Opublikowano 8 listopada 201113 l Zebrane do kupy to co się ukazało do tej pory: Statystyki: sorki za jakość, ale w robocie mam tylko MS Painta w mojej ocenie jest kilka błędów w tych statystykach jednak parę wniosków można wyciągnąć: jedyna broń, która może zabić za 1 strzałem to shotgun z odpowiednim ammo (nawet snajperka nie da rady) zrównali bardzo damage wielu broni, co mnie smuci. jest dużo pukawek, z czego sporo to kopiuj/wklej inne najsłabszy pancerz pojazdy mają z tyłu
Opublikowano 8 listopada 201113 l Fajna masz robotę Dziękuję Ci , teraz wiem że mój ulubiony G36c nie jest tak mocny jak mi się zdawało ale ważne jest też chyba odrzut broni, szkoda takich danych nigdy nie ma.
Opublikowano 8 listopada 201113 l ja biegam praktycznie tylko z PP-2000 a to jedna z najsłabszych broni według tego zestawienia :0
Opublikowano 8 listopada 201113 l Zrównanie dmg broni nie oznacza tego że wszystkie bronie są takie same. Dochodzi do tego jeszcze recoil a to jest często ważniejsze od dmg. Sadzik PP-2000 jest słabe ale łatwo się nad recoilem panuje. Do najlepszych broni napewno nie należy
Opublikowano 8 listopada 201113 l no wlasnie, dochodzi recoil i szybkostrzelność, ktora też ma znaczenie ale raczej mniejsze, wg mnie recoil ma ogromny wplyw, np SCAR jest niby najsilniejsza bronia inzyniera ale przez recoil ja osobiscie nie umiem go uzywac i wiele razy zdechlem , gdy tymczasem inne bronie niby słabsze są skuteczniejsze to samo u supporta PKP silniejszy od m249 ale tym drugim zabijam masowo i ekspresowo (czesto sam sie dziwie ze ledwo przejade i juz zgon) , a PKP przez wiekszy odrzut sprawia problemy pewnie da sie do tego przyzwyczaić ale jednak na wieksze odległosci recoil znacznie utrudnia sprawe głupio ze nawet najsilniejsza snajperka z bliska nie zabija jednym strzałem, nie wymagam zeby z 500m zabijała , ale nawet z 1m zostawi 5% co oznacza ze wróg zdąży wpakowac serie zanim snajper przeładuje shotguny niby mocne ale wystarczy juz kilka metrów i staja sie slabsze, a jednak częściej sie spotyka wrogów na 10-20 metrach niż na 1-5m (nawet na małych mapach)
Opublikowano 8 listopada 201113 l głupio ze nawet najsilniejsza snajperka z bliska nie zabija jednym strzałem, nie wymagam zeby z 500m zabijała , ale nawet z 1m zostawi 5% co oznacza ze wróg zdąży wpakowac serie zanim snajper przeładuje :confused: pistol swap
Opublikowano 8 listopada 201113 l szczerze mowiac to ja z bliska w ogole chowam snajpe i biegam z pistoletem, bo w ten sposob łatwiej mi zabić, niż zasadzić mocny strzał snajperką i zmieniac bron na pistolet