Skocz do zawartości

Na jaką grę czekasz w 2012 roku?

Na jaką grę w 2012 roku czekasz najbardziej? 159 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jaką grę w 2012 roku czekasz najbardziej? (max 3 odpowiedzi)

• Bioshock Infinite
    • Max Payne 3
    • The Last Guardian
    • Halo 4
    • GTA V
    • Tomb Raider
    • Hitman Absolution
    • Mass Effect 3
    • Final Fantasy XIII-2
    • Metal Gear Solid Rising
    • Assassin's Creed III
    • Borderlands 2
    • Prey 2
    • Aliens Colonial Marines
    • Alan Wake Night Springs
    • The Darkness 2
    • SSX
    • Twisted Metal
    • Darksiders 2
    • Ninja Gaiden III
    • Resident Evil: Operation Raccoon City
    • Devil May Cry

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Wybacz, przy zakładaniu tematu nie sądziłem, że choć jedna osoba będzie chciała kupić ten sprzęt :ph34r:

Jest choć jedna osoba, której ten sprzęt nie interesuje? :o

• Odpowiedzi 106
  • Wyświetleń 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ankieta jest niekompletna, wpisz wszystkie tytuły jakie się ukażą, bo nie mogę oddać głosu :<   No i naucz się robić ankiety...

• I mam ją zrobić według twoich preferencji? Nikt nie każe ci głosować to raz, dwa mówiłem już że miejsca są ograniczone, trzy przestań stękać bo starałem się dogodzić każdemu wrzucając najważniejsze gr

• Żeby jakoś się udręczać i czekać z wypiekami trzeba jeszcze kupować nowości, a z tym u mnie ciężko. Czekam na kilka tytułów, z których część mogę kupić nawet w 2013. Być może Bioshock kupię na 3 miech

Opublikowano

Nie napisałeś najważniejszego: WiiU. Biorę na premierę razem z Raymanem. Na HDGeny chyba nic

przecież ten Rayman wyjdzie chyba na wszystko, bezsensu

Opublikowano

Chyba to słowo-klucz. Nie zapowiedzieli go na inne platformy. Poza tym to jedyna sensowna gra na starcie

Opublikowano

Chyba to słowo-klucz. Nie zapowiedzieli go na inne platformy. Poza tym to jedyna sensowna gra na starcie

a no racja, teraz widze tylko logo WiiU na oficjalnej stronie, ciekawe na jak długo

w sumie to ja już bym wolał te Lego GTA albo ZombieU, ale poczekam aż się rozkręci ta konsola i potanieje chyba że w totka wygram

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

Legoland, czy jak to tam się nazywa, może być w pytkę. Ale jakoś żal mi na to dawać 200 zł. Chyba, że okaże się killerem. A ZombieU mnie nie przekonuje. Drugi Red Steel z tego będzie. A Rayman to Rayman. Origins jest genialne, nie ma powodu, żeby Legends też nie było. A już na pewno będzie lepsze niż shitowe (zapewne, jak cała seria) New Super Mario Bros U.

Lionel, to lider rynku decyduje kiedy rozpoczyna się następna generacja. A nie największy przegrany

Opublikowano

Dla mnie z tego co zostało nr to Sly 4, pełnoprawnym platformerem nigdy nie pogardzę..

Opublikowano

Pierwszy raz nie czekam na żadną grę. To, co dotychczas zaoferowała mi obecna generacja starczy mi co najmniej na jakiś rok, a później, kto wie?