Gość Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 A tam zwykł, parę razy się zdarzyło Cytuj
dark gamer 3 Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 To rozumie,że odpalisz każdemu trochę softu 8) Cytuj
AiszA 91 Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 (edytowane) ... ale jakoś są domeną mężczyzn. Ile znacie kobiet , które interesują sie naszym chobby? że statystyki mówią, że jest ich 40%? Panowie, to sa kobiety które grają nawet rzadziej niz raz w miesiacu. Znają Simsy i Pac Mana we flashu , może kojarzą Farmvile na fejsie, ale to nie są osoby, które zaliczają sie do poczetu Graczy/ek. Bo grających kobiet jest tak naprawdę niewiele. Ile znacie dam , które grają często? Synu nie bluźnij Mało wiesz, widocznie przewijasz się tylko w męskim gronie i mało Twe gały widziały. Edytowane 25 listopada 2011 przez AiszA Cytuj
Gość Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 Nie rozumiem tego narzekania na DTP. Dla mnie jest świetne. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 ... ale jakoś są domeną mężczyzn. Ile znacie kobiet , które interesują sie naszym chobby? że statystyki mówią, że jest ich 40%? Panowie, to sa kobiety które grają nawet rzadziej niz raz w miesiacu. Znają Simsy i Pac Mana we flashu , może kojarzą Farmvile na fejsie, ale to nie są osoby, które zaliczają sie do poczetu Graczy/ek. Bo grających kobiet jest tak naprawdę niewiele. Ile znacie dam , które grają często? Synu nie bluźnij Mało wiesz, widocznie przewijasz się tylko w męskim gronie i mało Twe gały widziały. taaa, cała armia w postaci 3 kobiet na tym forum pewnie potwierdzi twą tezę. Cytuj
Gość Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 Nie znam żadnej kobiety, która wiedziałaby cokolwiek o grach oprócz Simsów i jakichś tam popierdułek. No, dziewczyna TheAceOfSpades pewnie na kilka tytułów, ale to nie dziwne, gdy obserwuje jak ten godzinami tłucze na konsoli. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 ja znam dwie co grają okazjonalnie , nie tylko w każualowe gierki ale to nie są graczki corowe. Prosta sprawa: dlaczego bohaterem 95 % gier jest facet ? bo developer sprawdził, że to faceci są w tej branży przygniatającą większośćią Cytuj
K@t 116 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 (edytowane) Prosta sprawa: dlaczego bohaterem 95 % gier jest facet ? bo developer sprawdził, że to faceci są w tej branży przygniatającą większośćią Nie? Z takim bohaterem jest się po prostu łatwiej utożsamić i w pewnych tytułach wypada on po prostu bardziej prawdopodobnie. Co ważne, utożsamić jest się łatwiej zarówno kobietom jak i mężczyznom. Płeć głównego bohatera nie ma żadnego związku z targetem danego tytułu - chyba, że mówimy o dziełach pokroju Beach Volleyball itp. Idąc cytowanym tokiem myślenia - w takim razie Tomb Raidery, Silent Hill 3, BloodRayne i masa innych gier to gry tylko dla kobiet, jak rozumiem? Edytowane 26 listopada 2011 przez K@t Cytuj
Lady Shizuka 3 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 Nie znam żadnej kobiety, która wiedziałaby cokolwiek o grach oprócz Simsów i jakichś tam popierdułek. No, dziewczyna TheAceOfSpades pewnie na kilka tytułów, ale to nie dziwne, gdy obserwuje jak ten godzinami tłucze na konsoli. to mało kobiet grających widziałeś, serio. 2 Cytuj
Gość Orson Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 (edytowane) Prześliczna niewiasto Twój gamercard nie sugeruję bys grała sporo...Popatrz jakiego mam ja....gejmkarda oczywiscie widział mało kobiet grających ...bo jest was mało. Ty zapewne jeździsz na jakies zloty cosplayowe itd , rozmawiasz tam z innymi laskami i z tąd twa opinia. Ale tak w "real life" to mało jest lasek szarpiących w gry. Za to wszystkie niemal grają...facetom na nerwach. W tym osiągnęłyście mistrzostwo Edytowane 26 listopada 2011 przez Orson Cytuj
Lady Shizuka 3 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 Aktualnie nie mam neta podłączonego pod konsolę, więc moje trofea trochę ssą Poza tym, wolę jakoś grać w starocie na PS2 Czy ja wiem, aż tak super dużo ich nie ma, ale wystarczy "rozejrzeć" się po necie Granie na nerwach mamy już na 99lvl od dziecka Cytuj
Gość Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 No, przecież napisałem, że nie znam i nie widziałem żadnego grającego dziewczęcia. Cytuj
AiszA 91 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 To, że się tutaj nie udzielają nie świadczy, że ich nie ma i ostro nie grają Widocznie na "pitu-pitu" nie mają czasu bo zacinają właśnie w Battlefield 3 2 Cytuj
K@t 116 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 (edytowane) Nie znam żadnej kobiety, która wiedziałaby cokolwiek o grach oprócz Simsów i jakichś tam popierdułek Ja znam taką co sama wyplatynowała Demon's Souls i od jakichś 100h męczy Dark Souls Zresztą co to za różnica w co ktoś gra, w Faraona to i ja grałem nie raz i nie dwa i piersi mi od tego nie wyrosły. Edytowane 26 listopada 2011 przez K@t 1 Cytuj
death kill 0 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 Lara i tak rządzi moim zdaniem,inni faceci w grach (nawet Kratos)mogą się schować. Cytuj
Tokugawa1982 95 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 Może jakiś spis graczek jak kiedyś graczy w PE? Odchodząc od tematu kobiet- graczy (sam modlę się o taką żonę . W recenzji Saints Row 3 pojawiły się 2 fotki z zapowiedzi z nr 163. WTF? Lenistwo ,przeoczenie Redaktorów ,czy pójście na łatwiznę. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 Jestem leniwy i nie chce mi się szukac, więc się spytam. Recenzowaliście, albo czy planujecie zrecenzowac nowego headseta od Sony? Jakoś nie przypominam sobie byście kiedyś recenzowali takie gadżety, ale spytac nie zaszkodzi. Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 (edytowane) * Tokugawa1982: Screeny są brane z neta/od wydawcy itp. Lipa. Chciałbym widzieć grę właściwą, a nie jakieś screeny z replayów czy z zabawy z ustawieniem kamery. Gdzie np. HUD? Napalę się na grę po recce, a potem żeby ją zobaczyć, muszę wchodzić na YT. Kiedyś jeszcze na screenach było widać Wasze ksywy. * Plus dla Zaxa za reckę Skyrima. Nie lubię takich gier, wieki temu grałem tylko w Morrowinda, a tak mnie zachęcił do gry... skubany:) Kali również łapie plusa za reckę... Need for Speeda, mimo iż z recenzji nie wynika że to świetny tytuł, świetnie się czytało, lekko i przyjemnie:) * Tak z innej beczki nieco... W reklamie sklepu PE, jest gra na PSMove, "Trupazy" czy jakoś tak, za 199 zł. A nie miało być tak, że gry na Move, będą w cenie do max 129 zł? * Chętnie bym poczytał coś o TV3D, piszę o tym po raz wtóry, ale ostatnio byłem u kumpla i moja niewiedza się poszerzyła. Są aż 3 rodzaje 3D: taki biedny - niebiesko czerwony, z okularami z akumulatorkami i bez akumaltorków. Pewnie najlepsze to te z akumulatorkami, ale liczę na tekst Kila! * To się tyczy portalu ale także i pisma. W newsie "hyde park", pojawia się Diabeu i Psyko. Kto to kurfa jest? Ja jestem za kasacją (nie mylić z kastracją) osób ze stopki redakcyjnej, a tu jeszcze ktoś nowy. Nowy od czego? Tak jak Gamera, niby się pojawia w magazynie, ale tylko oceniając jakąś grę. Nawet nie napisał "3 grosze". To równie dobrze można wpisać tam "Mr. Ściera". I co? smsem wysłał swoją ocenę do Battlefielda? . Cały ten podpunkt "praktykanci i "orbitanci" skasować. Skoro raz na ruski rok, dana osoba coś skrobnie, to wystarczy podpisać "tekst czytelnika ...". A nie umieszczać w stopce. Nie wiem czemu mnie to tak denerwuje, ale pokasujcie te osoby, które nic nie robią! Wrrrrr... . Tak samo nie interesują mnie trzy groszówki kolesi z ps3site.pl, Lepiej utworzyć maila 3grosze@psxextreme.pl i czytelnicy by słali swoje opinię. To na to samo wychodzi. Tu i tu są nieznane osoby. Kupuję pismo, to chcę czytać teksty redaktorów, a nie internautów . * Naprawdę strata miejsca dla cosplaya. Dać to na pół strony i do "hyde parku" z reklamą na pół strony. Żeby wywalić np. kącik filmowy na rzecz tegoż? * Artykuły Butchera i Mazura nie muszą być cyklicznie co miesiąc. Trafi się pomysł to trafi się artykuł, czasem mam wrażenie że tematy się wyczerpują. Albo raz wrzucić tekst jednego, a raz drugiego? * Marzena z grających dam, ładna laska:) W CKMie jest podobny dział, gdzie czytelniczki wysyłają swoje foto, tylko bardziej skąpe, np. widać tyłek czy cycki. Ciekawe czy Marzena wysłała i tam, swoje bardzie hot foty, może z tą koleżanką? Tutaj takie oburzenie, jakby PSX Extreme był kierowany do księży. * Trochę po marudziłem, ale jest sobota a ja siedzę na jakimś konsolowym forum:) Edit: No raczej nie lubię tak spędzać weekendu, tym bardziej że od poniedziałku znowu do roboty, to na weekend człowiek chciałby się trochę rozerwać Edit 2: [inSaNe]: Granie najlepiej smakuje, kiedy masz na głowie pełno zajęć. A Ty zamiast się tym zająć, grasz w najlepsze mając wszystko gdzieś Edytowane 26 listopada 2011 przez grzybiarz Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 (edytowane) Zastanowił mnie ostatni punkt - tzn., że co? W sobotę rozumiem nie mozna siedzieć w sieci i czytać o grach? Domyślam się, że wypada gdzieś odsiadywać i chlać np. piwsko? Sorry, musiałem. EDIT: Ja mam czas przede wszystkim tylko w weekend, także robię to co lubię ;] Będąc z ludźmi codziennie w robocie i wysłu(pipi)ąc problemów prawnych klientów, człowiek chce trochę spokoju i nie ma to jak odpocząć w chałupie Po prostu zawsze mnie rozwala, jak np. piszą ludzie, że np. w wakacje się nie gra, bo tamto i siamto. A kiedy grać (jak jest się jeszcze w temacie), jak w ciągu roku nie ma na to czasu? Edytowane 26 listopada 2011 przez [InSaNe] 1 Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 * To się tyczy portalu ale także i pisma. W newsie "hyde park", pojawia się Diabeu i Psyko. Kto to kurfa jest? Osoby piszące i tworzące portal? Cytuj
Gość Orson Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 * To się tyczy portalu ale także i pisma. W newsie "hyde park", pojawia się Diabeu i Psyko. Kto to kurfa jest? Osoby piszące i tworzące portal? pytasz czy odpowiadasz < wiem, wiem, ukryta ironia jak u Allena) przykładowo ja: kojarzę Psyko, Diabeua też , dla mnie ok ale tak na przyszłosc -wypadałoby przedstawic nowego kolesia zanim cos napisze do pisma. Nie wiem , cokolwiek o nim "jestem Maciek, mam 20 lat, kocham Sony" ________________________ Hiv ale sie dałeś strolowac kolesiowi z listów- niejakiemu Rozkminatorowi. Na gołe oko widac, ze facet pisze "by sie znaleźć w pismie" - bo czy zdanie "kupuję miesiecznie 5 oryginałów, ogrywam jeden ale często muszę sie uciec do piractwa" nie znamionuję listu "układanego "- a w tym przypadku akurat sie logika gdzieś zagubiła? Cytuj
dark gamer 3 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 (edytowane) Edit: No raczej nie lubię tak spędzać weekendu, tym bardziej że od poniedziałku znowu do roboty, to na weekend człowiek chciałby się trochę rozerwać Rozerwać?Proponuje jechać pod prąd na obwodnicy przy prędkości 200km/h.Nie ma to jak sobotnia rozrywka ^_^ Edytowane 26 listopada 2011 przez dark gamer 1 Cytuj
Yuhas 8 Opublikowano 2 grudnia 2011 Opublikowano 2 grudnia 2011 Nie znam żadnej kobiety, która wiedziałaby cokolwiek o grach oprócz Simsów i jakichś tam popierdułek. No, dziewczyna TheAceOfSpades pewnie na kilka tytułów, ale to nie dziwne, gdy obserwuje jak ten godzinami tłucze na konsoli. Chociaż akurat moja dziewczyna jest na bieżąco z grami i graczem jest na równi ze mną, a nie tylko z doskoku - to powiedziałbym, że jest raczej wyjątkiem potwierdzającym regułę i ogólnie się zgadzam, mimo wszystko malo jest takich dziewczyn. Oczywiście na jakichś spotkaniach dla graczy czy coś się spotka, ale po prostu w życiu codziennym jak gadam z facetem w moim wieku to jest duża szansa że gra, w przypadku dziewczyn jest to rzadkie:) Cytuj
Kali 85 Opublikowano 2 grudnia 2011 Opublikowano 2 grudnia 2011 Także każda kobieta dziennikarza (i innych osób działających w w tej branży) jest siłą rzeczy na bieżąco z grami:). I jakby się tak zastanowić, to wychodzi naprawdę spora gromadka:) Cytuj
Gość Orson Opublikowano 2 grudnia 2011 Opublikowano 2 grudnia 2011 no z 40 kobiet dziennikarzy co daje w skomplikowanym przeliczeniu....40 kobiet taka liczba mogłaby zaszokować Wyspy Salomona ale nie 40 mln kraj Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi