grzybiarz 10 291 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2018 Robert M to Ty? Foty najlepiej wrzucać bezpośrednio na jakiś serwis, a nie w linku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2018 Ok, widzę, że absolwent z jetim zachodzą mnie z dwóch stron. Usunę się z drogi, żebyście mogli się styknąć końcówkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2018 (edytowane) @grzybiarz Nie chciało mi sie, a dropa mam pod printscreenem, dzięki za info ;] Edytowane 29 kwietnia 2018 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2018 27 minut temu, Siara_iwj napisał: Ok, widzę, że absolwent z jetim zachodzą mnie z dwóch stron. Usunę się z drogi, żebyście mogli się styknąć końcówkami. skwara nie gniewaj się. Osobiście zawsze myślałem że chodzisz na koncerty żeby posłuchać muzyki na żywo, docenić kapele które nagrały dobry album i przez trasę go promują. Myślenie że ktoś olewa kogoś bo zarabia na swojej pracy jest śmieszne, czy Ty pracujesz w czynie społecznym? pewnie nie i muzycy z Metalliki też nie. Jeżeli chodzi o Polskę to wiedzą że mają tu od lat wielu fanów, to miło że zespół który w pewnym sensie od lat kreuje trendy koncertowe, stara się zawsze czymś fanów docenić. Nie jest to też kapela która jedyne co posiada to gacie na du.pie i gitare tak jak ja to widzę to jest już coś na kształt korporacji i kurfa dobrze, gdybym był na ich miejscu pewnie też bym do tego dążył. Dopóki będą nagrywać płyty o takim potencjale jak ostatnia to ja ich kupuje i w du.pie mam co oni tam gadają na koncertach. Siedzisz za granicą a polaczysz jak rasowy cebulak, chyba że to jakiś wyjątkowo wstrętny kac. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2018 Siara myśli, że wszyscy są jak on. Wiele osób tak ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2018 Ooooooook. Granica, po przekroczeniu której organizacja przestaje być projektem powodowanym pasją, a zaczyna być jedynie firmą z biznes planem jest dość płynna i nie zawsze łatwa do zauważenia. Masz małe, średnie firmy i ogromne korporacje. Rozumiem, że każdy biznes ma na celu zysk i aby go osiągnąć trzeba skłonić ku sobie klienta. Kupując od małej firmy mam poczucie, że oprócz produktu dostaję jeszcze cząstkę myśli twórczej, czasu i szczerego zaangażowania osób związanych z danym projektem. Czuję w tym produkcie czynnik ludzki, z wszelkimi ludzkimi przywarami, niedociągnięciami i potknięciami. Jestem w stanie znieść promowanie się tego typu tworów, bo przez często niedoskonałą reklamę dostrzegam człowieka, który usiadł ze znajomymi i spędził jakąś ilość czasu na przemyślenie takiej promocji. Tego typu aktywność oddycha, i daje konsumentowi szansę i czas na reakcję wedle własnej woli. Mam tak z zespołami pokroju Jex Thoth, czy My Dying Bride. Widzę tam ludzi. Korporacja z drugiej strony to zimna kalkulacja poparta tonami statystyk z różnych działów badań, PR, rozwoju, rozpatrywania grup docelowych, targetów, statystyki, dopieszczone do granic możliwości kampanie oparte o objęcie swoim zakresem jak największej ilości kieszeni. Wytypuje cię komputer, sztab beztwarzowych pracowników sprawdzi na co aktualnie reaguje grupa docelowa i zobaczysz swojego uśmiechniętego mopsa albo innego psotnego kota na telebimie. Produkt jest często okrutnie wysokiej jakości, ale przy takich nakładach pieniędzy, czasu i sił ludzkich nie można spodziewać się innych wyników. I ja do takiego produktu nic nie mam. Lubię produkty Sony, Nestlé, Shimano, czy Metalliki, ale mam gdzieś ich kampanie reklamowe i zapewnienia o miłości , bo czuję się jak niewolnik, któremu ktoś sprawdza uzębienie, żeby sprawdzić ile pociągnę przy bawełnie. Jeśli widziałbym Metę w 83' i by mi wykrzyczeli ze sceny, że łi low ju uznałbym to za szczere i pobiegłbym kupić koszulkę ze standu z merchem. Słysząc to dziś jestem świadomy, że dostaję uśmiechniętego mopsa w zabawnym ubranku. Produkt wciąż ok, ostatnia płyta mi podeszła, ale niech nie pier.doli mi nikt, że to z pasji, że to szczere chłopaki z zespołu sobie to zorganizowały. Tak samo mam z Maidenami, ale znowu tam produkt nie jest w moim typie. Nie jestem w stanie inaczej tego opisać. I nawet by mi się nie chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2018 Ja tam wiem, że James mnie kocha szczerze Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2018 5 godzin temu, Stillo116 napisał: (W Holandii raz się spotkałem z sytuacją, że po koncercie Gojiry jakiś typek do mnie podbił i powiedział mi w naszym pięknym języku "Wy****laj z tą flagą, nie rób siary". I prawidłowo, co to kur/wa za wieśniactwo. Nie wyobrażam sobie co ci ludzi mają w głowach, jadą na koncert do obcego kraju o machają tą s(pipi)iną, zasłaniając innym, 'patrz ku/rwa tu są POLAKI'. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stillo116 94 Opublikowano 30 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2018 W dniu 29.04.2018 o 18:53, tukan napisał: I prawidłowo, co to kur/wa za wieśniactwo. Nie wyobrażam sobie co ci ludzi mają w głowach, jadą na koncert do obcego kraju o machają tą s(pipi)iną, zasłaniając innym, 'patrz ku/rwa tu są POLAKI'. Nie, nie macham zasłaniając innym bo trzymam sobie spokojnie moją flagę przewieszoną przez barierkę Robię to tylko dla Gojiry, bo chłopaki cieszą się, kiedy fani z Polski jeżdżą za nimi, stwierdzili, że wtedy jest dla kogo grać I moja flaga spotyka się zawsze z miłym odbiorem ze strony holenderskich czy niemieckich fanów. Zawsze wpada jakieś gratisowe piwko czy przybicie piony z kimś i słowa typu "Pamiętam Cie, byłeś w zeszłym roku w Tilburgu" Będę swoją flagę dumnie woził na kolejne koncerty. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 972 Opublikowano 7 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2018 Bardzo dobre wykonanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 10 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2018 Jak ktos nie zna ich kanału to polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 31 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2018 Na stronie https://www.metallica.com/ można bezpłatnie pobrać album Metallica: WorldWired in Europe 2017-2018 No wow, metallica za darmo daje mp3. Niezupełnie, bo trza się regnąć, ale jak komuś się nie chce, to: https://www.pepper.pl/visit/comment/1167656/120464 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 31 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2018 Daleko zaszliśmy od czasów Metallica v. Napster, Inc. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 972 Opublikowano 13 września 2018 Udostępnij Opublikowano 13 września 2018 (edytowane) W tym roku mija 30 lat od wydania najlepszej płyty Mety, AJFL. Z tej okazji zostanie wydany remaster płyty (nie nowy mix, czyli bassu nie bedzie xD), na ich kanale pojawiają się nie publikowana jeszcze materiału widoe z trasy promującej AJFL, zostanie wydana również jakaś wypasiona składanka. Osobiście liczę najbardziej, że na koncertach będą grać cała AJFL, tak jak to było w przypadku Czarnego Albumu czy MoP. To live is to die, eye of the beholder czy dyers eve na żywo , ciekawe jak Lars poradziłby sobie z tym ostatnim xD. Niepublikowany wcześniej materiał wideo. Edytowane 13 września 2018 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 392 Opublikowano 13 września 2018 Udostępnij Opublikowano 13 września 2018 5 minut temu, YETI napisał: zostanie wydany remaster płyty (nie nowy mix, czyli bassu nie bedzie A to w takim razie fafik ich benizem trząchał, nie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 14 września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 września 2018 a jest jakiś typ na jutubcu, który wrzuca poprawione wersje. Kuzyn mi pokazywał Mastera... o to to: Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 972 Opublikowano 25 września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 września 2018 Meta 21.08.19 zagra na Narodowym. http://www.overkill.pl/Metallica-znowu-zagra-w-Polsce-Warszawa-21082019,7794.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 25 września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 września 2018 (pipi)a na Narodowym To miejsce jest tak źle nagłośnione, że ziomek co był na nich tam ostatnio mówił, że zapierdalał cały czas po płycie by znaleźć miejsce gdzie coś słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 25 września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 września 2018 Z drugiej strony ostatnio była mowa że koncerty na narodowym dobrze nagłośnione były. Ja zaryzykowałem i wziąłem płytę, zobaczymy jak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 25 września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 września 2018 Ostatnio na Stonesach było bardzo dobrze i to w każdym miejscu na płycie czy trybunach. Wniosek z tego taki że trzeba mieć dobrych techników i dadzą radę nawet takiemu obiektowi jak Narodowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 972 Opublikowano 26 września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 września 2018 Bilety już można zamawiać? Bo niby sprzedaż od piątku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 26 września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 września 2018 Dzisiaj przedsprzedaż tylko dla tych co mają konto w City banku. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 972 Opublikowano 26 września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 września 2018 Już widzę w piątek te padające serwery. Na Kraków się nie udało, ale tu mam nadzieję, że będzie bez większych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 441 Opublikowano 26 września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 września 2018 Pieniążki już przygotowane, ciekawe czy uda się kupić w ogóle bilet.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 26 września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 września 2018 Bilety kupione teraz tylko dożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi