Bzduras 12 428 Opublikowano 6 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2014 Około 15-16 godzin, w grze nie ma licznika czasu (ani w ogóle żadnej informacji na temat progressu) więc dokładnie Ci nie powiem. Nie grałem na wariata, porobiłem trochę questów pobocznych, pozwiedzałem miasteczko i szukałem Chipokomonów, więc pewnie samą fabułę da się ukończyć jeszcze szybciej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 6 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2014 To nie tak krotko. Czytalem gdzies, ze gra jest do pykniecia w 10h, a skoro piszesz, ze nie zrobiles wszystkiego i zajelo ci to 15h to przejscie na 100% zajmie pewnie 20+. Fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 428 Opublikowano 6 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2014 (edytowane) Pewnie chodziło tylko i wyłącznie o główne questy, wtedy pewnie gdzieś tyle to zajmie. Jednak nawet gdyby gra trwała tą dyszkę to również byłbym zadowolony, bo tak naprawdę przez ten czas banan nie schodził mi z japy, a sam tytuł zaskakiwał kolejnymi świetnie trafionymi odwołaniami do oryginału, np. w TV leci Terrance & Philip, w sklepach można usłyszeć "taco, taco, burritto, burrito" (Jennifer Lopez ) , świetnymi akcjami w wykonaniu głównych bohaterów czy specyficznym humorem. Tego jest po prostu zatrzęsienie, tak jak pisał ragus - za dużo jest rzeczy, które śmieszą w trakcie gry, żeby je wymieniać. Edytowane 6 marca 2014 przez Bzdurski Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 6 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2014 Ja parskam śmiechem co chwila, planowane otwarcie Taco Bell w centrum :D I znalazłem Jezusa ! Teehee Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 428 Opublikowano 6 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2014 I znalazłem Jezusa ! Teehee Pierwszy czy drugi raz? Jeżeli drugi to obczaj w walce Przywołanie --> Różaniec - fakin hilariuos Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 6 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2014 Drugi własnie sprawdzałem Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 6 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2014 Około 15-16 godzin, w grze nie ma licznika czasu (ani w ogóle żadnej informacji na temat progressu) więc dokładnie Ci nie powiem. Nie grałem na wariata, porobiłem trochę questów pobocznych, pozwiedzałem miasteczko i szukałem Chipokomonów, więc pewnie samą fabułę da się ukończyć jeszcze szybciej. Jak masz wersje pc to przecież na steamie pisze ile grałeś :> Ja mam obecnie 5 h a dopiero pierwszy dzień się kończy :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 6 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2014 (edytowane) Summon Pana Hankey i tak jest najlepszy z tym nawiązanie do Fantazji. HOWDY HO ! Edytowane 6 marca 2014 przez Soban Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2014 Jaram się mocą podwójnych D Księżniczki Kenny. Właśnie pokonałem Barda - piosenka w tle była za mocna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 6 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2014 Mnie rozwala melodyjka w trakcie zwiedzania miasta, kojarzy mi się z Omenem tylko głos Cartmana Odwiedziłem Taco Bell Nazi Zombies ponownie mnie połozyło totalnie, ma-sa-kra Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 428 Opublikowano 6 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2014 Odwiedziłem Taco Bell Nazi Zombies ponownie mnie połozyło totalnie, ma-sa-kra Przed wizytą w klinice aborcyjnej asekuracyjnie sam się połóż Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 7 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2014 Jeden z najlepszych momentów IMO to Walka z krasnalami które kradną majtki a w tle bzykający się rodzice głównego bohatera A potem walka pod nimi i uniki przed jajkami ojca. Dawno się tak nie uśmiałem przy jakiejkolwiek grze, szczególnie mój dialog jak dziewczyna wróciła do domu: - Hej, co robisz? - A wiesz, takie tam, jestem akurat w odbycie Pana Niewolnika bo muszę rozbroić głowicę nuklearną , a co tam? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 7 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2014 Jeden z sidequestów, gość w okularach z wąsami schowany koło kawiarni Walka z Alem Gorem aahahaha jakie ma ataki :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 7 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2014 jedno super ważne pytanie - czy kupując "wersje PL" można sobie ustawić gre całkowicie po angielsku? czy nie ma możliwości wyboru języka? btw jak by ktoś jeszcze nie kupił to tutaj mają korzystną cene http://swiat-gier.com/ogolna/12197-south-park-kijek-prawdy-the-stick-of-truth-ps3-preorder-.html w sumie aż dziwne że taka cena na premiere, niedawno jeszcze gierki potrafiły kosztować 210-250 na premirere Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 7 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2014 mam pytanie. Dostałem od mr. hankey'a super atak "przywołanie". Ile razy można tego użyć, na dole wyskoczył mi komunika o tym mowiący ale nie zdążyłem przeczytać. jest to atak jednorazowy na całą grę ? Można go jakoś odnowić, czy robi się to samo po jakimś czasie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 7 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2014 Jeden summon jest na jeden dzień. Po tym jak minie dzień, to się odnawia. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 7 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2014 Odnawia się po każdym pójściu spać, ale aby ponownie można było tego użyć musisz najpierw go odwiedzić i pogadać, wtedy się odnowi. Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 7 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2014 (edytowane) OK thanks panowie. teraz jestem w momencie walki z Al'em Gore'm. Skurczybyk jest nie do pokonania, przynajmniej na tym etapie gry, w którym ja jestem. edyta. down, już Edytowane 7 marca 2014 przez kidnappa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 7 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2014 (edytowane) Troche spoiler kolego. Uzywaj odpowiednich tagow. Akurat jak ktos jest fanem serialu to kazda postac bedzie sie jakos kojarzyc. Edytowane 7 marca 2014 przez pawelgr5 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 7 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2014 Sory za post pod postem. W koncu zainstalowałem wersje steamową (na szczęscie można instalować full english bo polskich napisów nie chciałem widzieć) i pograłem dosłownie pare minut. Jako fanboj serialu musze napisać że zapowiada się najbadziej za(pipi)ista giereczka na licencji ever. Czuję się jak bym grał w dobry odcinek. Jezeli humor trzyma poziom przez cały scenariusz to będzie kandydat do GOTY. Mam nadzieje, że będzie spory sukces finansowy Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 7 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2014 Gra jest śmieszniejsza niż serial kiedykolwiek.Poziom trudności i końcówka za to rozczarowywujące Jak mamy Kyle'a w drużynie to o przegraną naprawdę ciężko. Nasze żydowskie combo plagi egiptu+deszcz strzał/kopnięcie dziecka rozwalał wszystko nawet bossów.Do tego mamy ultra buffa od Kyle'a. Co do końcówki to tak jak podróż po (pipi)e Pana Niewolnika(Biedy Pan Kapelusz) i walka z Zombie Szefem były genialne,tak już pojedynek z Kennym był rozczarowywujący.Liczyłem na jakiegoś wielkiego epic bossa jak Barbara Streisand albo Cthullu,a dostałem kolejną śmierć Kena. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 7 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2014 Panowie krótka piłka nie trawię turowego systemu walki ale kocham serial więc chyba nie ma co się obawiać i mimo tego gra mi się spodoba ? Wersja na PS3 ma PL napisy, tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 7 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2014 Tak, ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 8 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2014 (edytowane) wczoraj zrobiłem przerwę w graniu aby skończyć thiefa a dziś wróciłem do South Park. Doszedłem do pierwszej nocy i WTF! :DDaudio logi i na końcu nazi zombi. Kocham tą grę No ale ja łapie wszystkie referencje bo south park od 14 lat oglądam (wpierw na canal plus a potem internet). Życzę każdemu fanowi jakiegoś serialu, książki lub filmu aby dostał tak wierną i znakomitą adaptacje . Edytowane 8 marca 2014 przez blantman 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 8 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2014 W ekwipunku jest kategoria "śmieci" czyli wszystkie te "śmieszne" przedmioty, pierdoły które cały czas zbieramy. One się na coś przydają, czy są tylko dla beki i można je śmiało sprzedawać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi