Bzduras 12 392 Opublikowano 27 października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 października 2017 No czas najwyższy Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 27 października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 października 2017 (edytowane) Bylem akurat na tym koncercie. 5ty raz na mecie i wciaz nie mam dosc. Ogolnie fajna setlista byla. Lepsza (choc az tak bardzo sie roznila) imo niz z dwoch dni wczesniej na ktory szczesliwie (jak sie okazalo) nie udalo mi sie kupic biletow. Edytowane 27 października 2017 przez El Loco Chocko Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 441 Opublikowano 27 października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 października 2017 (edytowane) Ciekawe czy Lars nie miał puszczonego playbacku na tych bębnach Dziwne, że aż tyle się z tym wstrzymywali, już myślałem, że będzie to jedyny kawałek mety, który nigdy nie zagości na żadnym koncercie. O jeszcze coś fajnego znalazłem : Edytowane 27 października 2017 przez oFi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 27 października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 października 2017 W sumie jak już tu zajrzałem, zapytam. Wyszło coś godnego uwagi na blurayu? W sumie tamte kapele mają świetne albumy na DVD, a czy remasterują stare koncerty na Blureju? Bo ogólnie nowe utwory, nowy wokal, nowe brzmienia - jakoś mi nie podpasowują. I nie tylko w przypadku Metallicy. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtik 261 Opublikowano 28 października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 października 2017 Na bluray z koncertów to chyba tylko quebec magnetic. Reszta dvd. Mogliby wydać taki S&M w hd i 16:9. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 28 października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 października 2017 no właśnie, stare filmy wydają na blurayu, a tu lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 28 października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 października 2017 No przeca jest na Blu-ray koncert Big 4 z Sofii. Na jednej płycie Meta, na drugiej Anthrax, Megadeth i Slayer. Dobry materiał Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 28 października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 października 2017 To jest w miarę "nowe" bo z 2010, ale takie S&M na kinie domowym w full HD bym se puścił. O albo Cunning Stunts, gdzie niby zabrakło prądu na koncercie. Jak to oglądałem kiedyś, to myślałem, że to prawda :) Mam jakieś stare filmy typu Rambo, Obcy, Star Wars, na blu reju, a koncertów starych nie wydają ponownie. Nie tylko w przypadku metallicy, ale w ogóle. Ozzyego Live & Loud z '93, również bym sobie chciał odświeżyć, a jednak te 4:3 psuje efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 972 Opublikowano 5 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2018 No to u nas co, hej sokoly? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 5 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2018 Martyniuk będzie, na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 392 Opublikowano 5 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2018 Jak James wyjedzie z "Przez twe oczyy, twe oczyy zieloooone OSZALAAAAAŁEEEEM" to stawiam im ołtarzyk w domu. Serio. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2018 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2018 Mój szacunek dla Mety właśnie przebił sufit. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2018 (edytowane) 56 minut temu, El Loco Chocko napisał: Już mogli wokale sobie darować bo przypomniało mi się to wykonanie Przesadzam R śpiewa lepiej po polsku niż ta głupia pinda po angielsku. Miło z ich strony. Edytowane 29 kwietnia 2018 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2018 Pepiki dostały wesołą piosenkę, która powoduje uśmiech na twarzach ludzi. Polak musi mieć smutno, o przemijaniu, żeby wiedział, że wkrótce umrze. Ktoś w sztabie mety zrobił dobry risercz do czego ten naród się wiecznie masturbuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2018 No na wykopie czytam właśnie, że dlaczego akurat Dżem, a nie jakiś utwór dla żartu, jak w przypadku Juzina... Jak dla mnie i tak zaje.biscie że cośtakiego zagrali. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 972 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2018 Kawałek wybrali idealny, teraz niech kolejny koncert zagrają na stadionie, aby bilety były w sprzedaży dłużej niż kilka godzin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stillo116 94 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2018 Szacunek W Austrii nikt nie wpadł raczej na to, żeby przyspiewywać do "Rock me Amadeus". Byłem na wielu zagranicznych koncertach... Niemcy stoją jak kołki a Holendrzy patrzą na Niemców jak na szaleńców bo są jeszcze gorsi (W Holandii raz się spotkałem z sytuacją, że po koncercie Gojiry jakiś typek do mnie podbił i powiedział mi w naszym pięknym języku "Wy****laj z tą flagą, nie rób siary". ale to już nie ten temat) Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2018 (edytowane) 3 godziny temu, grzybiarz napisał: No na wykopie czytam właśnie, że dlaczego akurat Dżem, a nie jakiś utwór dla żartu, jak w przypadku Juzina... Jak dla mnie i tak zaje.biscie że cośtakiego zagrali. Przecież to nie jest gest tylko na zimno obliczona korporacyjna zagrywka. Przestałem wierzyć w szczerość Mety długie lata temu. Dlatego bardziej cenię podejście KISS, bo Simmons wali prosto z mostu, że robią to dla szmalu, a Meta próbuje dalej pieprzyć, że "metalika lows ju". Zobaczę obie kapele na żywo z chęcią i będę się dobrze bawił, ale James, skończ pi.erdolić... Edit - autentycznie zagrali Amadeusa w Austrii..? Ech, polaki smutaki... Nie dało się walnąć czegoś z jajem, powiedzmy "Szklana Pogoda", czy pójść po bandzie i walnąć "Małgośkę" ..? Edytowane 29 kwietnia 2018 przez Siara_iwj Cytuj Odnośnik do komentarza
Stillo116 94 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2018 Tak ;D 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2018 Meanwhile on Poland - a sad song by a sad drug addict. Szkoda, że je.banej "Roty" nie zagrali... Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 972 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2018 Czyli wychodzi, że byłoby lepiej gdyby tego nie zagrali, bo tak zagrali to co nie trzeba i to jeszcze z zimno wyliczonym, korporacyjnym kalkulatorem. Niezle polactwo w tym UK. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2018 Metalika lowzju. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2018 (edytowane) Ja pie,rdole Edytowane 29 kwietnia 2018 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2018 Siara co ty płaczesz? to chyba fajnie że jest jakiś ukłon w stronę fanów, że komuś chciało się nauczyć "polska język który to przecież trudna język". Dżem z Riedlem to akurat świetna kapela a że repertuar taki a nie inny? tak grali i uważam że Riedel to był Artysta przez duże A. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi