MichAelis 5 611 Opublikowano 14 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2016 Klipy robią po taniości, bo będzie teledysk do każdej piosenki z płyty Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 441 Opublikowano 14 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2016 Klipy robią po taniości, bo będzie teledysk do każdej piosenki z płyty Jak mają być takiej jakości ja ten ostatni to wolałbym żeby były 3 mocne niż takie popłuczyny na 12-stu Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 14 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2016 Jak mają krecić padakę w stylu "The Day That Never Comes" to wole taką spartanską budżetówkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 14 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2016 (edytowane) Mam wrażenie że oni podczas komponowania tej płyty mocno słuchali Toola (łamanie rytmu z wielokrotnymi powtorzeniami jest nagminne) tylko zapomnieli że Lars nie umie grać. Zastanawiam się też czy na tej płycie rolę głównego solówkarza gra James bo jeżeli to robota Kirka to po jego talencie śladu nie ma. Edytowane 14 listopada 2016 przez mars75 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 972 Opublikowano 14 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2016 (edytowane) Ciekawa recenzja. http://heavyrock.eu/recenzja-metallica-hardwired-to-self-destruct/ Po pierwszych trzech kawałkach pisałem tutaj, że obawiam się powtórka z DM, czyli wszytko na jedno kopyto. Całe szczęście momentami mamy coś z Load/Reload. Spit niszczator na poziomie Damage Inc czy Battery, Dream, Halo czy Revenge baaaaaardzo dobre. Płyte przesłucham pięć razy, więc trochę za wcześniej aby wydac jakiś werdykt, ale tak, jest dobrze, naprawdę podoba mi się to co słyszę. Z tą płyta bedzie taki problem jak z Load i Reload, ludzie będa pisali, że zamiast 2 cd powinni zrobić 1cd np. z 8 kawałki. Edytowane 14 listopada 2016 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 14 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2016 jaki był cel w rozbijaniu 12 kawałków na dwa cd? Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 15 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2016 Mam bardzo mieszane uczucia co do tej płyty. Niby wszystko fajnie, brzmienie bardzo dobre a po dwóch kawałkach wyłączam bo mnie to nudzi okropnie. Na tą chwilę po wielokrotnym odsłuchaniu nowej płytki zdecydowanie Death magnetic > hardwired. Nie skreślam i pewnie jeszcze powrócę ale na tą chwilę to najlepszym wyborem jest Bolzer - Hero Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 15 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2016 Ciekawa recenzja. http://heavyrock.eu/recenzja-metallica-hardwired-to-self-destruct/ Po pierwszych trzech kawałkach pisałem tutaj, że obawiam się powtórka z DM, czyli wszytko na jedno kopyto. Całe szczęście momentami mamy coś z Load/Reload. Spit niszczator na poziomie Damage Inc czy Battery, Dream, Halo czy Revenge baaaaaardzo dobre. Płyte przesłucham pięć razy, więc trochę za wcześniej aby wydac jakiś werdykt, ale tak, jest dobrze, naprawdę podoba mi się to co słyszę. Z tą płyta bedzie taki problem jak z Load i Reload, ludzie będa pisali, że zamiast 2 cd powinni zrobić 1cd np. z 8 kawałki. wywalone mam na Metę od jakichś 12 lat (no Death Magnetic nawet dość uszło), ale jeśli jest tak, jak Pan recenzent pisze, to może sprawdzę jego setlistę: Reasumując, tak powinno się tego słuchać: 1. Hardwired 2. Dream No More 3. Confusion 4. Halo On Fire 5. ManUNkind 6. Am I Savage? 7. Murder One 8. Spit Out The Bone Czyli oficjalne utwory #2, #3, #4 i #9 do kosza (albo na płytę bonusową jako odrzuty), do tego mała zmiana miejsc i mamy album na 8.5 choć w te 8,5 w moim przypadku nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 972 Opublikowano 15 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2016 (edytowane) Gdybym miał wybierać top 8, to u mnie wyglądałoby to trochę inaczej, min. Revenge <333 Po prostu najlepiej przesłuchać całość i wyrobić sobie swoje własne zdanie. Poza tym, teksty tych piosenke :obima:, ale pod tym względem Meta rzadko kiedy zawodzi. Edytowane 15 listopada 2016 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2016 nie wiedziałem że może być gorzej niż na Death Magnetic, ale jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
musoil 47 Opublikowano 15 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2016 Nie torturujcie się tymi wypalonymi dziadkami, nowy król gatunku Gojira czeka z otwartymi ramionami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stillo116 94 Opublikowano 15 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2016 Nie torturujcie się tymi wypalonymi dziadkami, nowy król gatunku Gojira czeka z otwartymi ramionami. tak jest! w Grudniu czekają mnie 3 koncerty francuzów! a płyte Mety zamówiłem... ale jakoś już sie z nich wyleczyłem... trochę mnie nudzi ta ich wielkość i nietykalność... a Gojira zapraszała do swojego busa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 15 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2016 gojira to może i "kruluje" w tym swoim busie ale zeżryjcie proszę to : i przestańcie głupoty wypisywać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 15 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2016 Mars jaki fanboj Mety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 15 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2016 BTW. najlepszy numer mety od 2000 roku do 'Spit Spit Out The Bone'- Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 16 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2016 Mars jaki fanboj Mety. Byłem,jestem,będę. Meta ma u mnie zawsze szczególne miejsce bez względu na to jak wiele jeszcze chu.jowych plyt zdoła nagrać. Pierwsze cztery płyty ze wskazaniem na Justice to dla mnie kwintesencja metalowego grania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stillo116 94 Opublikowano 16 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2016 Mars jaki fanboj Mety. Byłem,jestem,będę. Meta ma u mnie zawsze szczególne miejsce bez względu na to jak wiele jeszcze chu.jowych plyt zdoła nagrać. Pierwsze cztery płyty ze wskazaniem na Justice to dla mnie kwintesencja metalowego grania. Spokooojnie, stara meta wywiera trzepot zwieraczy... jaram sie Justicem, Masterem a nawet Blackiem... ale nie jaram sie tą metą która jest teraz... tą gwiazdorską i nietykalną Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 16 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2016 (edytowane) Hammett tells KISW 99.9: “It was devastating for me. I had to start at zero again while everyone else had material for songs. “By the time I got a few ideas flowing and formed, most of the songs were already written.” He forced himself to look on the bright side: “I had to think, ‘Okay, I have stuff – but it looks like it’s going to make it onto the next album.”http://teamrock.com/news/2016-09-22/why-kirk-hammett-didn-t-write-much-for-new-metallica-album 8 lat po DM Edytowane 16 listopada 2016 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 441 Opublikowano 16 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2016 Nowy singiel Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 16 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2016 (edytowane) To lepsze: Black metalowa Meta ;d Edytowane 16 listopada 2016 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
musoil 47 Opublikowano 17 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2016 Mars jaki fanboj Mety. Byłem,jestem,będę. Meta ma u mnie zawsze szczególne miejsce bez względu na to jak wiele jeszcze chu.jowych plyt zdoła nagrać. Pierwsze cztery płyty ze wskazaniem na Justice to dla mnie kwintesencja metalowego grania. Justice ich najlepsza płyta, ale dziwnie jak dla mnie ten hołd dla Burtona wyszedł, powinni byli na odwrót zrobić i podkręcić bas na maksa, na szczęście na yt są podrasowane wersje utworów. Przesłuchałem pierwszej płyty z nowego albumu, nie miałem żadnych oczekiwań, a tu proszę, bardzo przyjemne riffy, 4/6 kawałków wpadło w ucho (hardwired i ,moth...'' takie se). Żeby jeszcze Hetfield był młodszy o 20 lat i z głosem z S&M, ale to se ne vrati niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 17 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2016 tak naprawdę, naprawdę najlepszym krążkiem jest Master Of Puppets Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 17 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2016 (edytowane) Tu na bieżąco wrzucane są kolejne klipy http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czytaj/Metallica-z-teledyskami-do-calego-_Hardwired___-to-Self_Destruct_.html Faaak, klip do Murder One z Lemmym rozpierdala Edytowane 17 listopada 2016 przez dee Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 972 Opublikowano 17 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2016 (edytowane) Klip do Revenge i Murder świetne, czekam na Spit. Poza tym, te trzy kawałki banderasik. Edytowane 17 listopada 2016 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 17 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2016 (edytowane) Nieoficjalne info - budżet $5 był na to. Edytowane 17 listopada 2016 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi