Skocz do zawartości

Na jaką grę czekasz w 2012 roku?

Na jaką grę w 2012 roku czekasz najbardziej? 159 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jaką grę w 2012 roku czekasz najbardziej? (max 3 odpowiedzi)

• Bioshock Infinite
    • Max Payne 3
    • The Last Guardian
    • Halo 4
    • GTA V
    • Tomb Raider
    • Hitman Absolution
    • Mass Effect 3
    • Final Fantasy XIII-2
    • Metal Gear Solid Rising
    • Assassin's Creed III
    • Borderlands 2
    • Prey 2
    • Aliens Colonial Marines
    • Alan Wake Night Springs
    • The Darkness 2
    • SSX
    • Twisted Metal
    • Darksiders 2
    • Ninja Gaiden III
    • Resident Evil: Operation Raccoon City
    • Devil May Cry

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

3 najważniejsze jak dla mnie tytuły to powroty wielkich i lubianych marek. A są to:

GTA V - liczę na poważną fabułę z dużą szczyptą humoru typu "Chłopcy z ferajny", ulepszenia i nowości w mechanice sandboxowej, poprawiona jakość strzelania, skradania, zróżnicowane i długie misje (a nie jak w poprzednich odsłonach gdzie połowa gry to samouczek), tereny po których będę chciał chodzić (błaaaagam o śnieeeeg!) oraz kozacki multiplayer. Chyba nie wymagam zbyt wiele, prawda;D?

Max Payne 3 - chcę przede wszystkich mrocznej i klimatycznej historii, oraz gęstej atmosfery, która towarzyszyła części pierwszej (dwójka to ciepłe kluchy w porównaniu z pierwszą krucjatą Pejna). Nie zaszkodzi też za(pipi)iście miodny multiplayer, z bardzo dobrze przeniesioną mechaniką z singla.

Hitman: Absolution - ma być w ch.uj dobra fabuła, co najmniej 20 misji, każda gdzie indziej, 47 ma podróżować po całym świecie (a nie tylko ograne USA) a soundtrack ma mi skopać tyłek równie mocno jak w poprzednich odsłonach.

Wypatruję również z zaciekawieniem takich tytułów jak: Dishonored (Half-Life + skradanie + twórcy Dark Messiah? To się nie może nie udać!), Bioshock: Infinite (głównie z powodu świetnej jedynki, bo szczerze powiedziawszy, 15-minutowy gameplay z E3 nie zrobił na mnie szczególnego wrażenia) czy Mass Effect 3 (w końcu zakończenie trylogii, więc wypada zagrać)

• Odpowiedzi 106
  • Wyświetleń 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ankieta jest niekompletna, wpisz wszystkie tytuły jakie się ukażą, bo nie mogę oddać głosu :<   No i naucz się robić ankiety...

• I mam ją zrobić według twoich preferencji? Nikt nie każe ci głosować to raz, dwa mówiłem już że miejsca są ograniczone, trzy przestań stękać bo starałem się dogodzić każdemu wrzucając najważniejsze gr

• Żeby jakoś się udręczać i czekać z wypiekami trzeba jeszcze kupować nowości, a z tym u mnie ciężko. Czekam na kilka tytułów, z których część mogę kupić nawet w 2013. Być może Bioshock kupię na 3 miech

Opublikowano

Dużo zaległości się zrobiło z 2011, ale w przyszłym roku najbardziej czekam na nowe przygody pani archeolog, oraz trochę mniej na ostatniego strażnika.

Opublikowano

GTA V , ME 3 , reboot Tomb Ridera , Maksiu , Hitman , Resident i MGS 3 na 3DS .

Opublikowano

O kuczak, ale fajny rok się szykuje. Mój naj naj naj to Mass Effect 3. Już widzę to epickie zakończenie, wszechświat zniszczony, Shepard nie żyje, w tle muzyka z Incepcji ;) Wielkie ciśnienie mam też na GTAV (oby wyszło z 2012), Halo 4 i strasznie jestem ciekaw nowego Hitmana. Do tego SH Downpour, Borderlands 2, Tomb Raider i Darksiders 2. I chciałbym żeby zapowiedzieli Deadly Premonition 2.

Opublikowano

Z tej listy :

1. Hitman - jako że Blood Money wreszcie naprawiło wiele wkurzajacych rzeczy z poprzednich części to licze na to że następna cześć bedzie to kontynuować i to w pieknym stylu. Poza tym darze łysola sympatią :)

2. Aliens Colonial Marines - licze na jakąś piekna długą i skomplikowaną roz(pipi)ke robali i Predziów ;) Bo na ostatnim AvP troche sie zawiodłem .

3. RE:Operation Racoon City - mam nadzieje na powrót klimatów z 2 i 3 ;)

Z gier których nie ma na liście :

1. Crusader Kings 2 - czyli sequel jednej z najoryginalniejszych gier w historii strategii ;)

2. X-Rebirth - czyli kolejna część sandboxa ala Elite i Privateer

3. Mógłby ktoś zrobić sequel Nexusa i Precursors wreszcie :/

Opublikowano

Brakuje mi na liscie Kingdoms of Amalur: Reckoning, dlatego oddalem glos tylko na Darksiders 2.

Opublikowano

W sumie głównie Bioshock, po świetniej IMO jedynce. Może lekki "restart" sprawi, że nowa część będzie równie dobra.

Także The Last Guardian - przyznam się, w ICO i SOtC nie grałem (nadrobię jeśli kupię nową konsolę), ale trailer i opinie o poprzednich grach studia mnie wystarczająco hajpują.

Na koniec The Darkness 2 - tu też w poprzednią część nie grałem, ale gra wydaje się mieć taki klimat, że chyba tego nie spieprzą.

Trochę bonusowo:

-SSX - ile ja napierniczałem w poprzednie części z kuzynem w multi...

-Prey 2 - co z tą grą miało być? Chyba oddalali się od tego, jaka była jedynka i niezbyt się tą grą interesowałem. Ale "pożyjemy, zobaczymy"...

Opublikowano

Shin Megami Tensei: Devil Survivor 2 (NDS)

Street Fighter X Tekken (PC)

Final Fantasy Type-0 (PSP)

StarCraft 2: Heart of the Swarm (PC)

I to chyba tyle ważniejszych. Reszta mnie nie interesuje, lub zaopatrzę się w nie przy okazji obniżek. Nie licząc oczywiście tych pozycji, które nie zostały jeszcze oficjalnie zapowiedziane.

Opublikowano

Zapomniałem .

Czekam jeszcze bardzo niecierpliwie na Half Life 2 Episode 3 :) licze na jakieś masakryczne (pipi)nięcie na koniec tej wspaniałej serii :)

Opublikowano

Zapomniałem .

Czekam jeszcze bardzo niecierpliwie na Half Life 2 Episode 3 :) licze na jakieś masakryczne (pipi)nięcie na koniec tej wspaniałej serii :)

Po pierwsze, mało prawdopodobne, żeby Episode 3 kiedykolwiek powstał, prędzej Half-Life 3.

Po drugie - jaki koniec?:)

Opublikowano

GTA V

Far Cry 3

Max Payne 3

Opublikowano

GTA V

i jeszcze na

GTA V

a na dokładkę

GTA V

Opublikowano
Po pierwsze, mało prawdopodobne, żeby Episode 3 kiedykolwiek powstał, prędzej Half-Life 3.

Po drugie - jaki koniec ?

No dlatego mam nadzieje że wreszcie powstanie :P

Trzeba pomścić

Eliego

i skopać pare Combineowskich bladych dup ;D

A gdyby to nie był koniec to bym był bardzo hepi ale myśle że Valve na tym skończy.

Opublikowano

Wkur.wie się, jak zapowiedzą to dopiero na nowe konsole, a wersji pecetowej mój sprzęt z pewnością już wtedy nie pociągnie. Jest to niestety prawdopodobne.

Opublikowano

Operation Raccoon City

Ninja Gaiden III

Tomb Raider

GTA V

MGS Rising

Bioshock Infinite

Opublikowano

Ninja Gaiden 3

Soul Calibur 5

Halo 4

na to liczę najbardziej :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mass Effect 3

Zakochałem się w tym uniwersum.Wychowałem się na rycerzach jedi, ale ME jak dla mnie wygrywa ze Starymi Worami. Nie mogę się już doczekać Shepard'a i ekipy.

Tomb Raider

Fanem serii jestem od początku i już dawno pani archeolog nie gościła w naszych czytnikach.Poza tym bardzo jestem ciekaw tego Rebornu pani Lary.

Assassin's Creed III

Bardzo mnie zaskoczyła nowa część Assasyna (na plus) i jeśli nic nie przedobrzą to może wyjść niezły tytuł w przyszłym roku.

Opublikowano

O Silent Hill Downpour to już nie pamięta.

No i The Last Story, ale to Nintendo też też przecież nie ma na nie miejsca w zacnej ankiecie.

Edytowane przez Czappi

Opublikowano

Max Payne 3

GTA V

Mass Effect 3

A i tak najbardziej czekam za Diablo III !