waldusthecyc 4 767 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Zebrane do kupy to co się ukazało do tej pory: Statystyki: sorki za jakość, ale w robocie mam tylko MS Painta w mojej ocenie jest kilka błędów w tych statystykach jednak parę wniosków można wyciągnąć: jedyna broń, która może zabić za 1 strzałem to shotgun z odpowiednim ammo (nawet snajperka nie da rady) zrównali bardzo damage wielu broni, co mnie smuci. jest dużo pukawek, z czego sporo to kopiuj/wklej inne najsłabszy pancerz pojazdy mają z tyłu 1 Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Fajna masz robotę Dziękuję Ci , teraz wiem że mój ulubiony G36c nie jest tak mocny jak mi się zdawało ale ważne jest też chyba odrzut broni, szkoda takich danych nigdy nie ma. Cytuj
Sadzikkk 159 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 ja biegam praktycznie tylko z PP-2000 a to jedna z najsłabszych broni według tego zestawienia :0 Cytuj
UberAdi 2 307 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Zrównanie dmg broni nie oznacza tego że wszystkie bronie są takie same. Dochodzi do tego jeszcze recoil a to jest często ważniejsze od dmg. Sadzik PP-2000 jest słabe ale łatwo się nad recoilem panuje. Do najlepszych broni napewno nie należy Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 no wlasnie, dochodzi recoil i szybkostrzelność, ktora też ma znaczenie ale raczej mniejsze, wg mnie recoil ma ogromny wplyw, np SCAR jest niby najsilniejsza bronia inzyniera ale przez recoil ja osobiscie nie umiem go uzywac i wiele razy zdechlem , gdy tymczasem inne bronie niby słabsze są skuteczniejsze to samo u supporta PKP silniejszy od m249 ale tym drugim zabijam masowo i ekspresowo (czesto sam sie dziwie ze ledwo przejade i juz zgon) , a PKP przez wiekszy odrzut sprawia problemy pewnie da sie do tego przyzwyczaić ale jednak na wieksze odległosci recoil znacznie utrudnia sprawe głupio ze nawet najsilniejsza snajperka z bliska nie zabija jednym strzałem, nie wymagam zeby z 500m zabijała , ale nawet z 1m zostawi 5% co oznacza ze wróg zdąży wpakowac serie zanim snajper przeładuje shotguny niby mocne ale wystarczy juz kilka metrów i staja sie slabsze, a jednak częściej sie spotyka wrogów na 10-20 metrach niż na 1-5m (nawet na małych mapach) Cytuj
UberAdi 2 307 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 głupio ze nawet najsilniejsza snajperka z bliska nie zabija jednym strzałem, nie wymagam zeby z 500m zabijała , ale nawet z 1m zostawi 5% co oznacza ze wróg zdąży wpakowac serie zanim snajper przeładuje :confused: pistol swap Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 szczerze mowiac to ja z bliska w ogole chowam snajpe i biegam z pistoletem, bo w ten sposob łatwiej mi zabić, niż zasadzić mocny strzał snajperką i zmieniac bron na pistolet Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 To widze spoooro się zmieniło w temacie snajperek od BFBC2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi