Kalinho_PL 334 Opublikowano 9 marca 2012 Opublikowano 9 marca 2012 (edytowane) W co-opie nie ma żadnej radochy z rozwiązywania zagadek bo mag może przetransportować drugą postać w każde miejsce na mapie. Chyba nie trzeba dodawać jak rujnuje to rozmyślanie nad tym jak dorwać znajdźki? Dodatkowo, grając co-op, można teleportować się po śmierci do checpoint'a odblokowanego przez drugiego gracza. Za pierwszym podejściem totalnie odradzam granie we 2/3 bo zepsujecie sobie zagadki. takie ułatwienia przykuwają do konsoli moją żonkę, więc dzięki temu ciupniemy w to razem zapomniałem o segmencie casuali:P Edytowane 9 marca 2012 przez Kalinho_PL Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 9 marca 2012 Opublikowano 9 marca 2012 Kali- a zagraj teraz z dziewczyną, która nie potrafi wskoczyć na byle kwiatka? Tłumaczenie jak ma to zrobić to większy harkdor niż platyna w NGS2 A ja się upieram i polecam co-op we dwójkę przy jednym TV, zabawa jest przednia! 2 Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 10 marca 2012 Opublikowano 10 marca 2012 W co-opie nie ma żadnej radochy z rozwiązywania zagadek bo mag może przetransportować drugą postać w każde miejsce na mapie. Chyba nie trzeba dodawać jak rujnuje to rozmyślanie nad tym jak dorwać znajdźki? W singlu mag też może transportować się gdzie chce więc nie rozumiem twojego podejścia co do co-opa ... Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 10 marca 2012 Opublikowano 10 marca 2012 właśnie ja zamierzam zrobić trine samodzielnie, a potem z moją "już-za-chwilę-żoną" w coopie fajna gra, urzeka oprawa, choć brak antyaliasingu doskwiera - byłoby piekniej. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 10 marca 2012 Opublikowano 10 marca 2012 W co-opie nie ma żadnej radochy z rozwiązywania zagadek bo mag może przetransportować drugą postać w każde miejsce na mapie. Chyba nie trzeba dodawać jak rujnuje to rozmyślanie nad tym jak dorwać znajdźki? W singlu mag też może transportować się gdzie chce więc nie rozumiem twojego podejścia co do co-opa ... nie (pipi), nie może Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 10 marca 2012 Opublikowano 10 marca 2012 Jest jedynka z dwojka jakos fabularnie powiazana? Zastanawiam sie czy nie ograc jedynki przed dwojka Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 10 marca 2012 Opublikowano 10 marca 2012 (edytowane) Jest jedynka z dwojka jakos fabularnie powiazana? Zastanawiam sie czy nie ograc jedynki przed dwojka nope. jedynie bohaterowie ci sami. Fabuła praktycznie tu nie istnieje. zamek, księżniczka - go Edytowane 10 marca 2012 przez Kalinho_PL Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 10 marca 2012 Opublikowano 10 marca 2012 A jeszcze. Lepiej przejsc najpierw jedynke i potem dwojke, bo zmiany w dwojce moga spowodowac, ze jedynynka pozniej ogrywana moze zostac gorzej odebrana? Czy to raczej nie ma znaczenia? Cytuj
diolek 43 Opublikowano 10 marca 2012 Opublikowano 10 marca 2012 W jedynke nie gralem,dwojke juz przeszedlem i polecam. Fabula to takie siki weroniki:-) ,czyli jakby jej nie bylo.a sama gra bajecznie sliczna i mocno grywalna.obok sly,to narazie najlepsza rzecz jaka mnie spotkala w usludze ps+ Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 10 marca 2012 Opublikowano 10 marca 2012 Voytec- przejdz najpierw jedynkę, co Ci szkodzi. Gra nie jest długa (jeśli Ci zależy na czasie). Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 10 marca 2012 Opublikowano 10 marca 2012 W co-opie nie ma żadnej radochy z rozwiązywania zagadek bo mag może przetransportować drugą postać w każde miejsce na mapie. Chyba nie trzeba dodawać jak rujnuje to rozmyślanie nad tym jak dorwać znajdźki? W singlu mag też może transportować się gdzie chce więc nie rozumiem twojego podejścia co do co-opa ... nie (pipi), nie może to że Ty nie potrafisz to jeszcze nic nie znaczy: jak ktoś nie chce "psuć" sobie zabawy niech nie czyta: pierwszy skill jaki bierzemy to druga "skrzynka" dla maga i teraz stawiamy jedną na drugą, skaczemy na górę i podnosimy dolną (powoli bez gwałtownych ruchów) ; gotowe ; później tak samo i łatwiej można robić z dwiema "kładkami" 1 Cytuj
humanno 201 Opublikowano 10 marca 2012 Opublikowano 10 marca 2012 W co-opie nie ma żadnej radochy z rozwiązywania zagadek bo mag może przetransportować drugą postać w każde miejsce na mapie. Chyba nie trzeba dodawać jak rujnuje to rozmyślanie nad tym jak dorwać znajdźki? W singlu mag też może transportować się gdzie chce więc nie rozumiem twojego podejścia co do co-opa ... nie (pipi), nie może to że Ty nie potrafisz to jeszcze nic nie znaczy: jak ktoś nie chce "psuć" sobie zabawy niech nie czyta: pierwszy skill jaki bierzemy to druga "skrzynka" dla maga i teraz stawiamy jedną na drugą, skaczemy na górę i podnosimy dolną (powoli bez gwałtownych ruchów) ; gotowe ; później tak samo i łatwiej można robić z dwiema "kładkami" no teleport jak wuj. Było juz o tym pisane. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 10 marca 2012 Opublikowano 10 marca 2012 w jedynce latanie na obiektach też było. trine 1 czy trine 2? oba tytuły zajefajne, więc nie ma co rozkminiac. ja z jedynka mam fantastyczne wspomnienia, z dwójki dopiero 2 rozdzialy zrobiłem, ale już czuje że bedzie kozak. polecam zacząć od jedynki, ale nawet jak zaczniesz od dwójki to bedzie git... Cytuj
triboy 984 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 A jak z czasem gry? Ile zajmuje przejście w singlu i czy jest co robić w drugim (i kolejnym) przechodzeniu? Cytuj
humanno 201 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 (edytowane) W zasadzie 2 jest bardzo podobna do 1ki, wg jest troche wiecej główkowani, grałem w 1 niedawno i wydaje mi się ze bardzi się ją po prostu "przechodziło". Tutaj częsciej trzeba przystanąć i popatrzeć gdzie co, jest troche trudniej IMO. No i w 1 prawie caly czas smigałem złodziejką, w 2 częsciej trzeba naparzać rycerzem, ktorym jakoś mało grałem w 1. Ogólnie gameplay bardzo podobny, dorzucono bossów i sub-bossów Narazie grałem krótko, 1 zajęła mi sporo czasu, nie pamiętam dokladnie ale coś w okolicach MW i BF Edytowane 11 marca 2012 przez humanno Cytuj
DeeNAman 0 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 Mam pytanko, jako, że za bardzo nigdy nie interesowałem się Playstation Plus nie do końca wiem jak tam wszystko działa, dlatego zaglądam tutaj i pytam: Czy jeśli wykupie subskrypcję na 3 miesiące, ściągne Trine 2 za darmo, to czy po upływie 3 miesięcy i nie wykupieniu kontynuacji subskrypcji gra będzie dalej działała? Różnica w cenie jest niewielka, a może przez kolejne dwa miechy, bedą jakieś ciekawe promocje. Cytuj
DeeNAman 0 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 Dzięki wielkie, w takim razie zakupie grę w sposób normalny... Cytuj
Sylvan Wielki 4 639 Opublikowano 13 marca 2012 Opublikowano 13 marca 2012 Trine 2 kupiłem jakiś czas temu na amerykańskim PSN (wyszło jakieś siedemdziesiąt pięć zł - pięciu $, które zostały nie liczę ponieważ i tak nie zostaną raczej wykorzystane). Dead Nation, Plants vs Zombies, Back to the Future, Castle Crashers.... Jak widać czasami warto poczekać. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 17 marca 2012 Opublikowano 17 marca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=baqLZkjR-6w&hd=1 Cytuj
Czimeq 43 Opublikowano 17 marca 2012 Opublikowano 17 marca 2012 (edytowane) tak, 6 nowych plansz ma być + nowe umiejętności bohaterów, które będzie można wykorzystać również w podstawowych misjach + nowi bossowie wrogowie (ale bossowie może również będą ). link Edytowane 17 marca 2012 przez Czimeq Cytuj
Sowaa 27 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Słuchajcie gdzie znajdę Trine 2 na polskim PSN? Mam jedynkę i bardzo mi się podobała, ostatnio doładowałem sobie konto na PSN i zostało mi jeszcze trochę kasy, patrzę i widzę tylko pierwszą część Trine Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Dodatek na zwiastunie. Narazie nie zapowiedzieli wydania na PS360, ale jest bardziej niż pewne że też wyjdzie. http://www.youtube.com/watch?v=X_Q29RTxCUY&hd=1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi