Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Akurat teraz wypada LM 2x półfinały z rzędu i proponuję przenieść dzisiejszy event na czwartek (zamiast z niego rezygnować) tak jak i ten za tydzień. Ta sama godzina.

• Odpowiedzi 245
  • Wyświetleń 17,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jak wszyscy chyba, tylko nieliczni pozostali wierni tej niesamowitej grze. Byłem dzisiaj w Saturnie i widziałem świeżutkie nóweczki za 59zł... aż żal nie kupić. Obok oczywiście masa dennego ścierwa za

• Myślę że w tym przypadku problem jest komunikacja, a raczej jej brak. Sito jako jedyny nie ma HS, więc nie może aktywnie uczestniczyć w rozmowach podczas gry. Jak ktoś po nim jedzie, to nie może się n

• Chciałbym sobie coś wyjaśnić z winnerem, bo nie rozumiem go   Jak Cie strzelam to przeklinasz, że jak zwykle dostajesz ode mnie a jak proponuje rozejm to stwierdzasz, że "a co było w pierwszej rund

Opublikowano

Ja mam projekt do pisania i właśnie w czwartek musze oddać pierwszą część (przez święta leniuchowałem), tak więc jak najbardziej jestem za!

Opublikowano

Gramy dzisiaj. Moge sie chwile spoznic, ale bede pewnie kolo 21.

Opublikowano
  • Autor

Coś mi się wydaje że eventy zostaną teraz przeniesione na czwartki : D

26.04.2012r godz 20:30

Opublikowano

Hmm... nikogo dzisiaj nie ma? wiem, że się troche spóźniłem ale widze że konsole to i tak chyba tylko Tidu miał włączoną :P

No nic, ide grać :P

Opublikowano

Wybaczcie, ale ja dzisiaj wcześniej nie mogłem, dopiero teraz. W przyszłym tygodniu może być też ciężko, bo we wtorek na 100% mnie nie będzie.

Opublikowano
  • Autor

Czekałem około 45min, zauważyłem że nikogo nie ma więc poszedłem. Pozatym Winiaar i tak są chyba eventy przeniesione na czwartki, chyba nikt nie ma nic przeciwko? : D

3.05.2012r godz 20:30 (dzień przed maturą, więc możliwe że może mnie nie być xD)

Opublikowano

No mnie nie będzie bo będę w Szwajcarii krowy gonił :P

Tidu spoko, matura jest łatwa :P

Opublikowano
  • Autor

Informuję swoją nieobecność dzisiaj, więc dam wam powygrywać coś (kozak mode - off) xD

A następny event jak zawsze raczej, 10.05.2012r 20:30

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj niestety znowu mnie nie będzie, widzimy się na pewno we wtorek 15.05.2012r 20:30

Porozsyłam wiadomości na PSN dla przypomnienia.

Edytowane przez Tidek

Opublikowano

Ja narazie nie mogę sobie pozwolić na granie ale jak się rok szkolny skończy (08.06) to będę online codzinnie :D

Opublikowano
  • Autor

Ogólnie to graliście coś podczas moich nieobecności?

Opublikowano

No mnie też nie było, a jak chciałem pograć w czwartek wieczorem to znowu nikt się nie pojawił. Dzisiaj wieczór tak czy siak gram.

Opublikowano
  • Autor

Było nas 4 ale zawsze coś : D

Kolejny jak zawsze za tydzień: 22.05.2012r 20:30

Opublikowano

W przyszłym tygodniu prawdopodobnie mnie nie będzie. Zamierzam z rodziną pójść na Avengers. W Heliosie są we wtorki tańsze bilety (15 zł zamiast 22 zł).

Nic to, do kolejnego razu... HIPOPOTAM (pipi)A !!!

Edytowane przez Kris77

Opublikowano

:D :D

Wczoraj mimo niewielkiej frekwencji było całkiem miło i zabawnie. Do zobaczenia we wtorek :) tj. do usłyszenia.

Opublikowano

We wtorek była bieda więc może dzisiaj wieczorem uda się coś zorganizować?

Opublikowano

Dziś wieczorem PSN się konserwuje, więc nie pogramy... W przyszły wtorek już powinienem być.

HIPOPOTAM (pipi)A !!!

Edytowane przez Kris77

Opublikowano
  • Autor

Hipopotam już nie wróci :<

Nie wiem, Sick Martin pisał mi że już wrócił, więc jedna osoba więcej powinna być, tylko nie wiem czy chcecie grac dzisiaj wieczorem, czy we wtorek.

Z tego co pisze Kris to lepiej byłoby we wtorek, ale żebyście się zjawili, bo 2 dni temu była bieda (Winiaar ty grasz cały czas na vicie? bo nie mam Cie we friend liscie).

Edytowane przez Tidek

Opublikowano

Ja mam Vitę cały czas włączoną, ale uśpioną więc jak mnie nie ma na PS3 to takie kwiatki się dzieją :)

A hipopotam wróci... Errol codziennie gra w blura :)

Opublikowano
  • Autor

Bym zapomniał, w ten wtorek oczywiście gramy, 5/06/2012r 20:30 jak zawsze. ^_^