżeli tak to na jakiej mapie? Edytowane 7 grudnia 2011 przez Litwin25 Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 7 grudnia 2011 Opublikowano 7 grudnia 2011 Grał już ktoś tym: http://battlelog.bat.../179749130/ps3/ Jeżeli tak to na jakiej mapie? Na Wake Island gdy Amerykańce zajmą B, w hangarze zamiast Tunguski respi się ten samochodzik. 2 Cytuj
dApo 313 Opublikowano 7 grudnia 2011 Opublikowano 7 grudnia 2011 (edytowane) takie mapy powinny być w podstawce są o wiele lepsze od nich i "zalatują" mi trochę BFBC2 co jest na plus bo brakowało mi takich map... gra się na nich miodnie, mam nadzieje że zrobią więcej podobnych map. kiedy po raz pierwszy wszedłem na odświeżonego karkanda guld of oman i shargi to nie wiedziałem co gdzie jest xD takie miałem zawirowanie, jeszcze na wake nie grałem więc nie wiem co o niej myśleć. edit. i smutne jest to że po zakonczeniu mapy z dlc ludzie wychodzą gdy widzą mape z podstawki Edytowane 7 grudnia 2011 przez dApo Cytuj
Stona 569 Opublikowano 7 grudnia 2011 Opublikowano 7 grudnia 2011 takie mapy powinny być w podstawce są o wiele lepsze od nich i "zalatują" mi trochę BFBC2 co jest na plus bo brakowało mi takich map... gra się na nich miodnie, mam nadzieje że zrobią więcej podobnych map. kiedy po raz pierwszy wszedłem na odświeżonego karkanda guld of oman i shargi to nie wiedziałem co gdzie jest xD Tak, mapy z BF2 zalatują Ci BF:BC2. Świetnie. Nazwy też są widzę niczego sobie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi