Skocz do zawartości

Metallica

ogqozo

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Faktycznie, pojawiło się:

20160818_193928_7549_939483.jpeg

CD1:
01 – Hardwired
02 – Atlas, Rise!
03 – Now That We’re Dead
04 – Moth Into Flame
05 – Dream No More
06 – Halo On Fire
CD2:
01 – Confusion
02 – Manunkind
03 – Here Comes Revenge
04 – Am I Savage
05 – Murder One
06 – Spit Out The Bone

320kbps

Opublikowano (edytowane)

Nabyłem, nie mogę się doczekać, gdy paczka dotrze i będę mógł przesłuchać. :corvo:

E: Dotarło

Halo On Fire - giphy.gif

Taki se... Ale następny - Confusion, całkiem przyjemne.  :notbad:

Edytowane przez Hum
Opublikowano

Dużo dobrego słyszę w necie o tej płycie, napiszcie coś więcej, bo chcę wytrzymać do piątku.

Pod względem produkcji to ich najlepiej brzmiący album od 25 lat. 

Opublikowano

Metallica widzę bezpiecznie tym razem. Jak się zaorali through the never i prawie utopili firmę tym filmem to teraz w markieting widać, że nie pakują jakiś chorych milionów i liczą, że płyta sama się obroni.

Jedynie mnie martwi to, że te teledyski są strasznie biedne. Ten ostatni to już w ogóle nagrywane telefonem :facepalmz:

Dali takie coś do szybkiego kawałka, montaż robiony przez let'splayera. 

Już nawet nothing matters opierał się na podobnych założeniach ale miał wspominki ze starych lat i suma sumarów miał to ręce i nogi.

Czekam na płyte lub oficjalny rip. by przesłuchać wszystko na jedno kopyto. To co pokazali dotychczas urywa jajka i czuć starą dobrą metalikę. Włączasz i chce Ci się żyć  :lapka:  :lapka:

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

A jednak 'Spit Out the Bone' to jest rozkurw, najlepszy numer Mety od bardzo dawna :obama:

Szkoda, że takich sztosów nie ma więcej, bo jednak na 'Hardwired...' to głównie 'środkowe' tempa dominują.

Generalnie album doceniam bardziej z każdym przesłuchaniem, obecnie podoba mi się bardziej niż 'St. Anger' oraz 'Death Magnetic'.

Brzmieniowo świetny i bardzo spójny, chociaż przez to momentami jest zbyt jednostajny.

Podwójnie prowadzone gitary :fsg:

Edytowane przez Masorz