Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 73
  • Wyświetleń 10,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kali- a zagraj teraz z dziewczyną, która nie potrafi wskoczyć na byle kwiatka? Tłumaczenie jak ma to zrobić to większy harkdor niż platyna w NGS2 A ja się upieram i polecam co-op we dwójkę przy jed

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Nie wiadomo, ale chyba najwcześniej jakoś po nowym roku.

• Kalinho_PL
    Kalinho_PL

W co-opie nie ma żadnej radochy z rozwiązywania zagadek bo mag może przetransportować drugą postać w każde miejsce na mapie. Chyba nie trzeba dodawać jak rujnuje to rozmyślanie nad tym jak dorwać znaj

Opublikowano

Kolejny must have. Jedynka była cudowna i unikalna, mam nadzieję że i dwójka dorówna jej poziomem. Zresztą wszystkie dotychczasowe materiały na to wskazują - nie wyobrażam sobie, cóż więcej można by dodać do sequela.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Trine 2 będzie oficjalnie spolszczony (kinowo) przez Frozenbyte. Miło z ich strony.

P.S. Nawet sam ekran startowy będzie niszczył graficznie:

http://www.youtube.com/watch?v=jqJrmjLKq58

W 100% zgadzam się z tym komentarzem z YT:

it's official: Trine 2 has more details and love in the startup screen than most of the games in the whole game

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Nie lubie "po(pipi)ek" z PSN, a raczej wysokobudzetowe tytuly, ale Trine moge polecic kazdemu.

Premiera 6 grudnia? Kto mi sprawi prezent na Mikolaja?

Opublikowano

Te filmiki zmiażdżyły mi wczoraj oczy!:D Magia, magia, magia w 2d. Ja zagram na bank, chociażby nawet dlatego, żeby nakarmić oczy ^^

6ty to moje urodziny więc możecie się ściepnąć :lol:

Opublikowano

Ciekawe jaka będzie cena. Trine w momencie premiery było strasznie drogie, ale tym razem chyba już nie będzie platyny więc i cena powinna być bardziej przystępna. Niemniej, zakup obowiązkowy.

Opublikowano

pierwsza czesc byla na starcie za bodajze 55zl, to nie wiem czy dwojke na mniej wycenia

@down: faktycznie, chyba po 65, nie pamietam juz dokladnie ;)

Edytowane przez vip77

Opublikowano

Drożej było, ja kupiłem dopiero po przecenie. W dwójkę chętnie zagram oby tylko nie była tak schematyczna jak pierwsza część.

Opublikowano

na steam juz od chyba 2-3 tygodni mozna zrobic preorder i tam kosztuje 13 euro a zwykle ceny miedzy pss a steam sie jakos super nie roznia

Opublikowano

juz trafilem na bug:

jesli sie stoi na skrzynce ktora sie stworzylo to nie mozna jej lewitowac. ale sie stworzy dwie i ustawi jedna na druga i na nie wskoczy to mozna lewitowac dolna.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a Wy wiecie,że dziś nie będzie Trine2 na europejskich store'ach...nawet na ps blog to potwierdzali. Grą na święta dla Europejczyków będzie Abe hd, którego nie dostali wczoraj Amerykanie

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

OK- Trine 2 wyjdzie w przyszlym roku w czasie "tak szybko jak to mozliwe" jak nas zapewnia Frozenbyte.

Edytowane przez Square

Opublikowano
Trine 2 wyjdzie w przyszlym roku w czasie "tak szybko jak to mozliwe" jak nas zapewnia Frozenbyte.

No poczekamy tylko "chwilke" tak jak na Mortal Kombat Arcade Kollection ;)

Opublikowano

Ja nie mogłem się powstrzymać i kupiłem z US, przepłaciłem trochę za zdrapkę, ale do 20$ dobrałem jeszcze jedyneczkę i jest git.

Podoba mi się że powiększyli postacie i fajne zagadeczki zrobili.

Opublikowano

Ja nie mogłem się powstrzymać i kupiłem z US, przepłaciłem trochę za zdrapkę, ale do 20$ dobrałem jeszcze jedyneczkę i jest git.

Podoba mi się że powiększyli postacie i fajne zagadeczki zrobili.

Gdybyś miał ochotę na co-opa, to ja bardzo chętnie :) Mój PSNid: mozgu

Edytowane przez Mariusz S.

Opublikowano

Nie wiadomo, ale chyba najwcześniej jakoś po nowym roku.