winner 183 Opublikowano 29 listopada 2011 Opublikowano 29 listopada 2011 Oto nadciąga! Kolejna część słynnej ścigałki spod skrzydeł Atari jest w produkcji. Po moim zdaniem dość udanym Unlimited 2, przyszła kolej na coś nowego. Oto tym razem otrzymamy możliwość przetestowania wyłącznie modeli ze stajni włoskiego producenta supersamochodów - Ferrari. Dodam iż tym razem nad projektem w pocie czoła pracuje SMS - studio, które wykonało kawał świetnej roboty przy tworzeniu 2 części Shifta, więc o jakość najnowszego Test Drive nie ma się co martwić. Premiera przewidywana jest na koniec marca 2012. Jest to oczywiście data orientacyjna i na dokładną trzeba poczekać. Póki co developer odsłania kilka szczegółów nt. swojej najnowszej produkcji: Rozgrywka: Wyścigi GT i Formuła 1 Online do 8 graczy maksimum 36 różnych tras na które składają się trasy GP, Testowe i Bonusowe 52 modele Ferrari Inteligentne i wymagające SI Trasy (tylko te, które potwierdzono): Fiorano Imola Monaco Monza Nurburgring Silverstone Spa Francorchamps Watkins Glen Zniecierpliwiony czekam na kolejne informacje i pierwszy trailer. 2 Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 29 listopada 2011 Opublikowano 29 listopada 2011 Cool Story Bro. Nadajesz się do pisania notek prasowych. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 29 listopada 2011 Opublikowano 29 listopada 2011 (edytowane) Ciekawe. Czyli Test Drive odchodzi od niby MMO do ścigałki po zamkniętych torach. To, że ograniczają się do jednej marki może zwiastować coś na miarę NFS Porsche. Niech dadzą Ferrari z różnych epok i git. jeśli to prawda Edytowane 30 listopada 2011 przez MajorZero64 Cytuj
winner 183 Opublikowano 29 listopada 2011 Autor Opublikowano 29 listopada 2011 Już w pierwszej wzmiance na temat nowej części Test Drive była wzmianka, iż pojawią się modele zarówno nowoczesne jak i te starsze - legendy lat 50-90. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 30 listopada 2011 Opublikowano 30 listopada 2011 gify sprzed tygodnia. ogólny koncept gry jest ok. mam tylko nadzieję że SMS zmieni podejście do fizyki i sposobu prowadzenia. model jazdy z Shifta zostawiał wiele do życzenia. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 30 listopada 2011 Opublikowano 30 listopada 2011 Grafika przypomina Shifta, ciekawe czy SMS ma prawa do tego silnika jak gra była wydawana przez EA. Cytuj
winner 183 Opublikowano 30 listopada 2011 Autor Opublikowano 30 listopada 2011 Myślę, że o silnik graficzny nie ma się co martwić, ponieważ będzie to autorski engine znany już z drugiego Shifta, a tam radził sobie świetnie. Mam nadzieję, że podregulują jeszcze trochę fizykę i możemy spodziewać się pogromcy gier spod dłuta System 3. Btw. wyżej wymieniony pracuje właśnie nad duchowym spadkobiercą Supercar CHallenge. Gra ma ukazać się zgodnie ze znanym już schematem z poprzedniej części - na PSS. Ja tam jestem zadowolony. Gry tego studia nigdy mnie nie nudzą i mogę grać w praktycznie to samo kolejny raz jeśli dodadzą nowe zawody i poprawią interfejs (tak jak to miało miejsce w wypadku Ferrari the Race Experience). Gra ma kosztować 10 dolców i pojawi się wyłącznie na PSS. Obawiałem się, że w najbliższym czasie będzie ostra posucha jeśli chodzi o gry wyścigowe, ale powoli zaczyna się to ładnie kształtować. Teraz tylko czekać na zapowiedź nowego GRID'a/DIRT'a (DIRT prędzej czy później się pojawi, obstawiam jesień 2012- to jest pewne, a o GRIDzie zawsze można sobie pogdybać) i kolejnej ścigałki od Criterionu (prawdopodobnie Hot Pursuit 2(2) ). Tak czy siak Test Drive: Ferrari jest aktualnie w centrum mojego zainteresowania i wiążę z tą grą duże nadzieje. Cytuj
winner 183 Opublikowano 17 stycznia 2012 Autor Opublikowano 17 stycznia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=N_DDDpE1tLY&feature=player_embedded Wczoraj ukazał się świeży trailer oparty na gameplay'ach. Jak dla mnie REWELACJA. To takie połączenie Ferrari od System 3 ze świetnymi efektami i grafiką na poziomie Shift 2. Cytuj
mataman 35 Opublikowano 17 stycznia 2012 Opublikowano 17 stycznia 2012 Ślizgany model jazdy z Shifta, not good a nawet Very bad. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi