dark gamer 3 Opublikowano 18 listopada 2011 Opublikowano 18 listopada 2011 Dziwię się znowu,że tak świetna gra jeszcze nie znalazła miejsca w dziele Wii.Tak czy inaczej wydana w 2007r przez Kuju Entertainment gra to RTS z elementami strzelania.Jest to kontynuacja gry wydanej pod tym samym tytułem w 2005r na GameCube`a.Również jest to odnoga serii Advance Wars. Cytuj
hayami 18 Opublikowano 18 listopada 2011 Opublikowano 18 listopada 2011 Grałem trochę i nawet szarpnąłem online wspaniała siekanina ale zbyt szybko zniechęca sterowanie momentami, jednak muszę wrócić do tej gry. Cytuj
Pious 8 Opublikowano 22 listopada 2011 Opublikowano 22 listopada 2011 Gra jest świetna. Dużo lepsza od jedynki na GCN. Ograć warto, sam spędziłem z nią masę czasu maksując wszystko na S. Sterowanie jest dobre jak się przywyknie. Gra przede wsyztskim bardzo miodna. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi