Kris77 434 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 Ja niestety nie dałem rady... Zaległa robota ze stycznia mnie dopadła i musiałem się nią zająć. Na przyszły tydzień wstępnie się piszę. Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 20 marca 2012 Autor Opublikowano 20 marca 2012 27.03.12r godz. 20:30 Daty eventów są podawane tylko po to żeby pokazać że dalej żyjemy i gramy (jakby ktoś chciał dołączyć). Cytuj
Sito 59 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 gramy gramy i w sumie musze stwierdzić im dalej tym lepiej platyna już dawno wpadła ale dopiero teraz tak naprawdę gram w tą gre hehe Cytuj
winner 183 Opublikowano 27 marca 2012 Opublikowano 27 marca 2012 (edytowane) Sick - kupiłbyś sobie w końcu jakiś hs, nawet najtańszy złom za równowartość sześciopaka z biedry. Panowie wybaczcie, ale ja dzisiaj nie dam rady się pojawić, wyższa siła Mam nadzieję, że obejdziecie się jakoś bez swojego mentora :rofl2: Edytowane 27 marca 2012 przez Square Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 27 marca 2012 Autor Opublikowano 27 marca 2012 Dzisiaj bieda, tylko ja i Rejden (skończyliśmy po 1h). Coś czuje że event za niedługo na dobre umrze. 3.04.12r 20:30 Cytuj
winner 183 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 Wybaczcie, ale nie dałem dzisiaj rady, bo zazwyczaj zawsze jestem i dalej się deklaruję Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 Ja byłem o 21:30, ale chłopaki już sobie poszli... Cytuj
Sito 59 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 No ja przeważnie w środy mam wejściówki więc musze być gotowy ale przeważnie staram się ogarnąć materiał przed 20:30 Teraz powinienem mieć więcej czasu, nie chce żeby event wymarł @Winner - nigdy mi headset nie był potrzebny nie odczuwam potrzeby wyrażania swoich emocji online ale zapoluję na coś, czasem się przydaje Cytuj
winner 183 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Ja dzisiaj potwierdzam obecność do około 23. Cytuj
Sito 59 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 I tak powinno wyglądać podium za każdym razem No... mniej więcej Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Autor Opublikowano 3 kwietnia 2012 Nawet nie pamiętam że byliśmy wszyscy w top3, nieźle : D Kolejny event jak zawsze. 10.04.2012 godz. 20:30 Cytuj
winner 183 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Mhm Jak nic nie wypadnie to oczywiście jestem. Cytuj
sentryandy 2 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Sorry chłopaki że mnie nie było, mam nową robotę i okazuje się że na granie już czasu brakuje. Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Autor Opublikowano 10 kwietnia 2012 17.04.2012r godz. 20:30 Cytuj
Sito 59 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 (edytowane) Chciałbym sobie coś wyjaśnić z winnerem, bo nie rozumiem go Jak Cie strzelam to przeklinasz, że jak zwykle dostajesz ode mnie a jak proponuje rozejm to stwierdzasz, że "a co było w pierwszej rundzie?". Nie kumam, ta gra (i nie tylko ta) polega na rywalizacji, jeśli chcesz oszczędzić sobie (i mnie) przekleństw w moim kierunku to daj sobie pomóc. A jeśli Ci przeszkadza że Cię "rąbię w dupe" to się tak nie denerwuj, to tylko gra Edytowane 12 kwietnia 2012 przez Sito 1 Cytuj
winner 183 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Opublikowano 13 kwietnia 2012 : > Do wszystkiego (no, może do zdecydowanej większości) tego co mówię podczas grania podchodź z dużą dozą dystansu i zrozum, że to tylko żarty i ironizowanie z mojej strony Po prostu lubię jak jest wesoło, a czasami trzeba się gdzieś wyżyć i sobie poprzeklinać xD Ważne, że jest śmiesznie i szczerze mówiąc przez większość czasu zlewam na to, który jestem jeśli nie mam już szansy przynajmniej na podium Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Opublikowano 13 kwietnia 2012 (edytowane) Myślę że w tym przypadku problem jest komunikacja, a raczej jej brak. Sito jako jedyny nie ma HS, więc nie może aktywnie uczestniczyć w rozmowach podczas gry. Jak ktoś po nim jedzie, to nie może się nikomu odszczekać. Przy jednostronnej komunikacji takie historie i inne niedopowiedzenia będą się pojawiać... Pamiętam 1 ustawkę i słynne hasło: "wszyscy walimy na Tiducha" i jeszcze słynniejszą odpowiedź: "mamy mu urządzić bukkake?" Nikt się nie obraził, nikt nie żywił urazy, było wesoło... Wiadomym jest, że jak się chu*em nie rzuci, to gra tak dobrze nie idzie... Proponuję trochę luzu na przyszłość i czerpanie satysfakcji z gry. Amen. Edytowane 13 kwietnia 2012 przez Kris77 2 Cytuj
winner 183 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Lepiej bym tego nie ujął. Po prostu trzeba podchodzić do grania z dużym zapasem poczucia humoru. Wiem po sobie, że podczas ostatnich 2 naszych spotkań byłem bardzo przybity psychicznie, po prostu żyć mi się odechciewa czasami, a mogąc chwilę z wami pograć od razu poczułem się lepiej i na moment zapomniałem o wszystkim co mnie gryzie. Ważne, że można z kimś spędzić czas, razem się powkur.wiać, pośmiać z siebie nawzajem i zapomnieć o rzeczywistości - taka dobra odskocznia. Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Autor Opublikowano 13 kwietnia 2012 (edytowane) Pamiętam 1 ustawkę i słynne hasło: "wszyscy walimy na Tiducha" i jeszcze słynniejszą odpowiedź: "mamy mu urządzić bukkake?" Nikt się nie obraził, nikt nie żywił urazy, było wesoło... Ciekawe czy + masz za to czy za ostatnie zdanie xD Sito, zainwenstuj w zwykły najprostszy i najtańszy mikrofon, tak jak wszyscy wyżej piszą, nie masz jak się z nami komunikować, a to teraz u nas podstawa. (ale nie obowiązek :-P). Edytowane 13 kwietnia 2012 przez Tidek 1 Cytuj
Sito 59 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Ja po prostu nie rzucam ch.ujami tak często dlatego nie lubie jak ktoś to robi ale rozumiem to i przywykłem Tylko czasem chciałbym się pościgać jako team bo jak przyłaża Ci kolesie z klanów to jest trudniej i wtedy lepiej jak się współgra, a oni w większości czasu pomagają sobie nawzajem. Więcej zabawy będzie jak zrobimy nagonke na tych "ch.ujów" niż jak się sami będziemy strzelać a HS kupie, bo mi spokoju nie dacie a przyda się na przyszłość Cytuj
winner 183 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Tylko czasem chciałbym się pościgać jako team Po to właśnie m.in. jest hs Jak graliśmy z Irkiem czy Adamem do 4-5 nad ranem czasami to potrafiliśmy takie akcje przeprowadzać, że zdarzało się iż ludzie sami wychodzili, bo im się nudziło jak się miejscami na podium wymienialiśmy. Trzeba się dobrze zgrać, a bez stabilnej komunikacji nie da się tego zrobić, sami się z Tiduchem czasami komunikujemy, ja mu mówię, żeby nawalał do przodu, a sam staram się zgubić ogon jak jestem już 2gi. Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 17 kwietnia 2012 Opublikowano 17 kwietnia 2012 (edytowane) Przepełniony bólem, pogrążony w smutku oraz nieutulonym żalu informuję, że dziś, tj. 17.04.2012 niestety nie będzie mi dane zagrać w Blur z prześwietnym, forumowym towarzystwem. Edytowane 17 kwietnia 2012 przez Kris77 Cytuj
winner 183 Opublikowano 17 kwietnia 2012 Opublikowano 17 kwietnia 2012 Panowie ja też dzisiaj nie dam rady (bym mógł dopiero po 23), bo trafiła się okazja na spędzenie wieczoru w towarzystwie dużego TV, nie mniejszej ilości piwa i znajomych (no LM dzisiaj półfinały się zaczynają ). Proponuję przenieść dzisiejsze łupanie na czwartek o tej samej porze. Co wy na to? Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 17 kwietnia 2012 Autor Opublikowano 17 kwietnia 2012 Hmm, właśnie jestem online i nikogo nie ma :x Jeśli każdemu pasuje czwartek o tej samej porze to można zagrać : D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi