Skocz do zawartości

Trine 2

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny must have. Jedynka była cudowna i unikalna, mam nadzieję że i dwójka dorówna jej poziomem. Zresztą wszystkie dotychczasowe materiały na to wskazują - nie wyobrażam sobie, cóż więcej można by dodać do sequela.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Trine 2 będzie oficjalnie spolszczony (kinowo) przez Frozenbyte. Miło z ich strony.

P.S. Nawet sam ekran startowy będzie niszczył graficznie:

http://www.youtube.com/watch?v=jqJrmjLKq58

W 100% zgadzam się z tym komentarzem z YT:

it's official: Trine 2 has more details and love in the startup screen than most of the games in the whole game
Edytowane przez MBeniek
Opublikowano

Te filmiki zmiażdżyły mi wczoraj oczy!:D Magia, magia, magia w 2d. Ja zagram na bank, chociażby nawet dlatego, żeby nakarmić oczy ^^

6ty to moje urodziny więc możecie się ściepnąć :lol:

Opublikowano

Ciekawe jaka będzie cena. Trine w momencie premiery było strasznie drogie, ale tym razem chyba już nie będzie platyny więc i cena powinna być bardziej przystępna. Niemniej, zakup obowiązkowy.

Opublikowano (edytowane)

pierwsza czesc byla na starcie za bodajze 55zl, to nie wiem czy dwojke na mniej wycenia

@down: faktycznie, chyba po 65, nie pamietam juz dokladnie ;)

Edytowane przez vip77
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

a Wy wiecie,że dziś nie będzie Trine2 na europejskich store'ach...nawet na ps blog to potwierdzali. Grą na święta dla Europejczyków będzie Abe hd, którego nie dostali wczoraj Amerykanie

Edytowane przez Ficuś
Opublikowano (edytowane)

Ja nie mogłem się powstrzymać i kupiłem z US, przepłaciłem trochę za zdrapkę, ale do 20$ dobrałem jeszcze jedyneczkę i jest git.

Podoba mi się że powiększyli postacie i fajne zagadeczki zrobili.

Gdybyś miał ochotę na co-opa, to ja bardzo chętnie :) Mój PSNid: mozgu

Edytowane przez Mariusz S.
Gość DonSterydo
Opublikowano

Nie wiadomo, ale chyba najwcześniej jakoś po nowym roku.

• Plusik 1