Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

No to mamy 4 osoby, nieźle, ktoś jeszcze? ;d

• Odpowiedzi 245
  • Wyświetleń 17,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jak wszyscy chyba, tylko nieliczni pozostali wierni tej niesamowitej grze. Byłem dzisiaj w Saturnie i widziałem świeżutkie nóweczki za 59zł... aż żal nie kupić. Obok oczywiście masa dennego ścierwa za

• Myślę że w tym przypadku problem jest komunikacja, a raczej jej brak. Sito jako jedyny nie ma HS, więc nie może aktywnie uczestniczyć w rozmowach podczas gry. Jak ktoś po nim jedzie, to nie może się n

• Chciałbym sobie coś wyjaśnić z winnerem, bo nie rozumiem go   Jak Cie strzelam to przeklinasz, że jak zwykle dostajesz ode mnie a jak proponuje rozejm to stwierdzasz, że "a co było w pierwszej rund

Opublikowano

No to mamy 4 osoby, nieźle, ktoś jeszcze? ;d

Napisz do Winiara na PSN. Ja pisałem do Adam POLE_PL ale mi nie odpisał. On ciągle w Blura gra, to może do nas dołączy.

Edytowane przez Kris77

Opublikowano

Ja też byłem - pograłem od 21.00 prawie 2 godziny. Jak mnie na Amboy'u wywaliło to wyłączyłem. Wyślę Ci Luqat prośbę o dodanie do znajomych w PSN, może w przyszłym tygodniu uda się zagrać wspólnie.

Opublikowano

Ja właśnie szukam blura, żeby w końcu go kupić i ograć, jak już będę miał swoją kopię, to chętnie do Was dołączę ;) Wiadomo, że będę zapchajdziurą jako początkujący, ale zawsze coś ;)

Opublikowano

Ja właśnie szukam blura, żeby w końcu go kupić i ograć, jak już będę miał swoją kopię, to chętnie do Was dołączę ;) Wiadomo, że będę zapchajdziurą jako początkujący, ale zawsze coś ;)

Kupuj i dołączaj. Gra kosztuje grosze teraz, jest moim zdaniem grą kompletną - brak DLC, wszystko przemyślane i dobrze zrobione, a multi wciąż żyje i ma się dobrze.

Edytowane przez Kris77

Opublikowano
  • Autor

Wybaczcie że się nie pojawiłem.

Widzę że coraz więcej chętnych, wtorek (13 sierpien) o 21:00 mam nadzieję że każdemu odpowiada:

1. Tidek

2. kris

3. Luqat

4. cwieri

5. Linek

6. Bysiek

Jak ktoś nie będzie wstanie się pojawić to dać znać.

Oczywiście jak ktoś chcę się dołączyć, niech się wpisuje.

Edytowane przez Tidek

Opublikowano

Mi odpowiada. Jak nie będę mógł to dam znać, a za Byśka nie odpowiem bo on różnie pracuje i nie wiem jak ma za tydzień, ale zapytam.

Jeśli chodzi o dodatkowe osoby to pewnie Adam (Pole) może być chętny - cały czas w to gra.

@Linek - na allegro jest w tej chwili 6 sztuk, najtańsza za 32pln... ;)

Opublikowano

Ja już mam gierkę, jak będę miał wolne to się zjawię.

Opublikowano

To jak gramy dziś coś? Ktoś z tej listy od Tidka będzie?

Opublikowano
  • Autor

Dzięki że chociaż były te 4 osoby (Sick, cwieri i luqat).

Proponuje przenieść event na poniedziałek o 21:00 jeśli nikomu nie będzie to przeszkadzać, ponieważ we wtorek nakłada się on z eventem w MS:A i może uda mi się od nich ludzi skombinować.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o przyszły poniedziałek to mi akurat pasuję, jak będzie z kolejnymi to zależy jak będę pracował. Szkoda że nie mogłem z wami pogadać, ale z włączonym hs nie mogłem wogóle grać bo net nie wyrabiał. Mam nadzieję że do następnego eventu już będzie wszystko dobrze śmigało. 

Wczoraj i tak wygrał tekst : " Ej a gaz na jakim?" w czasie wczytywania wyścigu :D Tidek kiedyś by można było się ustawić na tego Tekkena i pokapuścić trochę.

Opublikowano

Wstępnie poniedziałek mi pasuje, ale na 100% nie obiecam, bo znowu może się coś z*ebać...

Opublikowano

Było nieźle wczoraj, beka na całego :D Te ahmedy i inne buddy...no i cyganie ;)

Linek, jak tam z Tobą? Masz już grę?

Opublikowano

Za wielu nas nie było, ale liczy się jakość a nie ilość :D Do tego znaleźliśmy nowego krejzola do drużyny  :woot:

Opublikowano

Tydzień temu 4, a teraz 4+1, ale i tak było spoko. Myślę, że będzie lepiej (Sick, Bysiek, może Winiaar/Pole, Linek?)

Opublikowano
  • Autor

Oczywiście gramy w poniedziałek o 21:00, gdzie są osoby które się wpisywały że będą a się nie pojawiają? ;<

Opublikowano

Ja dziś niestety nie dam rady się zjawić na evencie. A tak przy okazji był by ktoś chętny na jakiś event w Split/Second? Póki co 2 osoby by były: OttoHerFick no i ja. 

Opublikowano

Jeśli chodzi o Split/Second to ani razu nie udało mi się do multi dołączyć. W Twisted Metal podobnie miałem. Ja raczej odpadam.

Opublikowano

Dzięki za dzisiejszą gre chłopaki, czułem się jak w domu, kiedy to miałem 16 lat i koledzy przychodzili pograć na plejaku :D

Opublikowano

Nie ma za co, jak zapraszasz to wpadamy ;) No i fajno, że wyłapujemy ludzi i jest nas coraz więcej :)

Opublikowano
  • Autor

Przypominam, poniedziałek 21:00 ;)