YETI 10 971 Opublikowano 27 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2017 I grają tam 4 koncerty pod rząd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 4 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2017 (edytowane) I grają tam 4 koncerty pod rząd. Metallica Ask Fans To End Show Because ‘We Don’t Sound Good’ James Hetfield asked Metallica fans at a show in Copenhagen last night if the band should end the concert because ‘we don’t sound good.’ Alternative Nation transcribed his comments. Hetfield said, “It’s not fair to you guys man, you paid a lot of money to come hear your favorite band, and we don’t sound good. I’m going to leave it up to you man. Would you rather hear us sound better another time?” Fans cheered, encouraging the band to keep going. Hetfield responded, “I love you too, I appreciate that. I want to stop, what do you say?” Fans cheered again. Hetfield said, “Okay. You asked for it, alright. I’ll keep doing my best, alright. I appreciate you guys so much, thank you for supporting us.” Fans who attended the show stated that Hetfield had the flu. http://www.alternativenation.net/metallica-ask-fans-to-end-show-because-we-dont-sound-good/ https://www.youtube.com/watch?v=PMsSRPq2VZ0 Edytowane 4 lutego 2017 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 4 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2017 Wczoraj kupiłem And Justice For All w Media Markt za 34 zeta. Brakowało mi tych kawałków. Co prawda na mp3 w kompie mam najlepsze ich kawałki, ale jednak cały album dobrze się słucha, w aucie, przy 160km/h :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 4 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2017 Na drogach szklanka a ten zapierdala 1,60zł na budziku :[ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2017 umrze jak cliff burton Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2017 hehe he https://www.youtube.com/watch?v=ZbDS_tMdMis Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 441 Opublikowano 1 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2017 Ale na żywo to meta chyba nigdy nie zagra Spit out the Bone Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 388 Opublikowano 2 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2017 Larsowi raz wyszło przez przypadek oraz po miliardzie dubli i teraz pewnie ma pełne majty na myśl o SotB live Inna sprawa, że w sumie to on wymyślił ten numer i miał na niego pomysł, więc po 30 latach na coś się przydał wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 2 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2017 Lady Gaga zaczynała od coverów Led Zeppelin, więc zna się na muzie:) Ale Metallica się nie zna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 2 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2017 Meta dwa kroki do przodu jeden w tył. Ja nie wiem co oni sobie myśleli z tym występem jeszcze tancerki do towarzystwa temu dziwolągowi. Czy oni jeszcze mają za mało pieniędzy żeby pchać się w tak żałosne przedstawienia i szukać odbiorców wśród fanów popu? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 2 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2017 No na pewno mają mniej fanów niż dzisiejsze zespoły metalowe dla nastolatków. Na Spotify czasem odpalę coś z metalowych klasyków, a zainteresowania wg. słuchaczy 1/5 pasków. A potem widzę takie Bring Me The Horizon i 5/5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 2 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2017 No tak, ale wydaje mi się że oni nic już nie muszą udowadniać a takie przaśne występy tylko odpędzają wiernych fanów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 2 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2017 Ktoś kto słucha metalu to raczej ma w du.pie takie wynalazki jak gaga a kolaboracje pomiędzy takimi artystami wystawiają na śmieszność tych "bardziej" wiarygodnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 2 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2017 No jak ktoś słucha tylko metalu i się przejmuje takimi pierdołami, to sam jest śmieszny i to 10 razy niż te Lady Gagi czy inne. Powiedz to tym którzy słuchają mety od 83. Ale co Ty możesz o tym wiedziec skoro psioczysz na Nuclear Blast. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 2 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2017 (edytowane) Ja slucham. Dla mnie Justice to najlepsza ich płyta, a w One jest więcej mocy niż w tych wszystkich nowych, hipsterskich, złych kapelach które grają wszystko na jedno kopyto. Edytowane 2 marca 2017 przez Absolem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2017 Nein. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 2 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2017 Bardzo ładny duet. I przy okazji jak miło się obserwuje wybuchające dupy ultrasów Mety na fejzbuniu czy tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 2 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2017 (edytowane) Kapitalnie wypada choreografia tancerzy, teraz zamiast machania łbem jest potrząsanie du.pom i takie tam hopsasa. Meata powinna podziękować biberowi i szeroko(pipi)j Kardashian bo to oni obnosili sie z ich koszulkami czym zapoczątkowali chwilową modę na ich logo. Jestem w stanie zaakceptować zle wybory muzyczne bo takie się tej kapeli zdarzały i to dobrze że zespoły o takiej pozycji jak ww mają na tyle odwagi by eksperymentować z brzmieniem,treścią,tempem ale skaza wizerunkowa to jest coś co ciężko wytłumaczyć tym bardziej że ten występ jest żenujący i chyba dla beki ale czy warto? Pewnie tak bo przecież nie ważne jak się mówi tylko ważne że się mówi. Smutne to. Edytowane 2 marca 2017 przez Absolem Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 441 Opublikowano 2 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2017 Dali im dobrą kasę to zagrali z Gagą. Jakby Biber dał im kase to zagrali by z nim i jeszcze james zaspiewał by BEJBE BEJBE BEJBE OOOOOOOOOOOOOHHHH. Tak to dzisiaj wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 3 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 Dali im dobrą kasę to zagrali z Gagą. Jakby Biber dał im kase to zagrali by z nim i jeszcze james zaspiewał by BEJBE BEJBE BEJBE OOOOOOOOOOOOOHHHH. Tak to dzisiaj wygląda. Chcesz powiedzieć że zamiast murowanego OŁ JEEEE! byłoby BEJBE BEJBE? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 971 Opublikowano 3 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 (edytowane) Meta na MTV awards? Szanuje, ciekawe czy ktoś stracił robotę. Edytowane 3 marca 2017 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 971 Opublikowano 24 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2017 Komuś udało się kupić bilet na koncert w Krakowie? Obecnie na livenation jest informacja, że bilety obecnie nie są dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stillo116 94 Opublikowano 24 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2017 Paaanie wyprzedane w pare minut, tak samo Kolonia na którą sam polowałem. Odpuszczam sobie konerty Mety z żalem bo nie zobaczę Kvelertak na "okrągłej" scenie. Ale te ceny... 100 euro za koncercik. W Eindhoven gra Gojira, Testament, Exodus i wiele innych zespołów... Cena? 20euro. Metallice widziałem 4 razy i nawet byłem w "snejku". Wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 24 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2017 (edytowane) Paaanie wyprzedane w pare minut, tak samo Kolonia na którą sam polowałem. Odpuszczam sobie konerty Mety z żalem bo nie zobaczę Kvelertak na "okrągłej" scenie. Ale te ceny... 100 euro za koncercik. W Eindhoven gra Gojira, Testament, Exodus i wiele innych zespołów... Cena? 20euro. Metallice widziałem 4 razy i nawet byłem w "snejku". Wystarczy Gojira,Testament,Exodus... jakie bandy taka cena. Na metę podobno padły serwery LN przez najazd chętnych na zakup biletu i pierwsza pula poszła w kilka minut. Pierwsze bilety można kupić już w drugim obiegu. Ktoś tam lamentował że cena 1500 na płytę :) ciekawe jak to się ma do imiennych biletów. Edytowane 24 marca 2017 przez Absolem Cytuj Odnośnik do komentarza
Stillo116 94 Opublikowano 24 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2017 Sugerujesz, że Gojira, Testament i Exodus to crapy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi