sentryandy 2 Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 (edytowane) Kuźwa ale grają, polecam można się nieźle pośmiać, gość jest mega wkur wiajacym mądralą... ! Edytowane 29 grudnia 2011 przez sentryandy Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 w końcu... w najbliższą środę Trine 2 na EU PSS. www.ppe.pl/news-14156-Szok!_Znamy_date_premiery_Trine_2.html Cytuj
xJArekX 0 Opublikowano 3 marca 2012 Opublikowano 3 marca 2012 No tak w końcu będzie lecz mi się wydaje iż kto miał przejść to przeszedł sam miałem zamiar kupić lecz nie chciało mi się czekać i zakupiłem na PC (że ogóle on to pociągną). Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 5 marca 2012 Autor Opublikowano 5 marca 2012 (edytowane) W ramach przeprosin za tak długie oczekiwanie na Trine 2 - wszyscy Plusowicze dostaną go za darmo (w marcu)! Cała reszta będzie mogła kupić grę o 30% tańszą w ramach dwutygodniowej promocji. http://blog.eu.plays...7th-march-2012/ Edytowane 5 marca 2012 przez MBeniek Cytuj
diolek 43 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 No super wiadomosc ze dla plusowcow trine 2 za darmo:-) Cytuj
Prezes666 10 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 W ramach przeprosin za tak długie oczekiwanie na Trine 2 - wszyscy Plusowicze dostaną go za darmo (w marcu)! Cała reszta będzie mogła kupić grę o 30% tańszą w ramach dwutygodniowej promocji. http://blog.eu.plays...7th-march-2012/ No i to jest wiadomość na jaką czekałem,czas potrzebny na wyjście gry w europie zostanie całkowicie zrekompensowany Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 No, to mi się podoba! 30% taniej od premiery przez dwa tyg dla tych co nie mają PS+. Spieszyć się! Cytuj
humanno 201 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 Wreszcie! Fajnie ze rzucili -30% ale prawdę mówiąc wolałbym 100% ceny ale gre na czas, bo sporo kazali na nią czekać. Ale i tak ok. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 6 marca 2012 Opublikowano 6 marca 2012 w ubiegłą środę, kiedy zobaczyłem, że T2 znów nieobecne na liście upadate'ów sklepu, już brałem kartę do ręki i przełączyłem się na konto US; w ostatniej chwili zrezygnowałem; dobrze :] myślicie, że te polskie napisy w końcu się pojawią czy nie? Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 7 marca 2012 Autor Opublikowano 7 marca 2012 (edytowane) Trine 2 (trial i full game upgrade) w końcu wylądował na polskim PSS. Cena 29zł (za taką ceną to można przymknąć oko na te 3 miesiące czekania ). Wielkość triala - 1144 MB. Edytowane 7 marca 2012 przez MBeniek Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 absolutnie prześliczna gra (dla mnie druga po uncharted 3 chyba) z wspaniałym klimatem. dodatkowo fakt, że jest za friko w plusie podbija fajność tej gry do potęgi entej. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Śmiesznie, dwa pliki trzeba pobrać. Jutro- na dzień kobiet- łupię z dziewczyną na dwa pady całą grę. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Ej o co chodzi z hasłem?? Chce kupic gre, normalnie w cenie detalicznej - wyskakuje okienko z pytaniem o hasło jakieś WTF? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 (edytowane) Masz zabezpieczenie na swoim koncie na zakupy (też jest wymagane przy edycji danych etc.) - musisz podać hasło do konta E: Jak chcesz to zabezpieczenie wyłączyć to wejdź do Zarządzanie kontami - Zarządzanie transakcjami - Wymagane hasło przy dokonywaniu płatności. Edytowane 7 marca 2012 przez Kyo Cytuj
diolek 43 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Jestem po pierwszym bossie:-) .gra przesliczna,klimatyczna i muzyczna:-) , a no i za darmo . Grac! W dodatku posiada same zlote trofea. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Masz zabezpieczenie na swoim koncie na zakupy (też jest wymagane przy edycji danych etc.) - musisz podać hasło do konta E: Jak chcesz to zabezpieczenie wyłączyć to wejdź do Zarządzanie kontami - Zarządzanie transakcjami - Wymagane hasło przy dokonywaniu płatności. ej faktycznie musialem to kiedyś włączyć i zapomniec, bo wczesniej tego nie uzywałem - dzięki Kyo. Cytuj
sentryandy 2 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Jestem po pierwszym bossie:-) .gra przesliczna,klimatyczna i muzyczna:-) , a no i za darmo . Grac! W dodatku posiada same zlote trofea. Nie same, nie same... 11 złotek, 1 srebro i 1 platynowe(do zrobienia w połowie gry) Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Mi się zainstalować nie chce,ciągle mi błąd 80029564 wyskakuje. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 prześliczny jest trine2. I tak samo dobry jak pierwsza część. magiczny tytuł jak dla mnie. Szkoda jednak,że dalej wkurza mnie ta sama rzecz co w jedynce - a mianowicie skoki postaci, nie wiem cz tylko ja takie wrażenie mam ale od zawsze są one jakieś dziwne/zbugowane i często muszę kilka razy wskakiwać na coś. Takie jakieś bezwładne są te postacie. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 Mam to samo,dziwnie się skacze,grafa fajna,chociaż dla mnie zbyt błyszcząca. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 9 marca 2012 Opublikowano 9 marca 2012 Ależ ta gra wciąga. Grafika jeszcze piękniejsza niż w jedynce. Gram tylko co-op, jest większa radocha w rozwiązywaniu zagadek. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 9 marca 2012 Opublikowano 9 marca 2012 W co-opie nie ma żadnej radochy z rozwiązywania zagadek bo mag może przetransportować drugą postać w każde miejsce na mapie. Chyba nie trzeba dodawać jak rujnuje to rozmyślanie nad tym jak dorwać znajdźki? Dodatkowo, grając co-op, można teleportować się po śmierci do checpoint'a odblokowanego przez drugiego gracza. Za pierwszym podejściem totalnie odradzam granie we 2/3 bo zepsujecie sobie zagadki. 1 Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 9 marca 2012 Opublikowano 9 marca 2012 W co-opie nie ma żadnej radochy z rozwiązywania zagadek bo mag może przetransportować drugą postać w każde miejsce na mapie. Chyba nie trzeba dodawać jak rujnuje to rozmyślanie nad tym jak dorwać znajdźki? Dodatkowo, grając co-op, można teleportować się po śmierci do checpoint'a odblokowanego przez drugiego gracza. Za pierwszym podejściem totalnie odradzam granie we 2/3 bo zepsujecie sobie zagadki. takie ułatwienia przykuwają do konsoli moją żonkę, więc dzięki temu ciupniemy w to razem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi