Opublikowano 9 stycznia 201213 l bardzo naciągane, bo von Sydow ma bardzo dobrą dykcję - chociażbym nie wiem jak się "nie wsłuchiwał" to i tak słyszę "there's one they fear" i "dovakin" a nie jakieś dziwactwa, które twórcy wydały się zabawne
Opublikowano 20 stycznia 201213 l Dopiero w sumie zacząłem grę i mam pytanko: Które questy można robić bez końca?Chce się skupić na głównym wątku i na gildiach.
Opublikowano 9 lutego 201213 l Według tego co mi kolega donosi, Workshop, texture pack i mod tool działają bez problemu ze Skyrimem kupionym w sklepie, w wersji pudełkowej.
Opublikowano 16 lutego 201213 l Są już jakieś dobre mody do AI summonów/najemnikow? Szlag mnie trafi zaraz, jeszcze zaden nie doszedl ze mna do konca jakiegos dungeona bo sie gnoje blokuja na kazdym kroku
Opublikowano 27 lutego 201213 l Jeśli chodzi o mody do gry, to od groma ich jest tutaj http://skyrim.nexusmods.com/index.php i tutaj http://modgames.net/load/246 . A tak wygląda moja postać: Edytowane 2 marca 201213 l przez Luna
Opublikowano 24 marca 201213 l Pany, po raz pierwszy w mym pieknym zyciu zagram w Skyrima. Jako ze sie wlasnie instaluje, zaczalem sie zastanawiac czy sa jakies mus-have mody, ktore przydaloby sie sciagnac zanim zaczne grac. Jakies rady co warto sciagac? Edytowane 24 marca 201213 l przez Owiec
Opublikowano 24 marca 201213 l SKYUI, niesamowicie poprawia widok tabelek z przedmiotami. Nie wiem jak jest teraz, bo używałem go dosyć dawno temu, pewnie został jeszcze bardziej ulepszony.
Opublikowano 24 marca 201213 l Juz dostalem cos takiego: docs.google.com/document/d/1v5OPGdCt4-UhU8uzxGTEZ_G4620-Ef0MdGAfb9WBt0A/edit?pli=1#bookmark=id.m06xp5f6t8n8 ;D
Opublikowano 10 kwietnia 201212 l Adult Show XXX Female followers masturbate when triggered. WTF Owiec O_o +18 Edytowane 10 kwietnia 201212 l przez raven_raven
Opublikowano 30 kwietnia 201212 l To normalne, że gdzieś tak od 50 godziny gry loadingi dłużą się w nieskończoność? Czy może mój laptop nie wyrabia? 20 sekund przy wejściu do miasta i 10 przy dungeonach, masakra, totalnie psuje klimat.
Opublikowano 2 maja 201212 l To normalne, że gdzieś tak od 50 godziny gry loadingi dłużą się w nieskończoność? Czy może mój laptop nie wyrabia? 20 sekund przy wejściu do miasta i 10 przy dungeonach, masakra, totalnie psuje klimat. Podobnie było w Oblivionie, zatyka się jakiś buffer. Jeżeli dobrze pamiętam musisz wklepać komendę PCB w konsoli, żeby go oczyścić. Może da radę.
Opublikowano 4 maja 201212 l Znacie jakiegoś dobrego moda w stylu SKYUI? Czyli taki co zmieni mi ekwipunek pod bardziej Pc-towy.Z SkyUi mam same problemy i jakieś okienka w tle z błędami wyskakują co na prawdę przeszkadza.
Opublikowano 4 maja 201212 l Mi SkyUI działa perfekcyjnie, mam w tle tylko jeden error - powiadomienie o braku SKSE czy coś w tym stylu. Innych modów na inventory nie znam.