Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Podejście ciekawe, i nie powiem nie jest złe, napewno lepsze od ST.Anger (raczej nic gorszego chłopakom się już raczej nie powinno przydarzyć). Nie rozumiem tylko jednego, jeśli chłopcy sugerują fanom, by nie traktowali tego, jako kolejną płytę Metallicy, to dlaczego nie sygnowali tego pod inną nazwą...

Metallica skończyła się na Kill'em All :sorcerer:

Tak naprawdę ostatnią dobrą płytą Mety, jest "czarny album" (choć za udany album uwarzam też "magnetika")...

• Odpowiedzi 691
  • Wyświetleń 94,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• albo stołem

• Strasznie słaby ten nowy kawałek. Jazgot od którego boli głowa po przesłuchaniu i pomyślałbym, że to jakiś bonus track z St. Anger. Metallice bardzo lubie i mam nadzieję, że nie skiepszczą całej płyty

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

Opublikowano

JEST NOWE SUPER WIDEŁO OD METALLIKI!

Darren Aronofsky wyreżyserował :ph34r:

O (pipi)a, melorecytacja pod metalipe :woot:

Mysle, ze to bedzie teraz najczesciej grany utwor w sklepach muzycznych.

Opublikowano

Nie rozumiem tylko jednego, jeśli chłopcy sugerują fanom, by nie traktowali tego, jako kolejną płytę Metallicy, to dlaczego nie sygnowali tego pod inną nazwą...

Jak dla mnie fakt, że Lou Reeda postawili przed sobą ("Lou Reed & Metallica") o czymś świadczy. Poza tym nigdy nie ukrywali faktu, że jeśli chodzi o kompozycję, to nie mieli zbyt wiele do powiedzenia, bo album bazuje na utworach, które Reed napisał, bazując na jakimś przedstawieniu... Jasne, niby mogli to sygnować jakoś całkowicie inaczej, ale w sumie nie wiem po co...

Tak naprawdę ostatnią dobrą płytą Mety, jest "czarny album" (choć za udany album uwarzam też "magnetika")...

Tak naprawdę, to Czarny Album jest drugą najgorszą płytą Metalliki, po St. Angerze... :potter:

Opublikowano

Nie rozumiem tylko jednego, jeśli chłopcy sugerują fanom, by nie traktowali tego, jako kolejną płytę Metallicy, to dlaczego nie sygnowali tego pod inną nazwą...

Jak dla mnie fakt, że Lou Reeda postawili przed sobą ("Lou Reed & Metallica") o czymś świadczy. Poza tym nigdy nie ukrywali faktu, że jeśli chodzi o kompozycję, to nie mieli zbyt wiele do powiedzenia, bo album bazuje na utworach, które Reed napisał, bazując na jakimś przedstawieniu... Jasne, niby mogli to sygnować jakoś całkowicie inaczej, ale w sumie nie wiem po co...

Tak naprawdę, to Czarny Album jest drugą najgorszą płytą Metalliki, po St. Angerze... :sorcerer:

Powiedzmy że trzecią, ale Lulu na szczęście nie słuchałem.

1. St. Anger

2. S&M

3. Metallica - s/t

Opublikowano

Kolejny kawałek, który się nie zmieścił na DM.

Dobre.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Yeti ale ty jesteś ultrafanbojem Mety, więc nawet jakby nagrali cover Violetty Villas to byś powiedział, że zayebiste.

Opublikowano

Bo te hell and back jest dobry, a bullet za(pipi)isty, co ja na to poradzę?

Opublikowano

Czwarty i ostatni, Rebel of Babylon.

http://www.youtube.com/watch?v=NDKjY9OdxuU&feature=player_embedded#!

Oni chyba po pijaku odrzucili te kawałki. Cyjanke czy Unforgiven III przy tych 4 kawałkach wyglądają strasznie blado. Może wrzucą je na nową płytę albo wydadzą jakieś DM+. Na dniach mają być studyjne wersje tych 4 utworów.

Opublikowano

Zaj*ebiste kawałki, zreszta tak jak i całe DM. Nigdy nie zrozumiem narzekania na ten album.

• 5 tygodni później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Przynajmniej do polski przez to przyjeżdżają.

• 2 miesiące temu...