QstomPL 83 Opublikowano 7 grudnia 2011 Opublikowano 7 grudnia 2011 hmm, jesli jakos to ruszy to ja tez moglbym sie w to pobawic. Jesli robisz jakąś tam liste czy cos to mozesz mnie tam wpisać. Nie przeszedlem mase tytułów-klasyków ciagle sobie mowiac, ze przejde jak bede mial czas, a teraz mialbym swietny pretekst, zeby w koncu sie za to zabrac : ) Cytuj
Enkidou 300 Opublikowano 7 grudnia 2011 Opublikowano 7 grudnia 2011 Najlepsze są przeważnie proste rozwiązania. Proponuję, żeby ktoś np. do końca tygodnia przedstawił plan działania jeśli wciąż chcecie się w to bawić, a następnie wszyscy zainteresowani zdeklarowali się czy im to pasuje, czy nie. Jeśli liczba osób będzie satysfakcjonująca to zaczynajcie i nie ma się co więcej zastanawiać. Cytuj
Layla 5 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 I'm in! A nawet jeśli się wszyscy wypniecie to działam sama o!;] bo pewne zaległości siedzą jak cierń w tyłku i tylko się je przekłada i odkłada, bez sensu. Cytuj
Johnny L 5 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 Motyw nie jest zły, ale ciekaw jestem ilu osobom rzeczywiście chciałoby się odświeżać niektóre starcie (tym bardziej te 16-bitowe). Proponowałbym rozbudować wątek o nieco świeższe produkcje (ps2, gba). W Xenogears akurat miałem okazję zagrać pół roku temu, czyli stosunkowo niedawno, więc na dyskusję chętnie się zapisze. Cytuj
Dante 433 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 Pomysł pewnie upadł ale jeśli ktoś chce to możemy się umówić, że do początku stycznia zainteresowani zaliczą całą grę ( lub na ile czas pozwoli) i wtedy się z tym wszystkim ruszy. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 11 grudnia 2011 Autor Opublikowano 11 grudnia 2011 (edytowane) Pomysł upadł tylko i wyłącznie z tego powodu, że akurat tak się złożyło, że dosłownie parę dni po założeniu tematu zacząłem nową pracę i nie dość, że brakuje mi obecnie czasu na bieżące gry, to tym bardziej nie mam go na odświeżanie tych dawno ukończonych. Najprędzej mógłbym się do tego przyłożyć pomiędzy świętami, a sylwestrem, albo po nowym roku. Fajnie by było jakby ktoś inny zajął się organizacją dla pierwszej gry, żeby całość nie umarła zanim zdążyła powstać. Edytowane 11 grudnia 2011 przez Hela Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi