Gość Zaqair Opublikowano 8 grudnia 2011 Opublikowano 8 grudnia 2011 hej mam pytanie czysto techniczne ale zwiazane troszke z back to karkland:) Jak juz wiadomo dodatek mozna pobrac na 2 konsole, 3 inne osoby musza sobie radzic same i chce sie dowiedziec jak to rozwiazac. Jezeli zalozylismy profil o nazwie xxx i z niego kazda z 5 osob sciagnela gre a pozniej osoba 1 i 2 dodatek (back to karkland) to czy jezeli na konsoli 3 wykupi sie dodatek na profilu xxx za 55 zl to konsola 3 i 4 moze pobrac ?? czy bedzie trzeba tworzyc specjalnie nowa skladke tylko dla tego dodatku, by nie udostepniac oczywiscie swoich oryginalnych profili. z gory dziekuje za pomoc. Musisz,zalozyc nowe konto, nawet jak bys kupil x60 dodatek to i tak 2 konsole beda mogly to pobrac. ograniczenie nie jest na liczbe pobran danego produktu(bo mozesz pobrac na 2 konsole,dany produkt milion razy),tylko na aktywne konsole. Cytuj
rami80 1 Opublikowano 8 grudnia 2011 Opublikowano 8 grudnia 2011 dzieki panowie za wytlumaczenie:) pozdrawiam Cytuj
mersi 804 Opublikowano 8 grudnia 2011 Opublikowano 8 grudnia 2011 Gdzie jest BTR-90? Potrzebne jest mi nim 10 killsów a za cholere nie wiem gdzie go znaleść... Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 grudnia 2011 Opublikowano 8 grudnia 2011 ja pierdziele, coś te bronie z BTK maja porabane celowniki , jak narazie wszystko co odblokowalem jest dziwne 1 inzynier - HK53 - ujdzie, nawet moze byc, ale szczyt wygody to to nie ejst 2 inzynier - QBZ-95 - na boki celownik zasłania bardziej niz w famasie, na szczescie powyzej w miare widac wiec da sie zniesc, chyba jest calkiem spoko bron 1 famas - wiadomo nic nie widac Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 grudnia 2011 Opublikowano 8 grudnia 2011 Heh, a mi famas pasuje, przy celowaniu obszar widzenia zmniejsza się i to bardzo, ale za to widac jakby "dokładniej". Fajnie się strzela z dystansu, na minus trzy tryby strzelania, jakoś wolę zmieniac między pojedyńczym strzałem, a ogniem ciągłym. Trzy tryby to za dużo. Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 8 grudnia 2011 Opublikowano 8 grudnia 2011 Najlepszą szczerbinę ma AK47 i inne bronie z tej rodziny,po co udziwniać tak jak w Famasie?Nie wiem czy wiecie ze Scar to początkowo był polski patent,tylko usa nam go podje.bała. Cytuj
sentryandy 2 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 Nie wiem czy wiecie ze Scar to początkowo był polski patent,tylko usa nam go podje.bała. Proszę podaj źródło tych informacji. Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 Nie podam,bo na forum o nowej polskiej snajperce to wyczytałem,a nie pamiętam adresu. Cytuj
Gość Darude Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 (edytowane) Podchwytując temat chciałem napisać ,aby w jakimś dlc znalazł się "nasz" Rosomak .Jednak z tego co przeczytałem to on jest budowany na licencji fińskiej O O .Mocno sie zdziwiłem. Edytowane 9 grudnia 2011 przez Darude Cytuj
elvis004 312 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=27YAlaWUHEs&feature=player_embedded i coś jeszcze... http://battlefieldo.com/bf3-back-to-karkand-easter-eggs/ Edytowane 9 grudnia 2011 przez elvis004 Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 Podchwytując temat chciałem napisać ,aby w jakimś dlc znalazł się "nasz" Rosomak .Jednak z tego co przeczytałem to on jest budowany na licencji fińskiej O O .Mocno sie zdziwiłem. Tak,wóz bojowy Patria,nasi dają oporządzenie i uzbrojenie. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 Ja pier.dolę, MG36 też jest zbugowane "podniesionymi rękami" [*] Chu.j im w dupę x2. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 (edytowane) ponawiam pytanie zadawane juz przez kogoś - na jakiej mapie znajde BTR-90 ? jaka mapa i jaki tryb gry? chce zadanie wykonac edit w necie znalazlem ze jest na oman, panasila i kankard, znalazlem na gulf of oman, na qonquescie, tym z samolotami, jest na budowie (jesli to bylo to) jak ktos ma inne lokalizacje - mapa, tryb, miejsce - to poprosze btw zrobilem juz zadanie z buggy, ale dziwne bo ich karabin jest baaaardzo nieskuteczny, walilem wielokrotnie do gosci i nawet hitmarker sie nie pojawial, odleglosc wcale nie byla wielka przejechalem też przez goscia i nic mu sie nie stalo Edytowane 10 grudnia 2011 przez Yano Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 Ja wczoraj prawie zaliczyłem killa spycharką, minąłem się z kolesiem o kilka milimetrów, a później na luzie mnie zdjął. Cytuj
princ18 7 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 Wiecie może czy jeśli 2 osoby pobrały już b2k z wspólnego konta i jedna z nich je dezaktywuje, ja je aktywuje u siebie śćiągne se b2k. To czy ta osoba co zdezaktywowała konto też bd mogła grać normalnie w b2k Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 zrobiłem to zadanie z palnikiem ;] wystarczy piłować tą amerykańska amfibia amtrac, hehe śmiesznie to wyglądało jak każdy biegał z palnikiem do niej ;] Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 Ja wczoraj prawie zaliczyłem killa spycharką, minąłem się z kolesiem o kilka milimetrów, a później na luzie mnie zdjął. Jak się wziąłem za te trofeum to przejechałem 2óch typa hehe Wyzwanie spawarką jest banalne - poszukajcie kolesia z mortarem, robocika, soflama, mava - powinno również zaliczyć jako rozwałkę pojazdu. Tym buggym łatwiej przejechać niż zabić z działka nań zamontowanym. Strasznie nieskuteczne badziewie Cytuj
Gość szpic Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 ja sie mecze z zadaniem z granatnikami, nie wiem co jest ale cos zwalili, mam zwykly pocisk ( srut) i strzalki, nie wazne ktory typ wybiore w menu to zawsze strzelam z srutu, jak strzele w sciane z pol metra to rozwala pol budynku, jak strzele w wroga z metra to zabiera mu ledwo 60% ze musze go dobic z pistoletu... Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 jak to granatnik śrut i strzałki? masz na mysli podwieszanego shotguna? bo podwieszany granatnik ma granaty, śrut i dymne i granaty sa bardzo skuteczne, wczoraj nawet zabilem tym goscia ktory byl ze 100 metrow odemnie, przelobowalem spory kawal mapy celujac grubo ponad nim, ale pieknie wylądowało i zabiło (bylo to na tej nowej mapie , ja stalem na parkingu przed stacją TV (tam gdzie ostatnie 2 mcomy) a on sie czaił na budowie na tym budynku niedokonczonym (tam gdzie są poprzednie 2 mcomy) Cytuj
tommi 345 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 Tym buggym łatwiej przejechać niż zabić z działka nań zamontowanym. Strasznie nieskuteczne badziewie hehe, raz mialem dobra akcje tym- przejechalem typa tak, ze jego zwłoki zahaczyly sie o tylny zderzak i ciagnely za autem kilkaset metrow, dopoki nie zniknely Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 Cale to dlc jest IMO lepsze od podstawki. Nareszcie sa zniszczenia, swietne mapki, ten nowy podboj daje rade. Ogolnie nie zaluje 55zl, chociaz kupowalem bardziej w ciemno, bo po podstawce sie troche zawiodlem. Cytuj
Kuba0101 3 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 Siemka. Mam zaliczyc zadania za zniszczenie bronia ppanc. Jaka to bron? Kazde wyrzutnie? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 jak dla mnie to miny, ale mogę się mylić Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 napewno chodzi o RPG podejzewam ze inne wyrzutnie też (ale te namierzane zabijają ludzi tylko w pojazdach) nie wiem czy miny sie zaliczają ja to nabiłem porpsotu waląc z RPG do ludzi (co jest łatwe na nowych mapach bo jak ktos sie kitra po budynkach to mozna walić na oślep i rozwlajac budynki zabijać ludzi (niekoniecznie zawalac budynki, ale jak sciana sie rozwala to zabija tez ludzi stojących obok) Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 MG36 i snajperka QBU działają normalnie na mapach w podstawce Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi