Camiloz 0 Opublikowano 22 listopada 2011 Opublikowano 22 listopada 2011 (edytowane) Witam. Aktualnie jestem w poszukiwaniu TV pod PS3. Nie interesuje mnie firma lecz bardzo dobre parametry. Cale tak jak w temacie 32-37. Odległość między sofą a TV kolo 3- 3.5 metra. Cena do 2000 zł. Dzieki wielkie za nadesłane propozycje. Propozycje proszę uzasadniać dziekuję Edytowane 22 listopada 2011 przez Camiloz Cytuj
Sito 59 Opublikowano 22 listopada 2011 Opublikowano 22 listopada 2011 Na cenach się nie znam ale jak bym siadział 3,5 metra od TV to w "50 bym zainwestował. I powiem tyle, że jak na 37 cali to LCD może być tani a i obraz jest dobry. Większe telewizory to LED lub plasma co by obraz był lepszy Ja posiadam Toshibe Regze "32 z opją Resolution + (taka jakby ostrość ekranu ale dostosowane pod konsole). Cytuj
SimonK 29 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 Za 2000zl mozesz dostac LG50PV350 i wlasnie to ja posiadam. 50" i zero wyrzutow sumienia ze za maly, a i jakoscia powala. Odpowiadajac na pytania ktore zazwyczaj padaja: zuzycie pradu = w trybie "intelligent eco" (okolo 62% wg wskaznika) - ~120W = normalnie = ~180W Input lag = maly (gram w bijatyki, shootery itp. i problemu nie dostrzegam), polecam wizyte w mediamarkt czy innym sklepie nie dla idiotow w celu przetestowania (pamietaj o trybie "gra") Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi