Skocz do zawartości

Blur

Tidek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj bardzo skromnie, 3 osoby, znudziło już się wam chłopaki? ;d

Hmm, kolejny event chyba będzie 1 dzień wcześniej, ponieważ we wtorek mamy mecz polska vs rosja o 20:45.

Pasuje wam poniedziałek o 20:30?

Opublikowano

Ja myślę, że mimo wszystko po 23 we wtorek można zagrać. Co prawda obsuwa 2 godzinna, ale możliwe, że zawsze się ktoś znajdzie, np. Adam, Irek czy np Errol :) albo ktoś inny jak będzie chciał. Nie trzeba od razu rezygnować tak myślę. Nawet we 2 się spoko gra, przynajmniej jest z kim pogawędzić.

Opublikowano

Jo, chyba graliście we wtorek a ja grałem w coś innego i zupełnie o was zapomniałem, jak widzicie mnie online to wyślijcie mi przypominajke :P jak gram to zapominam o wszystkich i wszystkich :P

Opublikowano (edytowane)

Można o 23 oczywiście, ale u mnie to będzie na max 1-2h : )

Więc na czas euro spotykamy się jak da radę o 23:00.

EDIT: We wtorek of course

Edytowane przez Tidek
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jako że wczoraj trochę pograliśmy i na kolejny wtorek nie ma żadnych meczy, więc Ci co z nami zawsze grali informuje że umawiamy się jak zawsze na wtorek o 20:30. ^_^

Opublikowano

Panowie nie wiem jak wy, ale ja chyba dzisiaj odpadam, bo jutro mam egzamin, a że jak zawsze wszystko odkładam na ostatnią chwilę to muszę dzisiaj wieczorem się coś pouczyć. Za tydzień już będzie po euro więc będzie można ciupnąć ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zapomniałem napisać >.<

Mimo że ostatnio pojawiało się do 2 osób (wiem Winiaar że pojawiłeś się dopiero po 2godz., ale było już po prostu nudno), a od wtorku będę odcięty od konsoli i internetu, z krisem postanowiliśmy że gramy dzisiaj (niedziela) o 21:00. Zapraszam (jeśli ktokolwiek jeszcze w to gra :x)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie wybaczcie za brak mojej obecności w ostatnim czasie, ale jestem teraz w Holandii i nie zawsze mam czas i możliwość zjawić się wieczorem w grze, tak więc tłumaczę moją absencję. Proponuję zawiesić nasze wieczorne spotkania na jakiś miesiąc z z początkiem września (wracam do kraju 9 września) tak jak to było dotychczas - nadal spotykać się wieczorami na wspólnej grze. Nadal mam ochotę na wspólne granie, a na pewno jeszcze ktoś się znajdzie.

Opublikowano

Ja właśnie dopiero wróciłem z wakacji, myślę że do 9 września można poczekać, i tak totalny max to 4 osoby więc szału nie ma.

Oczywiście jeśli ktoś chce pograć to pisać ^^

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam ponownie EKIPO!

Postanowiłem odświeżyć temat wspólnej gry w Blura, bo dawno nie mieliśmy okazji razem pograć (jak za starych dobrych czasów).

Proponuję jak zwykle, ustawić się na wtorek na godzinę 21:00.

Zapraszam wszystkich chętnych!

Opublikowano

Z lekkim opóźnieniem, ale udało się miło wspólnie zagrać wczoraj więc tak jak było mówione zapraszam wszystkich na kolejne spotkanie 02.10 o 21:10. Im więcej nas tym lepiej, więc nie obijać się tylko pełna mobilizacja, żeby udało się jak kiedyś, zebrać większą grupą. Zapraszam

Opublikowano (edytowane)

Yup, trzeba poinformować wszystkich bo niektórzy chyba nawet tutaj nie zaglądają, nasz rekord to chyba było 10osób przez 30min, i nawet można było prywatny pokój założyć, a nie szukać publicznego z braku ludzi.

Edytowane przez Tidek
  • 2 tygodnie później...
  • 9 miesięcy temu...