BorysBbq 4 Opublikowano 30 listopada 2011 Opublikowano 30 listopada 2011 Wybaczcie ale temat powielony bo miałem dylemat gdzie do wrzucić.Witam serdecznie. Zacznę wprost bo i tak najlepiej. Jestem wieloletnimczytelnikiem psx ( z przerwami) oraz konsolowcem of kors. I tutaj mojaprośba. Jestem studentem V roku wychowania fizycznego na Katowickim AWF. A jako, że to rok ostatni to trzeba pisać pracę magisterską. Temat jakże ciekawy i popularyzujący nasze hobby "Komputerowe gry ruchowe jako forma aktywności fizycznej" (możliwe kosmetyczne zmiany). Polegać ona będzie na pomiarze tętna, ilości kroków, spalanych kalorii ( aktywności ) podczas gry przy wykorzystaniu Move, Kinect, EyeToy i porównaniu wyników z rzeczywistą klasyczną aktywnością (np. gra w piłkę, tenis itp.). I tutaj zaczynają się schody, gdyż aktualnie nie posiadam konsoli i akcesoriów do badań ( posaidam tylko ps2 z eye oraz ps3 bez kinect). Dlatego też poszukuje osób z Katowic lub okolic, które gotowe były by mi pomóc. Tzn dotrzeć ze sprzetem na 1-2 dni do Domu Studenta AWF Katowice. Ja ze swojej strony mogę wam obiecać ciepłą strawę mnóstwo zabawy gorące podziękowania i after po wszystkim. Liczę na waszą pomoc i to, że ten apel trafi do jak największej ilości osób. Pomóżcie mi zostać magisterm. Pozdrawiam Borys Kaszuba Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 Dokładnie. Bałbym się, że mnie uśpisz eterem i wyrÓhasz w pupala ;/ Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 (edytowane) To trzeba powtórzyć. Pchasz się w temat pracy o gierkach sportowych, ale nie dysponujesz nawet sprzętem i chcesz żebrać o jego wypożyczenie na 1-2 dni. Przez internet. :rofl2: Ja ze swojej strony mogę wam obiecać ciepłą strawę mnóstwo zabawy gorące podziękowania i after po wszystkim. Już biegnę. edit: jesteś cyganem? Edytowane 1 grudnia 2011 przez DarealRadexHEJOO Cytuj
BorysBbq 4 Opublikowano 2 grudnia 2011 Autor Opublikowano 2 grudnia 2011 (edytowane) Podejrzewam, że wasze obawy biorą się stąd, że albo jesteście krypto gejami albo po prostu macie takie myślenie... dość płytkie. Co do konsol to posiadam i choć nie jest zawsze sprawna (dlatego chodziło o zaplecze) a przy badaniach jest prosta zasada, że im więcej materiału badawczego tym lepsze i trafniejsze wnioski można wyciągnąć. Bo ciężko jest przebadać grupę np 50 osób na jednym sprzęcie. A zbierając go można zrobić z tego mały event. Ale udała się inna alternatywa i będzie dużo sprzętu, nagród (znalazł się sponsor) i ogólna biba. Jak ktoś zainteresowany to zapraszam info wyślę co i jak. a co do reszty to pozdrawiam was "chłopcy" bo inaczej o was powiedzieć się nie da, siedcie dalej przed kompem i piszcie bzdury, tylko dlatego, że ktoś was skrzywdził w dzieciństwie jak wynika z mojej genealogii to nie pamiętam aby był tak jakiś cygan Edytowane 2 grudnia 2011 przez BorysBbq 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi