Skocz do zawartości

Metallica

ogqozo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tablica jest z węzła pod Łodzią, Piotrków Trybunalski, ewidentnie. Miałoby sens, że jechali do Katowic z lotniska.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Nowy kawałek.

PS. Nie wiadomo czy to w ogóle znajdzie się na nowej płycie, a jeżeli tak to na 100% będzie to trochę inaczej brzmiało, będzie zmieniony tekst, tak jak swego czasu z Fuel.

PS2. Dobre intro i fajna solóweczka, refren szybko wchodzi w dynie, ogólnie po trzykrotnym przesłuchaniu ok, tylko jak dla mnie za długi. powinno być z 5 minut.

Edytowane przez YETI
Opublikowano

Yeti ostry masochizm uskutecznia, podziwiam w sumie mi się udało 30 sek wytrzymać tego gó.wna. 

Opublikowano

Niektóre zespoły powinny dać sobie spokój z nagrywaniem nowych albumów. Do takich bandów należy właśnie Metallica, która powinna przestać nagrywać jakieś 15 lat temu. Przynajmniej graliby koncerty z samymi klasykami. Dotyczy to wszystkich starych zespołów, począwszy od końca lat 60-tych.

Opublikowano

Bo gowniane kawalki nagrywaja. Mam do nich sentyment to fakt, na koncert bilet juz mam. Ale jak slucham takiej kupy, jak lords of the summer (co to za tytul w ogole xd) to mi się odechciewa. Po smierci Burtona wszystko się po(pipi)ało widać, że on im wszystko pisał. Niech sie zabiorą za robienie muzy a nie sklejanie riffow.

Opublikowano
  W dniu 18.03.2014 o 17:47, ogqozo napisał(a):

Death Magnetic świetny album.

Jakby jeszcze dało się słuchać na słuchawkach, bo np. taki All Nightmare Long jest bardzo fajny, ale muszę szukać fanowskich remasterów na podstawie ścieżek z Guitar Hero.

Co do nowego kawałka, to nie jest źle. Podobnie, jak przy Death Magnetic, nie przeszkadza mi za bardzo jego długość. Co nie zmienia faktu, że z osądami poczekam, aż wyjdzie na LiveMetallica.com i ktoś wrzuci.

Opublikowano

Nightmare long, suidide i my apocalypse, to bardzo dobre kawałki, później your life i judas kiss (ta solóweczka <3) są w porządku, reszta do kosza.

Ej, tez tak mieliście, że jak wyszedł Load i RELoad to uważaliście jest za wielkie (pipi), bo chodziliście jeszcze do podstawówki i mieliście chvjowe pojęcie o dobrej muzyce, a teraz jesteście dorośli, macie wyrobiony gust muzyczny, znacie się na dobrej muzyce i uważacie te albumy za świetne? Ja tak właśnie mam.

Opublikowano
  W dniu 18.03.2014 o 19:44, YETI napisał(a):

Ej, tez tak mieliście, że jak wyszedł Load i RELoad to uważaliście jest za wielkie (pipi), bo chodziliście jeszcze do podstawówki i mieliście chvjowe pojęcie o dobrej muzyce, a teraz jesteście dorośli, macie wyrobiony gust muzyczny, znacie się na dobrej muzyce i uważacie te albumy za świetne? Ja tak właśnie mam.

fnny.gif

>dobry gust

>metalika

Opublikowano

Load i Reload to ostatnie dobre plyty tego zespolu ;] reszta potem jest asluchalna. Ten zespol do czasu wydania tych plyt mial taki swoj klimacik, ktorego nie mial zaden inny zespol. Teraz sa totalnie bezplciowi a ten indianin na basie to jakas porazka.