grzybiarz 10 291 Opublikowano 27 września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 września 2016 Piosenka mocno, realizacja teledysku to jakiś żart chyba?Możliwe, bo film jest ukryty, tylko dla osób, które mają link. Może zrobią z tego oficjalny klip, albo chcieli zaprezentować kawałek i naprędce coś skręcili. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 972 Opublikowano 27 września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 września 2016 O co chodzi w tym poście Masorza? Że niby w teledysku Mety jest ćma, a w tym od PR karaluch? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 27 września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 września 2016 Zżynajo chamsko! Kawałek może być. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 441 Opublikowano 27 września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 września 2016 Teledysk juz ofinajlnie bez otwartej kłudeczki na yt A można było zrobić ambitniejszy teledysk na wielki powrót mety. Ale jak już ktoś powiedział - po co starać c'nie? Mehh Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 29 września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 września 2016 Na żywo. http://www.youtube.com/watch?v=auANi9YU9wY Ale chuyowe łupu cupu Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 29 września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 września 2016 chu.jowsze w tym kawałku są tylko te smartfony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 29 września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 września 2016 Znając 'postęp' techniki to za parę lat pewnie Metallica będzie sgrać w scenerii z guitar hero a ludzie będą 'chodzić' na koncerty poprzez hełmofony VR Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 29 września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 września 2016 je/bać metalike tak zostałem wychowany Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 29 września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 września 2016 je/bać metalike tak zostałem wychowany . Ale pierwsze cztery płyty to ty szanuj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 29 września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 września 2016 Nawet nie cztery, do późniejszych należy dojrzeć Ostatnio odpaliłem sobie w aucie czarny album, a zaraz za tym, zachciało mi sie creeping death, czy one. Ileś lat ich nie słuchałem, dobrze po takiej przerwie ich sobie zapuścić, mimo ze nasłuchałem ich sie do porzygu. Ale nie tylko ja nimi sie przepadłem, bo nawet w wielu sklepach muzycznych jest zakaz grania utworów Metalliki. No chyba ze coś sie zmieniło przez te 15 lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 29 września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 września 2016 Najczęściej jest zakaz intra do Stairway To Heaven. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 Pamiętam, że na szkolnej dyskotece w 1992 puszczali Nothing Else Matters. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 (edytowane) No chyba ze coś sie zmieniło przez te 15 lat. ludzie wyciągnęli głowy z dup i okazało się że metalika jest chu/jowa Edytowane 30 września 2016 przez koval Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 (edytowane) Metallica była chu.jowa w latach 90tych, po Czarnym Albumie, teraz to już po prostu brak słów. Edytowane 30 września 2016 przez Hum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 Nowe kawałki średnie, ale bilet na koncert w Kopenhadze w lutym kupiony Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 441 Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 Metalike obrażają. Pewnie słuchają progresywnego rocka i one republic Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 Meat cztery pierwsze albumy to absolutne klasyki bez potknięcia i koncerty zawsze na plus reszta ma twarz całujacych sie Kirka i Larsa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 (edytowane) A co innego pozostaje robić? Bo przecież nie słuchać ich... A na poważnie: udało im się kilka kawałków na pierwszych czterech płytach, z czego IMO tylko dwa albumy - Ride the Lightning i Master of Puppets są perełkami bez słabych utworów. I to by było na tyle, później mamy już tylko spadek i odcinanie kuponów, coraz gorsze albumy, coraz bardziej ckliwe. Wszelkie próby powrotu do dawnej formy to jakieś chuyowe i nijakie St. Angery. Death Magnetic, które jedynie gra Kirka jako tako ratuje, ale i to nie wystarcza by jakkolwiek wbić się w pamięć na dłużej. O okresie od Czarnego Albumu, gdzie spuścili z tonu ktoś napisał, że trzeba dojrzeć do takiej muzyki. Gonwo prawda, są zespoły, którym nie przeszkodził taki zabieg i nadal zrobiły równie dobrą, jeśli nie lepszą muzykę niż wcześniej - np. Anathema czy Green Carnation. Edytowane 30 września 2016 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 Ale chyba każdy zespół, przez tyle lat na scenie, nagrywa dzisiaj coś, co nie trafia dla starych fanów. Mi np. nowy Iron Maiden nie podszedł, mimo, że ludzie się podniecają, a ja po prostu przestałem ich słuchać, chyba w okolicach Brave New World/Dance of Death. Czyli jakieś 14 lat temu. Z Metallicą również po St. Anger dałem sobie spokój. To są kapele co grają po 30-40 lat, ale jest wiele kapel, które nadal koncertują i wydają płyty - np. Deep Purple - 48 lat grania... Masakra. Co Ci ludzie mają teraz wymyślić? Wydawać same składanki the best of, jak całe życie grają? Iść na emeryturę? Czy może grać techniawki? ps. ja napisałem kiedyś, że do Load, czy Reload, trzeba dojrzeć. Nie sądzę, że te albumy są świetne, ale jest tam kilka kawałków dobrych. Gdzie w starych czasach psioczyłem na te albumy, później nawet mi się podobały. Musiało minąć ileś tam lat, bym na te kawałki patrzył jako na utwory, a nie jako zespół. Bo ze starą Metallicą, to nie ma nic wspólnego. ps2 aż sobie odpalę zaraz Memory Remains na jutubie:) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 972 Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 Load i Reload, bardzo dobre albumy, ale trzeba się znać na muzyce. Masorz potwierdzi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 tak jak pisze yeti poza tym st.anger > death magnetic https://www.youtube.com/watch?v=dBHSvxG-F_k Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 30 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 (edytowane) Jak się nie ma nic konkretnego do powiedzenia to się mówi "trzeba dojrzeć", "trzeba się znać na muzyce". Na IV roku akademii muzycznej wychodzi najbardziej ceniony profesor i mówi: "okej, dzieci, myślę, że jesteście już gotowi żeby spróbować zapoznać się z Better Than You Metalliki. Kto zrozumie ten ma od razu 5 i dyplom". Drugi kawałek fajny, też się jakoś nie wyróżnia niczym nowym, ale w tej lepszej jakości fajnie się słucha. Dobre partie Kirka. Edytowane 30 września 2016 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 (edytowane) Masorz ale potwierdz koniecznie bo inaczej wyjdzie na to ze yeti nie zna się na muzyce. Edytowane 30 września 2016 przez mars75 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 W chuju wos mom. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 Metallica była chu.jowa w latach 90tych, po Czarnym Albumie, teraz to już po prostu brak słów. od czarnego ale większość późniejszych singli i poniektóre tracki to był całkiem przyjemny rock te z czarnego albumu obrzydziły radiostacje ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi