Elninio 141 Opublikowano 6 maja 2013 Opublikowano 6 maja 2013 Widzisz do jakiego stanu się doprowadziłeś rejwen? Jeszcze niedawno porządny konsolomaniak, teraz kupiłeś pc i już piszesz o klatkach, ustawieniach i kartach graficznych :confused: Heh zauważyłem to u wszystkich którzy przesiadli się z konsoli na nowe PC . Każdy chwali konsole że mają piękną grafike itp... ale jak juz kupi PC to nie chce od niego odchodzić . Dla mnie PS to PS i KZ3 + dodatkowo PS+ w abonamencie. Zawsze byłem PC-ciażem (modyfikacje, OC, chłodzenia wodne - chodź sam nigdy nie chciałem takiego mieć), ale jest jedna gra dla której mam konsole ;P. IMO na PC abonament w stylu PS+ by się nie sprawdził gdyz gry które sa zazwyczaj dostępne na konsoli, na wyprzedaży steam za grosze. Patrz dzisiaj Sleeping dog za 13zł na oryginie... Cytuj
CELL7777 1 Opublikowano 12 maja 2013 Opublikowano 12 maja 2013 http://www.dsogaming.com/news/skyrim-keeps-looking-better-talented-modder-gionight-is-back-with-a-punch/ niech sie wezmą do pracy i wydaDZĄ podrasowana wersję na ps4 razem z dodatkami gra ma potencjał szkoda go marnować Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 14 maja 2013 Opublikowano 14 maja 2013 to ja też wrzuce kilka fotek ze swojej galerii Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 15 maja 2013 Opublikowano 15 maja 2013 ...albo można wrzucić link do swojego profilu Steam z fotkami Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi