Opublikowano 6 maja 201311 l Widzisz do jakiego stanu się doprowadziłeś rejwen? Jeszcze niedawno porządny konsolomaniak, teraz kupiłeś pc i już piszesz o klatkach, ustawieniach i kartach graficznych :confused: Heh zauważyłem to u wszystkich którzy przesiadli się z konsoli na nowe PC . Każdy chwali konsole że mają piękną grafike itp... ale jak juz kupi PC to nie chce od niego odchodzić . Dla mnie PS to PS i KZ3 + dodatkowo PS+ w abonamencie. Zawsze byłem PC-ciażem (modyfikacje, OC, chłodzenia wodne - chodź sam nigdy nie chciałem takiego mieć), ale jest jedna gra dla której mam konsole ;P. IMO na PC abonament w stylu PS+ by się nie sprawdził gdyz gry które sa zazwyczaj dostępne na konsoli, na wyprzedaży steam za grosze. Patrz dzisiaj Sleeping dog za 13zł na oryginie...
Opublikowano 12 maja 201311 l http://www.dsogaming.com/news/skyrim-keeps-looking-better-talented-modder-gionight-is-back-with-a-punch/ niech sie wezmą do pracy i wydaDZĄ podrasowana wersję na ps4 razem z dodatkami gra ma potencjał szkoda go marnować