Opublikowano 17 listopada 20168 l Rozwinięcie estetyki z klipu do "All nightmare long", tylko te $3 więcej budżetu, mnie pasuje
Opublikowano 17 listopada 20168 l Teledysk (spit out the bone) robiony w starym stylu, pełno patosu i kiczu. Walki, śmieszne miny w stylu bruce'a lee i jackie chana i chwyty zapaśnicze. Nie kupuje tego, ale skoro klip robili ludzie z wytwórni Blackened Recordings to raczej nie zrobili by niczego innowacyjnego.
Opublikowano 17 listopada 20168 l Dziś rano pozamiatali tym klipem :D Spit Out The Bone najlepsze na płycie
Opublikowano 17 listopada 20168 l To lepsze: https://www.youtube.com/watch?v=tUVr2xnGIEo Black metalowa Meta ;d Zaraz...To ma być Mayhem?? Charakteryzacja sie zgadza, to ma byc jakaś beka czy jak?
Opublikowano 17 listopada 20168 l Akerlund to kręcił to chuj wie o co mu chodziło. Czy to jakiś hołd dla swoich black metalowych koleżków czy beka z nich. Może to są aktorzy którzy maja grac główne role w filmie o black metalu Lords of Chaos Chyba tak właśnie jest http://www.antyradio.pl/Film/News/Film-o-blackmetalowych-zbrodniach-z-pelna-obsada-11358 http://www.metalinjection.net/at-the-movies/that-black-metal-metallica-video-was-actually-a-preview-of-the-lords-of-chaos-film Edytowane 17 listopada 20168 l przez mars75
Opublikowano 18 listopada 20168 l Gdzież vbr . miejsca brakuje? bo chyba nie chodzi ci o jakość (przy tej kompresji to żadnej różnicy i tak nie usłyszysz)
Opublikowano 18 listopada 20168 l Na spotify wersja deluxe z 14 utworami live z 16 kwietnia w Rasputin Club
Opublikowano 18 listopada 20168 l Leci transmisja na żywo z Londynu, bardzo dobra jakość: https://www.youtube.com/watch?v=H4ZGXySaI0A Głos Jamesa zaskakująco mocny. Edytowane 18 listopada 20168 l przez Hela
Opublikowano 18 listopada 20168 l Gdzie utwory z nowej płyty? Widać że Meta to jednak stadionowy zespół i w klubie to średnio, James jak na moje oko to jest w fatalnej formie ale pewnie się rozkręci. Edytowane 18 listopada 20168 l przez mars75
Opublikowano 19 listopada 20168 l James bardzo nie równo, ale Atlas rise wokalnie bardzo dobrze. Całościowo wypadli nie najgorzej, da się tego słuchać nawet z yt.
Opublikowano 20 listopada 20168 l Autor No zgrałem sobie. Płyta brzmi nieźle. Tym razem nie trzeba będzie aż tak czekać, aż jakiś koleś nagra na YouTube samemu, jak St. Anger, albo na wersję Guitar Hero - "Hardwired..." brzmi ok. Tyle, ok. Nadal trochę puszkowo. W wolniejszej piosence "Now That We're Dead" uderza to bardziej (w sensie: uderza mniej), niż w tamtych singlach. Aż sprawdziłem, czy nie mam włączonego equalizera z podwyższonymi wysokimi tonami. Co do całej płyty to jest dużo długich kawałków, posłucham to powiem. Jednak Metallica ma talent do robienia chwytliwej muzyki, a kawałki słuchane jeden po drugim robią lepsze wrażenie, niż jako single gdzie człowiek myśli "heh, nic wielkiego się nie wydarzyło". Solówki Hammetta i te momenty, jak włącza się do harmonii druga gitara, albo jak perkusja "przyspiesza dwukrotnie", po 30 latach nadal dają jakiś pierwotny zastrzyk przyjemności. Edytowane 20 listopada 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 23 listopada 20168 l To był wykon dla BBC1, 5 kawałków, poniżej masz dwa. Zagrali jeszcze Moth, Harvesta i Entera.
Opublikowano 24 listopada 20168 l Kurwa, słucham nowej mety i jaram się jak wtedy, kiedy biegałem po nowe kasety do pobliskiej księgarni "Irena". Fajne te sesje BBC, surowe z takim feelingiem demówki.
Opublikowano 24 listopada 20168 l W ogóle albumowi posłużyło zgubienie telefonu z 250 riffami na płytę przez Kirka Słucha się tego bardzo przyjemnie, połowa płyty na plus, dwa-trzy numery przewijam, reszta może być, nie przeszkadza. W porównaniu z Death Magnetic jest rewelacyjnie. Dawać już koncert, byle nie na Narodowym.
Opublikowano 24 listopada 20168 l I ja biję się w pierś, płyta jest co najmniej dobra ale trzeba dać jej czas żeby się przegryzła. Z chęcią posłucham tego na żywo bo to że przyjadą do Polski nie ulega wątpliwości.
Opublikowano 24 listopada 20168 l W ogóle albumowi posłużyło zgubienie telefonu z 250 riffami na płytę przez Kirka Słucha się tego bardzo przyjemnie, połowa płyty na plus, dwa-trzy numery przewijam, reszta może być, nie przeszkadza. W porównaniu z Death Magnetic jest rewelacyjnie. Dawać już koncert, byle nie na Narodowym.Na narodowym ostatnio taka padaka byla ze odradzasz?
Opublikowano 24 listopada 20168 l Na narodowym ostatnio było By request,i potwierdzam brzmiało to fatalnie. Jedno wielkie dudnienie.