maciucha 11 638 Opublikowano 24 marca Opublikowano 24 marca Chłopaki mam ok. 20h na zegarze, gram cesarskim broń jednoręczna plus magia. Ubiłem już pierwszego smoka, ale od wielu bandytów dostaję wciery, od tych olbrzymów wędrujących z mamutami też wpierdziel, od drugiego smoka też bęcki. Coś robię źle? Cytuj
KJL 102 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca W dniu 24.03.2024 o 09:53, maciucha napisał: Chłopaki mam ok. 20h na zegarze, gram cesarskim broń jednoręczna plus magia. Ubiłem już pierwszego smoka, ale od wielu bandytów dostaję wciery, od tych olbrzymów wędrujących z mamutami też wpierdziel, od drugiego smoka też bęcki. Coś robię źle? W Skyrima grałem baaaardzo dawno temu, ale pamiętam, że jest tam skalowanie przeciwników do Twojego levelu. Tak samo jest w Oblivionie ,zresztą tam jeszcze bardziej widoczne, i w praktyce podnoszenie poziomu postaci mogło (jak źle rozwijałeś postać) utrudnić grę. Ogólnie graj i się tym nie przejmuj, ta gra jest tak stworzona, żebyś mógł pójść w każdym momencie w każde miejsce i żeby stanowiło to wyzwanie, więc taki typowy grind nic nie da. Po kolei kończ questy, zbieraj jak najlepszy ekwipunek i w pewnym momencie zrobi się łatwiej. Twój pomysł na grę z bronią jednoręczną + magia jest dobry. Ja pamiętam, że w prawej ręce miałem miecz, a w lewej ogniste ofensywne czary i to działało bardzo dobrze. Ja tak przeszedłem całą grę, side questy i wszystkie dlc, więc też dasz radę. Tak jak mówiłem graj i się tym nie przejmuj, też miejscami miałem problemy, a jak jakiś quest będzie nie do przejścia to spróbuję pomóc na tyle ile pamiętam. 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 16 lipca Opublikowano 16 lipca Frost troll wali mnie na hita, a smoki ubiłem już 3. Niesamowita gra Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 17 sierpnia Opublikowano 17 sierpnia Obejrzałem fragmenty, fajnie to wygląda i pewnie chętnie bym wrócił do takiego Obliviona, ale jedno pytanie: wiadomo, kiedy premiera? Choćby przybliżona? Cytuj
KrYcHu_89 2 290 Opublikowano 17 sierpnia Opublikowano 17 sierpnia 7 godzin temu, lukas_k96 napisał(a): Obejrzałem fragmenty, fajnie to wygląda i pewnie chętnie bym wrócił do takiego Obliviona, ale jedno pytanie: wiadomo, kiedy premiera? Choćby przybliżona? 2025 Cytuj
SebaSan1981 3 582 Opublikowano 18 sierpnia Opublikowano 18 sierpnia Ojoj także czekam aby pobiegać po Cyrodiil, mam nadzieję że na PS5 też będzie Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 18 sierpnia Opublikowano 18 sierpnia 4 godziny temu, SebaSan1981 napisał(a): Ojoj także czekam aby pobiegać po Cyrodiil, mam nadzieję że na PS5 też będzie Przecież to fanowski projekt xd 1 Cytuj
SebaSan1981 3 582 Opublikowano 18 sierpnia Opublikowano 18 sierpnia Oj tam, trzeba wierzyć że wyjdzie na plajstajszon, bo co innego pozostało haha A tak po prawdzie to widziałem tylko video i się nakręciłem że może jednak. Fajnie by było zobaczyć jakiś oficjalny remaster, ileż razy fani mogą wyręczać Biedesdę. Cytuj
KrYcHu_89 2 290 Opublikowano 18 sierpnia Opublikowano 18 sierpnia 5 godzin temu, SebaSan1981 napisał(a): Oj tam, trzeba wierzyć że wyjdzie na plajstajszon, bo co innego pozostało haha A tak po prawdzie to widziałem tylko video i się nakręciłem że może jednak. Fajnie by było zobaczyć jakiś oficjalny remaster, ileż razy fani mogą wyręczać Biedesdę. No właśnie nikt nie Wie na 100%, ale ponoć gdzieś w kuluarach mówiło się o remasterze Obliviona od Bethesdy, a może się dogadają, zobaczymy. Mody do Skyrima i F04 przeżywają teraz złoty okres typu releasy na GOG i Steam, czy wyjdzie to kiedyś na konsole wątpię, ale nigdy nie mówmy nigdy . Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 18 sierpnia Opublikowano 18 sierpnia Niech oni lepiej klepią kolejną część. Remasterów wszystkiego mamy po uszy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi