Yano 3 697 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 dobrze wiedziec, bo wlasnie odblokowalem mg36 nawet udalo mi sie kogos zabic z rekami podniesionymi do góry xD Cytuj
Kuba0101 3 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 jak dla mnie to miny, ale mogę się mylić Z poczatku myslalem, ze czolgiem mozna. A jednak nie. No coz bede musial sie pomeczyc z RPG. Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 Siemka. Mam zaliczyc zadania za zniszczenie bronia ppanc. Jaka to bron? Kazde wyrzutnie? U mnie pisze że wyrzutniami ppanc. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 Macie moze linka do tych zadań? Na battlelogu tego nie ma, w samym BF3 pokazuje sie tylko małe podsumowanie ale tez nic ne ma napisane. Gdzie moge znaleźć co i jak? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 W zakładce Mój Żołnierz masz przecież zadania. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 No jasne. Ja tam po prostu ne zagladam w ogole. Thx Szkoda ze nie da sie zadan robic awansem - wyszlo mi pare rzeczy z poziomu drugiego, ale nie mam jeszcze odblokowanego pierwszego Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 ostatnio zauważyłem, że zglitchowane bronie z B2K zwieszają mi konsole gdy użyje ich na mapach z DLC natomiast działają poprawnie na podstawce Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 11 grudnia 2011 Autor Opublikowano 11 grudnia 2011 Dzisiaj udało mi się zdobyć trofeum za przejechanie kogoś mini spycharką. Pierwszy raz w to wsiadłem i po 30 sek. udało się. To teraz nie muszę już marnować na to czasu Cytuj
dApo 313 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 na jakiej mapie jest ta spycharka i w którym dokładnie miejscu? Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 11 grudnia 2011 Autor Opublikowano 11 grudnia 2011 na jakiej mapie jest ta spycharka i w którym dokładnie miejscu? Ja ją znalazłem "przy okazji" na Wake Island w trybie podboju. Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 Za chiny ludowe nie roz(pipi)e niczego tą spawarką. Co robić? Jak żyć? :ph34r: Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 Biegaj za swoim czołgiem,jak walczy z innym pojazdem to biegnij na żyda i spawaj Cytuj
mersi 804 Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 znajdź jakiś amtrack przeciwnika i go rozkręć, wpadnie na sto pro Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 A myślisz Litwin, że nie zapieprzałem za czołgami? Na jana (pipi) i do przodu :rofl2: Tyle zgonów co wyłapałem to już nie chce mi się wspominać nawet. Z tym Amtrackiem nie próbowałem. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 13 grudnia 2011 Opublikowano 13 grudnia 2011 Za chiny ludowe nie roz(pipi)e niczego tą spawarką. Co robić? Jak żyć? :ph34r: zamiast pojazdu rozwal MAVa, Mortar, czujniki ruchu, robocika - jakikolwiek sprzęt ogólnie i powinno wpaść Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 13 grudnia 2011 Opublikowano 13 grudnia 2011 Za chiny ludowe nie roz(pipi)e niczego tą spawarką. Co robić? Jak żyć? :ph34r: zamiast pojazdu rozwal MAVa, Mortar, czujniki ruchu, robocika - jakikolwiek sprzęt ogólnie i powinno wpaść Może to pytanie wyda się głupie, ale gdzie mogę znaleźć MAV'a? Do tej pory widziałem to ustrojstwo jak lata więc spawarą nie da rady. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 13 grudnia 2011 Opublikowano 13 grudnia 2011 czasami snajper zostawia go i idzie robic co innego, wtedy on sam ląduje i stoi, jesli ktos jest sprytny to zostawia go na dachu zeby był bezpieczny, ale czasem tez poprostu olewają i taki mav stoi sobie gdzieś i pika, ogolnie jak slyszysz dzwięk pikania to pewnie jakis sprzet snajpera lezy w okolicy tylko ja nie wiem czy rozwalanie gadżetów to zaliczy, moze i tak, ja rozwalilem czołg (warto podbiegac do czołgów juz dymiących) ale tez tak jak ktos powiedzial - czasem wrogowie zostawiaja amtraca gdzies w okolicy zeby sie na nim respić, moze wtedy zaliczy Cytuj
Kuba0101 3 Opublikowano 13 grudnia 2011 Opublikowano 13 grudnia 2011 Za chiny ludowe nie roz(pipi)e niczego tą spawarką. Co robić? Jak żyć?Umow sie z kumplem, na rozwalenie jakiegos pojazdu. Cytuj
dydel 16 Opublikowano 13 grudnia 2011 Opublikowano 13 grudnia 2011 Ja rozwaliłem moździerz bo zabitym wrogu i zaliczyło Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 13 grudnia 2011 Opublikowano 13 grudnia 2011 W BC2 zaliczyłem ponad 1200h i zginąłem mniej razy niż tutaj z rąk swoich,ciemne strony dużej sprzedaży,przyszło mnóstwo noobów i kretynów,każdy chce polatać i mordują swoich. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 grudnia 2011 Opublikowano 13 grudnia 2011 Jackhammer to POTWÓR! Odrzut niesamowity, ale jak się człowiek nauczy nad nim panować, to klękajcie narody w wąskich korytarzach. Obowiązkowo do tego celownik Holograficzny (tak, Jackhammer też dołącza do Klubu Beznadziejnych Szczerbinek ), powiększony magazynek (daje wtedy 14 pocisków) i amunicję odłamkową. Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 7 lutego 2012 Opublikowano 7 lutego 2012 (edytowane) zapytam tu choć raczej nikt nie pomoże (do EA maila już posłałem w niedziele ; do tej pory czekam ; "nasz ekspert skontaktuje się z Panem w ciągu 24H" tjaaaaa część automatycznego przyjęcia zgłoszenia ) byłem zmuszony sformatować swój dysk w ps3 (konsola i dysk został ten sam) i straciłem wszystkie dane od BF3, w tym dodatek B2K. po pobraniu samego patcha i instalacji gry odpalam multi: gra prosi o online pass ; otwiera się okienko z historią ściągnięć i opcją download. ściąga OP i jest ok mogę grać multi... ALE po ściągnięciu (czy to osobno czy też z poziomu gry) dodatku B2K i zainstalowaniu (zero błędów/komunikatów podczas pobierania/instalowania) , w wyszukiwarce serwerów wszystkie z mapami B2K są niedostępne(oznaczone trójkącikiem z wykrzyknikiem) tzn próba dołączenia kończy się czarnym ekranem i komunikatem że "nie mam zainstalowanych wszystkich niezbędnych składników bla bla" i powrotem do menu. podobna sytuacja z bezpłatnym dodatkiem na m.in. TYPE 88 : ściągam - instaluje - a broni nie ma do wyboru za to bronie z B2K mogę wybrać normalnie mimo, że "ZADANIA" w menu mam nie dostępne. inna ciekawostka: Blachy z B2K mam niedostępne w grze ale już na Battllelogu są odblokowane i mogę je sobie ustawić. @%%$ gra z płytki, dodatek kupiony normalnie bez składek na docelowym koncie (w menu SKLEP odznaczony jako zakupiony)... jakieś pomysły ? bo próbowałem już kilkukrotnie usuwać i instalować w różnej kolejności np najpierw pobrać B2K a potem instalować grę... efekt zawsze ten sam: nie mogę grać na mapach B2K. w sumie nie gram już w tą betę ale nie lubię jak ginie mi 55zł o tak... Edytowane 7 lutego 2012 przez TakeshiX Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 7 lutego 2012 Opublikowano 7 lutego 2012 (edytowane) Spróbuj może dezaktywować slota i aktywować go jeszcze raz. Edytowane 7 lutego 2012 przez Yakubu 1 Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 7 lutego 2012 Opublikowano 7 lutego 2012 Spróbuj może dezaktywować slota i aktywować go jeszcze raz. tego nie próbowałem (po 20tej mogę sprawdzić) ale wątpię aby wina była po stronie SONY tzn wszystko ze sklepu działa i instaluje się poprawnie np dodatki do MAG'a czy Dead Nation w podobnej sytuacji działają. Jak pisałem wyżej samo przywracanie online pass do BF3 jest ok , tylko B2K i ten dodatek na TYPE88 (nie pamiętam nazwy) nie działa ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi