Skocz do zawartości

South Park: The Stick of Truth

Featured Replies

• Odpowiedzi 238
  • Wyświetleń 34,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• This is what you see during the censored South Park: The Stick of Truth scenes   chvj im w dupe

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Figurka z kolekcjonerki jest mega, a przynajmniej fajnie wygląda na fotce promocyjnej bo wykonanie to pewnie ultra plastik fantastik.     Nowy trailer też daje radę jak cholera  

• jew?

Opublikowano

dalej nie ogarniam jak oni z teg zrobią wielkiego rpg ale mimo to (pipi)a chce to mieć na premierę :P

Opublikowano

Obejrzałem dzisiaj trailer i padłem. Nie wiem jak to zrobią, co im z tego wyjdzie, ale ja muszę to mieć :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Od czasu wykupienia przez Ubi nie wiadomo nic.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

genialne ale dalej nie ogarniam jak z tego zrobią wielkiego rpg :D walki jak w starych finalach czy herous'ach? eksploracja w 2d niczym w valkyrie profile?

Opublikowano

potrafie sobie wyobrazić walka jak w starych finalach

ale jakoś nie potrafie sobie wyobrazić dużego świata do zwiedzania (zarówno jeśli chodzi o okolice miasteczka jak i techniczne przedstawienie prosuzania sie po świecie, stylistyka SP bardziej mi pasuje do przygodówki point and click, gdzie ma sie kilkadziesiąt lokacji po ktorych sie łazi i klika, w RPG jednak świat powinien być bardziej rozbudowany niż kilkadziesiąt statycznych obrazków)

no ale może mnie zaskoczą

edit mimo tych wątpliwości to uważam że to bardzo ciekawy pomysł że starają sie zrobić gre z grafiką dokładnie jak w serialu (zwłaszcza że jest tak nietypowa), gdyby zrobili z tego typowe 3D z cellshadingiem to by wyszedł standardowy crap jak juz wiele innych było, a tu jest ryzyko ale może być cos fajnego i coś nowego

Edytowane przez Yano

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Projekt zdechł czy jak?

Opublikowano

Nie, pokazywali nowy trailer w okolicach E3. Gameplayu ma byc około 15-20 godzin. Wszystko ma się dobrze. Nie wiem tylko kiedy premiera.

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Premiera 12 grudnia - cena edycji kolekcjonerskiej to 80$.

L1Oaljb.jpg

To może być druga kolekcjonerka, którą kupię w moim życiu i pierwsza w okolicach premiery :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

mega kolekcjonerka :D oby przetlumaczyli kinowo gierke bo mi sporo gagow z oryginalnej wersji ucieknie bo podobnie bylo przy serialu

Opublikowano

Akurat dziś zaczyna się nowy sezon :D. Kolekcjonerka wypas. Jak zostanie mi coś kasy to biorę na premierę :)

Opublikowano

mega kolekcjonerka :D oby przetlumaczyli kinowo gierke bo mi sporo gagow z oryginalnej wersji ucieknie bo podobnie bylo przy serialu

Polskie napisy już oficjalnie potwierdzone?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

wlasnie nic nie wiem :P to byla nadzieja ze w ogole przetlumaczą :P 

Opublikowano

Figurka z kolekcjonerki jest mega, a przynajmniej fajnie wygląda na fotce promocyjnej bo wykonanie to pewnie ultra plastik fantastik.  

Nowy trailer też daje radę jak cholera :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Za(pipi)isty. Zero cenzury względem serialu. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ahahaha, Butters niszczy system.

And boy does she swallow xDdddddd

Opublikowano

Smutno mi, ze przelozyli premiere :[ Bylaby idealna gierka na dlugie wieczory

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wie ktoś może czy edycja kolekcjonerska będzie dostępna w naszym kraju? :)

Mam nadzieję że gra nie okaże się marną produkcją na licencji, bo po zwiastunach zapowiada się świetnie.