Opublikowano 8 grudnia 201212 l http://www.youtube.com/watch?v=KMC0-J-3T0o Edytowane 8 grudnia 201212 l przez Zwyrodnialec
Opublikowano 8 grudnia 201212 l dalej nie ogarniam jak oni z teg zrobią wielkiego rpg ale mimo to (pipi)a chce to mieć na premierę
Opublikowano 10 grudnia 201212 l Obejrzałem dzisiaj trailer i padłem. Nie wiem jak to zrobią, co im z tego wyjdzie, ale ja muszę to mieć
Opublikowano 5 czerwca 201311 l genialne ale dalej nie ogarniam jak z tego zrobią wielkiego rpg walki jak w starych finalach czy herous'ach? eksploracja w 2d niczym w valkyrie profile?
Opublikowano 5 czerwca 201311 l @Ficuś http://www.polygon.com/2013/6/4/4395244/south-park-the-stick-of-truth-summons-the-magic-of-farts - tutaj masz wszystko ładnie opisane. Zapowiada się porządna produkcja. Edytowane 5 czerwca 201311 l przez Timmy
Opublikowano 5 czerwca 201311 l potrafie sobie wyobrazić walka jak w starych finalach ale jakoś nie potrafie sobie wyobrazić dużego świata do zwiedzania (zarówno jeśli chodzi o okolice miasteczka jak i techniczne przedstawienie prosuzania sie po świecie, stylistyka SP bardziej mi pasuje do przygodówki point and click, gdzie ma sie kilkadziesiąt lokacji po ktorych sie łazi i klika, w RPG jednak świat powinien być bardziej rozbudowany niż kilkadziesiąt statycznych obrazków) no ale może mnie zaskoczą edit mimo tych wątpliwości to uważam że to bardzo ciekawy pomysł że starają sie zrobić gre z grafiką dokładnie jak w serialu (zwłaszcza że jest tak nietypowa), gdyby zrobili z tego typowe 3D z cellshadingiem to by wyszedł standardowy crap jak juz wiele innych było, a tu jest ryzyko ale może być cos fajnego i coś nowego Edytowane 5 czerwca 201311 l przez Yano
Opublikowano 20 czerwca 201311 l Nie, pokazywali nowy trailer w okolicach E3. Gameplayu ma byc około 15-20 godzin. Wszystko ma się dobrze. Nie wiem tylko kiedy premiera.
Opublikowano 28 sierpnia 201311 l Gameplay offscreen: http://www.youtube.com/watch?v=mSefQnHi-S8&feature=youtu.be
Opublikowano 25 września 201311 l Premiera 12 grudnia - cena edycji kolekcjonerskiej to 80$. To może być druga kolekcjonerka, którą kupię w moim życiu i pierwsza w okolicach premiery Edytowane 25 września 201311 l przez DonSterydo
Opublikowano 25 września 201311 l mega kolekcjonerka oby przetlumaczyli kinowo gierke bo mi sporo gagow z oryginalnej wersji ucieknie bo podobnie bylo przy serialu
Opublikowano 25 września 201311 l Akurat dziś zaczyna się nowy sezon . Kolekcjonerka wypas. Jak zostanie mi coś kasy to biorę na premierę
Opublikowano 25 września 201311 l mega kolekcjonerka oby przetlumaczyli kinowo gierke bo mi sporo gagow z oryginalnej wersji ucieknie bo podobnie bylo przy serialu Polskie napisy już oficjalnie potwierdzone? Edytowane 25 września 201311 l przez YETI
Opublikowano 25 września 201311 l Figurka z kolekcjonerki jest mega, a przynajmniej fajnie wygląda na fotce promocyjnej bo wykonanie to pewnie ultra plastik fantastik. Nowy trailer też daje radę jak cholera
Opublikowano 31 października 201311 l Ahahaha, Butters niszczy system. And boy does she swallow xDdddddd
Opublikowano 31 października 201311 l Smutno mi, ze przelozyli premiere :[ Bylaby idealna gierka na dlugie wieczory
Opublikowano 5 stycznia 201411 l Wie ktoś może czy edycja kolekcjonerska będzie dostępna w naszym kraju? Mam nadzieję że gra nie okaże się marną produkcją na licencji, bo po zwiastunach zapowiada się świetnie.