SpacierShark123 1 506 Opublikowano 28 listopada 2011 Opublikowano 28 listopada 2011 Jest może jakaś komenda , która resetuje perki ale nie usuwa poziomu? Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 28 listopada 2011 Opublikowano 28 listopada 2011 http://www.youtube.com/watch?v=yPNKQNGJ7O8&hd=1 Cytuj
molly 311 Opublikowano 28 listopada 2011 Autor Opublikowano 28 listopada 2011 Jest może jakaś komenda , która resetuje perki ale nie usuwa poziomu? Korzystałem z tego i jest spoczko. http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=407 Możliwe, że jest już jakiś bardziej przyjazny sposób, ale ten na pewno działa. Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 28 listopada 2011 Opublikowano 28 listopada 2011 to jeszcze jeden filmik:P http://www.youtube.com/watch?v=doBGglOUOiE 1 Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 28 listopada 2011 Opublikowano 28 listopada 2011 Czy w Skyrimie jest lvl scalling taki jak w Oblivionie ?? Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 29 listopada 2011 Opublikowano 29 listopada 2011 Ja się pytam, czemu ta gra ma tak skąpy dziennik zadań? Sama informacja o tym co mam zrobić, gdzie się udać, to jednak za mało. To już mniej skomplikowany ME2 miał lepszy dziennik. Cytuj
Mejm 15 309 Opublikowano 29 listopada 2011 Opublikowano 29 listopada 2011 To ty chyba w Morrowinda nie grales. Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 30 listopada 2011 Opublikowano 30 listopada 2011 To ty chyba w Morrowinda nie grales. Grałem niewiele, ale grałem i pamiętam, że wszystko bylo tak rozbudowane, że gra mnie odepchnęła. Ze skrajności w skrajność ;/ Cytuj
Mejm 15 309 Opublikowano 30 listopada 2011 Opublikowano 30 listopada 2011 Skyrim tez jest rozbudowany (jak to kolejna czesc Elder Scrolls) z tym, ze mam wrazenie, ze wyciagnieto wnioski z porzednikow i ta giera jest serio grywalna pod kazdym wzgledem. Nawet jesli idzie o wspomniany przez ciebie dziennik Bo porownujac go z morrowindowym spamem to jest mega czytelny i pomocny. Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 30 listopada 2011 Opublikowano 30 listopada 2011 http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/5020-The-Elder-Scrolls-V-Skyrim Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 30 listopada 2011 Opublikowano 30 listopada 2011 (edytowane) Ześwirowali mi strażnicy w Markarcie zdaje się. Jakiś czas temu już skończyłem tam questa, który kończy się ucieczką z więzienia w kopalni. Dzisiaj wracam do miasta po cośtam, już miałem wychodzić, ale nagle jeden ze strażników coś tam w moją stronę rzucił. No to quicksave i został rozyebany. Oczywiście reszta się zbiegła również, to stwierdziłem że przy okazji im też dam odrobinę wpier/dolu. W sumie wszystkich poskładałem i w lewym górnym rogu info wyskoczyło że wszyscy świadkowie Twojej zbrodni nie żyją więc kara cofnięta. No to już tak zostawiłem bo w międzyczasie jakiś awans nawet wskoczył. No to wychodzę z miasta, stoi dwóch strażników i jak na spokoju obok nich przechodzę to włącza się dialog, że kogoś tam zabiłeś i idziesz do pierdla do kopalni (identyczna linia dialogowa jak w quescie wspomnianym na poczatku). No to klikam że okej, mogę iść. I nic. Typ stwierdza, że wszystko jest ok i nic się nie dzieje. Po skończonym dialogu to samo się włącza od razu u drugiego strażnika i tak w kółko ['] Nawet opcja że jestem z gildii i mogę im hajs dać jest dostępna, ale stwierdza że to za gruba sprawa i do więzienia muszę iść. Zostali rozje/bani i uciekłem z miejsca zbrodni, chyba 8k bounty jest na mnie teraz, beka. http://www.youtube.com/watch?v=dW2GeFbbK-M Ja yebie, jakiś pechowy ten Markart. Tym razem jakiś quest w muzeum dwemerskim. Zostawiam typiarę co ze mną walczy, żeby mi nie wadziła i rabanu nie robiła. Wbijam do środka, elegancko czyszczę wszystko, zabieram co mam zabrać i zbieram się do wyjścia. Patrzę - przy wyjściu stoi właśnie moja towarzyszka podróży. Próbuję z nią zagadać, ale nie mogę, bo jedyne co mi odpowiada to "NIE POWINNO CIE TU BYĆ, HERPDERP". Przytrzymanie E i wskazanie jej żeby otworzyła drzwi nic nie daje, bo bez klucza nie potrafi tego zrobić, a swojego nie mogę z ekwipunku się pozbyć xD Jedyne co mi pozostaje chyba to jej uśmiercenie i zabranie fantów, które w nią ładowałem i znalezienie sobie kogoś innego do wspólnej walki. Edytowane 1 grudnia 2011 przez alienator 1 Cytuj
Fizz 11 Opublikowano 5 grudnia 2011 Opublikowano 5 grudnia 2011 Nigdy nie lubiłem serii elder scrolls, próbowałem się przekonać do obliviona i morrowinda, za każdym razem odpadałem. Dałem się namówić na to Skyrim i nie żałuje, gra rozbudowana, spora swoboda w rozwoju postaci, cisnę złodziejem i nie licząc walk ze smokami wiekszość przeciwników pada od kosy w plecy. Pare rzeczy irytuje ale ogólnie nie żałuje kasy, teraz czekam na jakieś ciekawe mody. 1 Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 5 grudnia 2011 Opublikowano 5 grudnia 2011 Zadanie z Czerwonym Orlem mozna wykonywać więcej niż 2 razy (3ci raz już mi się nie chciało). Można farmić Cytuj
Agent_Man 163 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 (edytowane) Też gram, niezłe. Wreszcie jakiś dobry TES ;] Ale niektóre zdolności są mocno przegięte - mam max. kradzieży kiesz. i teraz co niektórzy biegają w samych gaciach ;] Jedno pytanie - ile dodatkowych "prac" muszę wykonać dla gildii złodziei aby pojawiło się specjalne zadanie ? Odblokowałem sklep z łukami w kryjówce, jumam dla nich na zlecenie i jak na razie cisza. Ich główny wątek już pękł jakby kto pytał. Nieważne, już mam. Edytowane 7 grudnia 2011 przez Agent_Man Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 8 grudnia 2011 Opublikowano 8 grudnia 2011 Jeśli ktoś szuka ciekawego questa, to polecam sie przejść do oberży w Białej Grani koło sklepu Arkadii i napić się z Samem, chyba jedna z majlepszych misji na jaką trafiłem od początku grania. Zna ktoś szybki sposób na napelnianie klejnotów duszy? Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 8 grudnia 2011 Opublikowano 8 grudnia 2011 Sanguine nie pojawia się w tej własnie oberży tylko w tej nabliżej której byłeś łapiąc 14lvl. U Ciebie była to ta obok Arkadii a u kogoś innego może to być np. w Markarcie. a najlepszą misją (wg mnie) jest ta dot. Wabbajacka - nawet sama metoda przeniknięcia do podświadomości jest ciekawa (miednica) szybkie napełnianie klejnotów? albo czarna gwiazda (nie polecam zwracania amuletu mistyczce - daje on nam bonusy tylko od zwierząt a tych w Skyrim zabijamy niewiele) albo, na wyższym poziomie i podbiciu statystyk, farmienie buławą Molag Bala Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 8 grudnia 2011 Opublikowano 8 grudnia 2011 (edytowane) Po prostu zdejmij zaklęcie z broni pożerającej duszę i potem sobie zenchantuj własną broń. Potem nosisz sobie broń i puste kryształy i ubijasz stworki napełniając kamienie duszami. Ja tak sobie zrobiłem farmę złota. Paski skóry + sztabki żelaza = żelazne sztylety. Zaklinam to zaklęciem odstraszania umarłych i jeden sztylecik z wartości 30 ma wartość 650 (napełniony najmniejszą duszą). Edytowane 8 grudnia 2011 przez Manga Ryu Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 18 grudnia 2011 Opublikowano 18 grudnia 2011 Sa jakies fajne mody, ktore faktycznie uprzyjemniaja gre? Cytuj
Kruhol 31 Opublikowano 20 grudnia 2011 Opublikowano 20 grudnia 2011 Jeśli ktoś szuka ciekawego questa, to polecam sie przejść do oberży w Białej Grani koło sklepu Arkadii i napić się z Samem, chyba jedna z majlepszych misji na jaką trafiłem od początku grania. Zna ktoś szybki sposób na napelnianie klejnotów duszy? Dajesz enchant do miecza, gdy walisz i od razu napelniasz kryszstaly. Jakis czar to byl. Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 20 grudnia 2011 Opublikowano 20 grudnia 2011 (edytowane) Ta, że mieczem z enchantem, to wiedzialem, ale nie mialem pojecia, ze mozna tylko na zwierzetach. @Qstra:SKYUI, poprawia menu ekwipunku na bardziej czytelne z mozliwoscia sortowania. Edytowane 20 grudnia 2011 przez Mordechay Cytuj
Agent_Man 163 Opublikowano 21 grudnia 2011 Opublikowano 21 grudnia 2011 Ta, że mieczem z enchantem, to wiedzialem, ale nie mialem pojecia, ze mozna tylko na zwierzetach. [...] Dusze ludzi (elfów,orków i czego tam jeszcze) też da się złapać, ino trzeba mieć przy sobie czarny kamień duszy. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 (edytowane) Edytowane 9 stycznia 2012 przez Kazuun Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi