Skocz do zawartości

Blur

Tidek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 27.12.2011 o 19:30, Tidek napisał(a):

WiniaaR, 28.12.11 to jest środa :) (przygotowałem jak coś kilka ciekawych gier z Motor mashem)

To gracie dziś czy jutro? Jutro mi bardziej pasuje.

Edytowane przez sentryandy
Opublikowano (edytowane)

Gramy jutro, ponieważ we wtorek byłoby z 3 osoby mniej, a w środe wychodzi wolny okres między świętami a sylwestrem. Jak coś data eventu zawsze jest podana nad listą uczestników. Dodaj mnie do znajomych jak jesteś chętny.

Uaktualniam liste, WiniaaR się niestety nie pojawi.

28.12.11 godz. 21:30

1. Tiduch (HS)

2. Atom5648-PL (?)

3. tysia1 (HS)

4. Irekf58 (HS)

5. POLE_PL (HS)

6. stan_n1 (HS)

7. LiSoQuan (HS)

8. KrisWrobelPL (HS)

9. RejdenForce (?)

10.

...

20.

Edytowane przez Tidek
Opublikowano

Tak Kris, jest taka możliwość, ale tylko w prywatnym pokoju.

Co do wczorajszego eventu, niestety doszło do kłótni pomiędzy dwoma uczestnikami co popsuło atmosferę na jakiś czas, ale na szczęście pogodzili się i wszystko wróciło do normy. Nie mam pojęcia co się działo z LiSoQuanem, wysyłałem wiadomości/zaproszenia, nic nie odpisywał i się wylogował.

Następny event normalnie we wtorek, lista:

3.01.12r godz. 21:30

1.Tiduch (HS)

2.

3.

4.

5.

6.

7.

...

20.

Opublikowano (edytowane)

Wpisuj mnie Tiduch, oczywiście postaram się być. Mam nadzieję że się podniosę z je***ego przeziębienia i pogram dłużej, bo wczoraj to była masakra. Podobały mi się wyścigi w teamach, chętnie pogram w ten tryb. Szkoda tylko że wywala z gry jak się nie gra w prywatnym pokoju...

Edytowane przez Kris77
Opublikowano
  W dniu 29.12.2011 o 18:31, winner napisał(a):

Ja też prawdopodobnie będę.

PS: Co się stało. Komu i o co poszło? Jak nie ma winiara to się jakieś konflikty rodzą... heh.

Było mineło , proponuje do tego nie wracać i nie rozgrzebywać.

Opublikowano

Widzę, że na ten tydzień jeszcze nikt nie został wpisany to może będę pierwszy jako, że od kilku dni posiadam swój egzemplarz gry. Chętnie się z wami spróbuję. Co prawda bardziej odpowiadałaby mi środa albo trochę wcześniej (20.00/20.30?) we wtorek. Oczywiście jeśli większości pasuje tak jak jest to się dostosuję, a najwyżej wcześniej się pożegnam. Pozdro

Opublikowano

Listy osób na razie nie aktualizuje bo dużo napisało że może będzie/może nie i nie chce za bardzo w błąd wprowadzać, terminu jeszcze się trzymamy czyli wtorek 21:30. Dodaj mnie do znajomych jak jesteś chętny.

Opublikowano

Wczoraj niestety nie zjawiło się za dużo osób, ale i tak dało rade reochę pojeździć :)

Kolejny event proponuje zacząć 1h wcześniej, ponieważ zauważyłem że po 1,5h ludzie zaczynają się wykruszać.

Następny event:

10.01.12r godz 20:30

1.Tiduch

2.

3.

4.

5.

...

20.

Listę będę aktualizował.

Opublikowano

Wstyd mi za siebie bo dałem ciała 2 razy z rzędu, nie będę się wdawał w szczegóły ale już wszystko powinno wrócić do normy, wszystko zależy od pogody lol <mysterious>

10.01.12r godz 20:30

1.Tiduch

2.sentryandy

3.Sick_Martin

4.

5.

...

20.

Opublikowano
  W dniu 5.01.2012 o 13:44, Kris77 napisał(a):

Powinienem być, mogę się na 20:30 nie wyrobić i dołączę później:

1. Tiduch

2. sentryandy

3. Sick_Martin

4. WiniaaR

5. kriswrobelPL

...

20.

Tylko 5 osób?...Ludzie wbijajcie bo jest naprawdę super.

Opublikowano (edytowane)

Spokojnie, z 2-4 osoby powinny pojawić się z "zewnątrz" (nie mają konta na forum).

Ale racja, 5 osób tutaj to naprawdę mało.

Edytowane przez Tidek
Opublikowano

Event jako taki, pojawiło się trochę nowych osób, ale powoli się wszyscy wykruszali. Następny event:

17.01.2012r godz. 20:30

1. Tiduch

2.

3.

4.

5.

...

20.

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 15.01.2012 o 17:54, winner napisał(a):

1. Tiduch

2. WiniaaR

3. SentryAndy

4.

5.

...

20.

Jako stały bywalec oczywiście się piszę. Mam nadzieję, że "gawiedź" nie zawiedzie tym razem.

Kuźwa zmiane mi zmienili i na nockę trza iść, ale do 21.40 mogę grać

Edytowane przez sentryandy
Opublikowano (edytowane)

Fajnie się wczoraj grało, ale była niesamowita plaga buractwa - oczywiście obcokrajowców, bo z naszej strony to kultura jest... Kolesie jadący po sobie tekstami typu: nie masz organu kopulacyjnego męskiego, jest z ciebie wielki organ kopulacyjny damski (cenzura na forum działa, więc użyłem słownictwa zastępczego - wiadomo o co chodzi). Masakra jakaś...

Na przyszły tydzień oczywiście się piszę. Poprawię się i naładuję HS.

Edytowane przez Kris77