Wielki K 94 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 (edytowane) Na plus zdecydowanie: - Janusz Pindera- mogę tego faceta słuchać godzinami, szkoda, że komentuje tak rzadko, bo innych komentatorów bokserskich zjada na śniadanie (np. Durda i Kosedowski mogliby poszukać innego zajęcia) - ekipa C+, głównie Laskowski- profesjonalny, umie zajajczyć (i zawsze jest pozytywnie nastawiony do Podbeskidzia, często widuję go w BB, w centrum handlowym, gdzie kupuję żarcie ) - duet od komentowania Tour de France na Eurosporcie - Szpaku - wiadomo, sentyment- kojarzy się z 'dużymi' meczami. No i wyróżnienie honorowe dla Andrzeja Zydorowicza, szczególnie schyłkowego, kiedy nie był już w stanie spamiętać nazwisk, więc ograniczał się do hasełek typu 'bardzo podoba mi się dzisiaj piłkarz z dziesiątką' ^_^ Na minus: Reszta. Z Kołtoniem (''Koootoroowskii''), Dębińskim (spuszczanie się nad kibolami), jakimiś Jasinami, Iwańskimi i pionkami z Nsportu (fuszerka) na czele. Edytowane 12 listopada 2011 przez Wielki K Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Piłka, siatka itd wszystko co powyższe, a dodałbym do tego duet od Snookera na Eurosporcie - Jewtuch/Kruk Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 Piłka nożna: Szpakowski/Borek (niekoniecznie z Kołtoniem chyba że dla beki;p) Lekkoatletyka: Babiarz/Szaranowicz Skoki: Szaranowicz Tenis: Tomaszewski Cytuj
Gość majsterrPL Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 Według mnie Borek i Iwanow wypadają najlepiej, za to nie mogę słuchać tych gości z C+ od Premiership, tak pierdolą, że aż ziemniaki gniją... Cytuj
Stona 569 Opublikowano 16 listopada 2011 Opublikowano 16 listopada 2011 Polecam posłuchać całego, bo panowie dają radę Pani doktór rządzi Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 16 listopada 2011 Opublikowano 16 listopada 2011 Najbardziej lubię tych panów od biatlonu na Eurosporcie. Cytuj
michal 558 Opublikowano 26 listopada 2012 Autor Opublikowano 26 listopada 2012 Nie wiem jak was, ale mnie strasznie irytuje postać Przemysława Iwańczyka. Postura studenciaka, który przykładnie wykłada o piłce, analizuje, nawet wtrąci niby śmiszny żarcik, ale w gruncie rzeczy to maxymalnie irytująca i sztuczna kreatura od czasów Olafa Lubaszenko w TVP. Nie wiem co za bezmózg zatrudnia takich ludzi w gazecie.pl ;/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi