Skocz do zawartości

The Elder Scrolls V: Skyrim

Featured Replies

Opublikowano

Widzisz do jakiego stanu się doprowadziłeś rejwen? Jeszcze niedawno porządny konsolomaniak, teraz kupiłeś pc i już piszesz o klatkach, ustawieniach i kartach graficznych :confused:

Heh zauważyłem to u wszystkich którzy przesiadli się z konsoli na nowe PC :D. Każdy chwali konsole że mają piękną grafike itp... ale jak juz kupi PC to nie chce od niego odchodzić :P. Dla mnie PS to PS i KZ3 + dodatkowo PS+ w abonamencie. Zawsze byłem PC-ciażem (modyfikacje, OC, chłodzenia wodne - chodź sam nigdy nie chciałem takiego mieć), ale jest jedna gra dla której mam konsole ;P.  IMO na PC abonament w stylu PS+ by się nie sprawdził gdyz gry które sa zazwyczaj dostępne na konsoli, na wyprzedaży steam za grosze. Patrz dzisiaj Sleeping dog za 13zł na oryginie...

• Odpowiedzi 103
  • Wyświetleń 28,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Winner!

• Dziwne, że jeszcze nikt nie założył tematu o tej grze. Chyba że wszyscy grają i nikt nie ma czasu.   Zacznę od polecenia świetnego zbioru różnych małych ciekawostek co do gry (znajdują się tam małe

Opublikowano

to ja też wrzuce kilka fotek ze swojej galerii ;)

KZZ0Pa1.jpgGpIEDdY.jpgc1AK4PO.jpgqAvXHti.jpgoV6V3yT.jpgeNzFkkE.jpg2iqjOxu.jpgefYUTkP.jpgBBSBuma.jpgBUJC6aY.jpg