Infidel 218 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Drukarka HP Photosmart e-All-in-One Printer - D110a, od jakiegoś czasu drukuje nieco rozmazane litery; tak to wygląda: http://i.imgur.com/5Og4P.jpg Skorzystałem z funkcji wyrównania pojemników oraz kalibracji. Wymieniłem też tusz na oryginalny i wyczyściłem głowicę drukującą i dalej to samo. Co teraz zrobić? Oddać na gwarancję? Do sklepu,czy bezpośrednio do producenta? I czy sama fatkura VAT wystarczy jako dowód zakupu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Wiem,ze post pod postem,ale jutro jade do MM, w ktorym zakupilem drukarke i chcialbym wiedziec przed, czy jest sens ja ze soba zabierac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi