dc1982 35 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Recenzja http://www.youtube.com/watch?v=CEKZ-z-GfQk Czyli co , kolejny killer na rozkręcającego się 3DS ? Moja kopia już do mnie zmierza , ale z opinii strasznie ciekawi mnie cytuje "Mario Kart 7 has the best online matchmaking in a non-PC game ever?" . Gra już ktoś ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkgamer 43 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Nie widziałeś? Przecież walą drzwiami i oknami,żeby w to zagrać.Niestety serwery się przegrzały i wybuchły,so sad. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Jedzie już do mnie, jutro będę walić w serwery aż miło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pious 8 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Jedzie już do mnie, jutro będę walić w serwery aż miło. A ja pod koniec następnego, albo na początku kolejnego tygodnia dopiero ;( Mocarny miesiąc trwa i nie wiem gdzie łapy włożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
dc1982 35 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 I wszystko wskazuję na to że będzie ogień , recka Edge http://www.next-gen.biz/reviews/mario-kart-7-review mniam , mniam Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Pograłem, póki co w sieci same japońce, które chyba szarpią w tą serię od setek lat więc ciężko się z nimi równać. W sumie nie wiem co napisać. To Mario Kart i już. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 459 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Pograłem, póki co w sieci same japońce, które chyba szarpią w tą serię od setek lat więc ciężko się z nimi równać. W sumie nie wiem co napisać. To Mario Kart i już. Jak byś mógł to napisz czy da sie wyłączyć handicap, który niemiłosiernie mnie wkurza (nie lubie przegrywać na ostatnim zakrecie tylko dlatego ze konsola co chwile wrzuca ludzikom z tyłu najlepsze zabawki a ja ciagle dostaje bezużyteczne (pipi)...). Czy ta gra ogólnie jest większa od wersji z DS (trasy, postacie itp.) ? Jak się mają zmiany w stosunku do wersji z Wii (jeżeli grałeś)?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Są zmiany względem wersji na Wii, nie ma Wario, wywalono część powerupów, dodano "Super 7", Super Leaf, boosta ładuje się jak w Mario Kart Wii, plansze stworzone dla tej części są na prawdę rewelacyjne (więcej elementów w pionie, skrótów dla paralotni choćby w Luigi Mansion), te z poprzednich części wydają się bardzo płaskie. Online działa w oparciu o friendlistę czy o losowe wyszukiwanie. Nie wiem jak z tym handicapem w multi jest czy można go wyłączyć, ale w singlu się nie da, tego jestem pewien. Różnica pomiędzy tym gdy się jedzie pierwszym, a ostatnim jest taka, że dostajemy lepszego powerupa w losowaniu - choćby cuś takiego: Ale przy japońcach to tak na prawdę nic nie daje. Oni nawet na prostej drodze łądują sobie boosta. ps. Sprawdź sobie wątek: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pious 8 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 A graficznie? Poziom Mario 3d? Jak się gra w 3D? Pojazdy są ciekawe i dużo daje zmiana elementów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Statystyki przy zmianie pojazdów dużo dają bo takim offroadem na Mario Circuit jak pokazuje Ghost z jakiegoś typa z Nintendo przy wykorzystaniu boosta można zejść poniżej pół sekundy, do 24. Grafika... ekhm. Jest jedynie ładna. Najładniej wyglądają nowe plansze, przeróbki ze starych lekko trącą myszką. Z resztą co tam będę pisać, zagracie, zobaczycie. Fajny jest tryb FPP, świetnie się tak driftuje, a sterowanie jest na tilcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pious 8 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 A poziom trudności? Irytuje jak Wii? Tam czasem nie szło grać przez nawałnicę skorup, piorunów i niebieskich szatanów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Standardowo, na najwyższym poziomie trudności czasem wygranie wyścigu to kwestia szczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza
dc1982 35 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Pograłem tylko chwilę ale jest jak najbardziej ok , nie byłem jakimś wielkim fanem IP (ostatni MK na Snes) i wygląda na to że będzie trzeba poćwiczyć heh , japońce na(pipi)iają aż miło (raz udało mi się przed ostatnie miejsce zająć yupiii) . Co mi się podoba to customizacja "pojazdów" widać sporo grania tu będzie good , no i jak Mario ta gra poprawia mi nastrój tak po prostu (i w tym aspekcie 3DS dla mnie rządzi) . Kurde przydała by się teraz przystawka żeby nie trzeba było cartów zmieniać heh. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Jak ktoś gustuje w grze z polakami niech wbija do klubu: http://mariokart7.pl/ Wczoraj był trening i powiem szczerze, że nie spodziewałem się tak wyrównanej walki. Fun z MK7 +100. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Archon 36 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 I jak zwykle z 3DSówkami machnąłem wideorecenzję gry: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mirumoto 234 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Czy ja dobrze widzę, że skok-poślizg-dopalacz-dopalacz-dopalacz z Crash Team Racing istnieje w tej grze? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaYHeM 1 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Nie, wszystko jest tak jak w poprzednich częściach MK Cytuj Odnośnik do komentarza
Ortodox 0 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zapisywać się do turnieju www.mariokart7.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
krystek37 0 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Zapraszam!!!! Rekordy Świata i najlepsze wyniki z całego świata!!! http://www.mariokart64.com/mk7/ wystarczy wejsc na Joining Info Cytuj Odnośnik do komentarza
ramzes64 0 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Special Cup | 1 październik 2013 Po wakacyjnej przerwie wracamy! Od 10 października 2013r rozpoczynamy turniej o Puchar, Grand Prix Special Cup, na zasadzie 1vs.1, każdy z każdym. Aby zgłosić się do turnieju należy zarejestrować się na FORUM my3DS.pl i tam wpisać zgłoszenie do 8 października 2013r. Po okresie zgłoszeń, nastąpi dwudniowy okres potwierdzeń. Zapraszamy do udziału w turnieju. więcej: www.mariokart7.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 http://pclab.pl/pr57812.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 to juz czwarty turniej mario kart 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Xord 50 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 (edytowane) O w mordę Rainbow Road lepsze niż kiedykolwiek aż boje się 8 grr nawet nie wiem kiedy kończyło się okrążenie działo się. Najlepszy kart hh ever normalnie zabawy jak dawniej za 1 razem w SC na GBA no prawie... Grafika przyjemna dla oka a dzieje się i to ostro. jak do tej pory nie miałem okazji w to pograć tyle czasu brat masterował więc czekania było nie co ale warto gorąco POLECAM niezdecydowanym na hh karting. PS: Zagrałem na 150cc i szok zasuwają jak na potrójnym speedzie jak nigdy powiedziałbym że tu czuć że to hard w końcu. MK DD było łatwe na 150cc Wii phi Funky Kong motocykl i nie ma mnie a tu normalnie f-zero . Edytowane 8 Września 2014 przez Xord Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Gram sobie w tego Mariana i tak w starym CTR, był tryb fabularny, a tu nic? Trochę bieda. Ok, jadę wyścigi 50cc i niektóre mam ocenione na dwie gwiazdki, inne na jedną. Da się trzy? I czemu niektóre są na jedną, mam być cały czas pierwszy, by było więcej? Sorry za nooboskie pytanie, ale ostatni Mario kart w jaki grałem to wersja z N64 i to na emulatorze na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Xord 50 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Trzy są za jak najlepszy przejazd nie czasowy tylko czysty i 1 miejsce to podlega ocenie. Edytowane 19 Września 2015 przez Xord 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi