Skocz do zawartości

GOTY 2011

Gość

132 użytkowników zagłosowało

1. 1. GOTY 2011?

• L.A. Noire
    • Gears of War 3
    • Mortal Kombat
    • Dead Space 2
    • Crysis 2
    • Battlefield 3
    • Forza Motorsport 4
    • Call of Duty: Modern Warfare 3
    • The Elder Scrolls V: Skyrim
    • LittleBigPlanet 2
    • Uncharted 3
    • Dark Souls
    • Assassin's Creed Revelations
    • Killzone 3
    • The Legend of Zelda: Skyward Sword
    • Yakuza 4
      0
    • Portal 2
    • MotorStorm: Apocalypse
    • Deus Ex: Human Revolution
    • Batman: Arkham City
    • Rayman Origins
    • Rage
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lista jest taka, bo można dać 22 pozycje tylko w ankiecie, pisałem to po 3 w nocy i zaznaczyłem, że mile widziane są sugestie, co do zmiany jej zawartości. Głosowanie niech trwa do końca grudnia. Jeżeli czegoś nie ma na liście, to można wpisać to w poście, na pewno nie zostanie pominięte.

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Głos dla Gears 3, za za(pipi)iste multi rekompensujące średniego singla.

Lista z d*py, brak określonych kryteriów dlaczego dane gry są wyszczególnione a inne nie, brak kryteriów dlaczego dana pozycja jest pierwsza, a inna druga. Brak określenia do kiedy jest głosowanie, kiedy zostanie zamknięte i ukażą się wyniki, kto te wyniki stworzy...

Dla mnie temat do kosza.

wracaj na forum neo+ i przestan jeczec

Opublikowano (edytowane)

edit. Lekka korekta, po bliższym zapoznaniu się ze SKYRIM :)

1.Batman-za nienudzące się naparzanie bandziorów, za rozbudowanie, za rozmach 2. SKYRIM, za rozmach, questów jak mrufkuw, muzykę i smoka, który nadleciał podczas śnieżycy, gdy uciekałem przed goniącymi mnie wieśniakami (że wampir, to od razu zabić) 3.Dark Souls, za to, że poziom frustracji=poziomowi zabawy.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Ja na tej liście mogło zabraknąć Dark Souls :cray: Wywal MvC3 albo Bulletstorma, obie nie zasługują nawet na nominacje.

Edytowane przez pleju
Opublikowano

Zrobione, po obiedzie zrobię ankietę z podziałem an gatunki. Podajcie swoje propozycje.

Opublikowano
Wyłącznie tytuły na stacjonarki.

1267911361654.jpg

So much for GAME of the year... Bo na handheldy widocznie gry nie wyłażą.

No ale jaki portal, taka ankieta, najwyraźniej.

Opublikowano (edytowane)

A co ma z tym portal wspólnego, to tylko forumowa ankieta. Nie interesuje się rynkiem kieszonsolek, ale jak wam tak bardzo zależy, to umieszczę je w zestawieniu. Niech tylko napisze ktoś co chciałby tam widzieć.

Dawajcie typy do gatunków:

Shooter TPP

FPS

Racer

Sportowa

RPG

Bijatyka

Action-adventure

Platformer

Handheld

Cyfrowa dystrybucja

Inne

Wieczorem to złoże i będzie nowa ankieta. Mam nadzieję, że wszyscy będą kontent.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Najlepiej niech ludzie wypisują tytuły gier sami, wpisując sam zawsze coś pominiesz, na koniec stycznia podliczysz listę i masz zwycięzców.

EDIT

Ustal zasadę czy głosujemy na jedną, dwie czy trzy gry.

Edytowane przez Pryxfus
Opublikowano (edytowane)

Też jest opcja, ale skłaniam się, by w każdej kategorii były 3-4 nominacje i taką też ankietę zrobię. Czekamy na propozycje.

Złożona ankieta wystartuje jeszcze dzisiaj i będzie możliwość zagłosowania na jedną grę w każdym gatunku, GOTY swojego genre. Pasi?

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Moje top 3:

1. Dark Souls bezkonkurencyjny w tym roku i jedna z najlepszych w jakie kiedykolwiek grałem :wub:

2. Uncharted 3

3, Forza Motorsport 4 jeszcze nie grałem ale wierzę ze mną pozamiata ^_^

Opublikowano

Nie oficjalne? To w takim razie może i PC warto by było dodać? Na to też gry wychodzą, wiecie... (*gasp* bwuuuuhhh?) ;) Gdyby to było jakieś PPE-owe dziwadło ograniczone do konsol, to jeszcze pół biedy (choć i tak handheldów brakuje).

Ode mnie Radiant Historia i Wiedźmin 2 jako sugestie do dodania. A i tak uważam, że mogłoby być tego więcej (Tactics Ogre, Okamiden itp).

A i Catherine nie widzę na liście, albo nowego Ace Combat... albo Assassin's Creed... choć są to "konsoloffe" tytuły. Dobry pomysł wyżej - niech każdy wpisuje swoich faworytów sam, wg odgórnie ustalonych zasad. Takie listy nigdy nie będą w pełni fair, gdyż narzucają wybór określonych (nierzadko przehajpowanych) pozycji. Zmuście ludzie do myślenia - jak chcą tak czy inaczej wymienić kolejnego Modern Warfare, czy Uncharted, to wymienią, a jak wolą coś niszowego, to nie poczują się odosobnieni.

Opublikowano

Dobra definitywnie - ankieta zostaje, za MvC 3 wjeżdża AC Revelations. Podajemy 3 tytuły i krótko uzasadniamy, jeżeli się pokrywają z listą w ankiecie, to można zagłosować sobie. Pod koniec grudnia zbiore wszystko. PC i handheldy też wchodzą w grę i wszyscy zadowoleni :)

funny-dog-pictures-chaos-panic-pandemonium-my-work-here-is-done.jpg

Opublikowano

Tłumaczę: wpisujemy 3 tytuły, które najbardziej nami wstrząsnęły w tym roku i uzasadniamy, każda platforma dozwolona. Jeżeli akurat pokrywa się to z jakimiś pozycjamiw ankiecie, to możemy sobie zaznaczyć. Całość zbiorę pod koniec grudnia i przedstawię TOP3. Proste :)

Opublikowano

1. Catherine-ciekawe podejście do tematu przygodow/platformówkowo/puzzlowego jeśli można to tak ująć. Dość nietuzinkowa gra jeśli chodzi o tą generację. Fajna muzyka, bardzo dobrze użyty cell-shadding,a także dość niecodzienna fabuła.

2. Dark Souls - ot to taki Demon Souls w wersji bardziej rozwiniętej.

3. Deus Ex: Human Revolution -dobry następca pierwszego Deus Ex z PC. Genialny, przemyślany design świata, ciekawe postacie i klimatyczna muzyka.

To tak w skrócie, jeśli znajdę więcej czasu to rozwinę poszczególne opinie o tytułach.

Opublikowano

1. The Legend of Zelda: Skyward Sword - nowa odsłona serii jest rewelacyjna. Jedne z lepszych dungeonów w serii, kapitalna muzyka i urocza grafika. Godne pożegnanie Wii.

2. Batman: Arkham City - nie wstrząsnął mną tak, jak Arkham Asylum, ale czegokolwiek grze nie mogę zarzucić. Bigger, better, more badass można by powiedzieć.

3. Gears of War 3 - kapitalne zakończenie trylogii. Bardzo dobra kampania i multi, w które o dziwno przyjemnie mi się grało.

Opublikowano

Pleju ankiety nowej nie będzie, podajemy 3 tytuły i krótko uzasadniamy, jak się pokrywa z czymś w ankiecie to można zaznaczyć.