Figaro 8 190 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Sheep Dog and Wolf 2. No ja was błagam. Pomarzyć można. Oryginał był rewelacyjny, humor i pomysły rządziły. Nie zdobyła jakiegoś wielkiego uznania chyba tylko dlatego, że wyszła w czasie gdy PSX już był trupem. Fakt, mogliby przenieść na PS2 i kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Assassins creed w Japoni. za duzo by pisac, nawet juz to zrobilem gdzies. nie kumam czemu nikt na to nie wpadl i caly czas katuja tych makaroniarzy-pedalow. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Tylko by musieli sie postarac, zeby ninja wygladal jak ninja inaczej wyjdzie jakas gra dla dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 no dokladnie, kilka rodzajow zwyklych czarnych szmat+maski+bron+wynalazki typu tenchu (nie kumam czemu w ogole ta seria upadla, skoro AC niejako kontynuuje gatunek). Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Za dużo przeciętnych/słabych części wydali pod tym szyldem, no i się skończyło. W sumie szkoda, bo w dobrego sequela bym popykał (ale nie jakieś wydziwianie z nowymi postaciami). Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Medievil z taką grafą, designem i klimatem jak level z Babą Jagą w Castelvanii: LoS Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 (edytowane) Pamietam jak na PSX zagrywalem sie w Medievil. Jakis czas temu - juz na PS3 chodzily plotki, ze moooze cos powstanie, ale niestety jak widac nic z tego nie wyszlo. Nie rozumiem dlaczego Sony nie kontynuowalo serii Medievil, nawet na PS2 nic nie bylo, jedynie na PSP byla wersja z PSX z jakimis dodatkami. Edytowane 4 Lipca 2012 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Nie rozumiem dlaczego Sony nie kontynuowalo serii Medievil A jak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Pewnie przez smierc glownego bohatera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokugawa1982 95 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 (edytowane) Colony Wars -czekam już drugą generację, Kurushi i Kula World -w oprawie tej generacji mniam, a na deser Tenchu, Jade Empire, remake Tomb raidera 2 , G police i Vigilante 8 . Ktoś pamięta może tytuł przygodówki/ skradanki w pociągu pędzącym przez Polsk ę na psone ? Byłbym w 8 niebie gdyby to zremasterowali Z nowych pomysłów Gta w Chinach lub Red Dead R na Alasce i na prerii w czasach wojen indińskich , pionierów,traperów i gorączki złota. Rikimaru a la A.C. pewnie byłby modnie biały Edytowane 10 Lipca 2012 przez Tokugawa1982 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 . Ktoś pamięta może tytuł przygodówki/ skradanki w pociągu pędzącym przez Polsk ę na psone ? Byłbym w 8 niebie gdyby to zremasterowali Chase the Express? To naprawdę była bardzo słaba gra... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dreamcaster 23 Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Shenmue - Obvious choice. To chyba najpopularniejsza gra w tym temacie. Street Fighter V - grafiką 2D i obsadą 3rd Strike'a. KKND - przekozacki postapokaliptyczny RTS. Streets of Rage - Mój ulubiony beat em up. Miała wyjść 'czwórka' na Dreamcasta, ale prace zostały anulowane i nigdy więcej nie słyszeliśmy o SOR. FFT / Vagrant Story / FF XII - któraś z tych gier, których wspólnym mianownikiem jest świat Ivalice. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yangus 10 Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 (edytowane) Gdzie do cholery onimusha 5 ja sie pytam! Czesc czwarta miala rozpoczac nowa trylogie a tu dupa, od 2006 nic sie nie dzieje w tym temacie. Powrot do statycznej kamery + system walki z 3 i bylbym w siodmym niebie ( ja chce znow napi*rdalac isseny). Edytowane 12 Lipca 2012 przez Yangus Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 W czwórce podobało mi się dużo większe nastawienie na elementy RPG, zbieranie nowych broni i itemów, do tego 4 postaci towarzyszące. Isseny zostały uproszczone bo dali je jako magię (choć idealne kontry też były), co nie znaczy, że gra była prosta. Na dark realmy straciłem masę czasu, a na końcowych piętrach można było zginąć w ułamku sekundy bez odpowiedniego przygotowania, ale warto było pomęczyć dla nieskończonej magii i przede wszystkim transformacji w Oni. Capcom trzaska jakieś Dead Rising i Lost Planet, które wprowadzili w tej generacji, a zapominają o swoich starszych dużo lepszych seriach jak Dino Crisis, czy właśnie Onimusha. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Dead Rising > onimusha Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Nigdy w życiu, DR jest fajne ale za dużo tam loadingów i przede wszystkim presja czasu, czego w grach nienawidzę, bo lubię sobie spokojnie pozwiedzać miejscówki. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 To zwiedzaj, przeciez i tak za pierwszym razem gierki nie przejdziesz prawdopodobnie bo za slaby bedziesz. Nigdy nie rozumiem tego argumentu, na serio. A Onimusha miala dosc (pipi)owe sterowanie, przynajmniej te pierwsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 (edytowane) dwojke cala przeszedlem, jednak z najlepszych gier ever. dalo sie przyzwyczaic. to jedna z niewielu gier gdzie nowe zdolnosci naprawde podnosza poziom rozgrywki i fun z ich zdobycia. rdr na alasce tez mnie jara. albo juz nowoczesna wersja rdr z redneckami, swirami i ogolnie splatterpunk taki 'la komiks Preacher albo No Country for Old Men. moze jakies bagna, opuszczone domy w polu itd. hybryda tenchu-gta-ac tez mi sie sni po nocach. dobry material na przekozacka skradanke. nauka walki jak z shenmue, gadzety/bron/ubior. o cyklu nocnym i dziennym pisalem. wybranie czy sciezki dziennej- samuraja lub nocnej-ninjy itd. remake RE2 tak jak zrimejkowano RE1 i 0, w oprawie nextgenowej i paroma patentami ze swiezszych odslon. Edytowane 13 Lipca 2012 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Ja bym chętnie widział trzecią część Tomba! na ps3. Dwójka była świetna (mają wydać wkrótce 1-kę, a później może i 2-kę na PSS) i mega grywalna także nie wiem czemu nikt się za to nie zabiera zwłaszcza w czasie lekkiej posuchy w gatunku platformerów. Cytuj Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 odnośnie platformerów to ja zapłaciłbym pełne 219zł za Super Frog i drugie tyle za Chaos Kid. Dwa razy kompletne za(pipi)ongo! Więcej nie trzeba, a 2-3 miesiące grania Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Chcialbym na Playstation 3 gre w stylu Mario Party korzystajaca z Playstation Move, koniecznie z trybem online multiplayer. Powinni cos takiego zrobic bo Party-Games sa zawsze mile widziane poza tym bibioteka tytulow dla Playstation Move nie jest zbyt obszerna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Mi się marzy RPG od Bethesdy ale w klimatach SW, Star Trek albo najbardziej Metroid Prime. Łowca nagród, na maksa różnorodne planety (zimowa, ognista, tropikalna), mniej miasta niż w Mass Effect, więcej życia w dziczy, biegające w terenie różne formy życia, podróże statkiem kosmicznym, bossowie zaczerpnięci z Obcego albo Predatora, tygiel ras i kultur, kosmiczne tawerny. Po drugie marzy mi się Assassin's Creed ale podczas IIWŚ. Resztę niech Wam podpowie wyobraźnia. Podam tylko takie hasła jak okupowany Paryż/Warszawa i działania na tyłach wroga. Po trzecie gra traktująca o IWŚ. Po czwarte: kolejny Metroid 2D. Ew. pseudo 3D. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Po czwarte: kolejny Metroid 2D. Ew. pseudo 3D. Juz jest - Metroid: Other M, polecam, super gra ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Mi się marzy RPG od Bethesdy ale w klimatach SW, Star Trek albo najbardziej Metroid Prime. Łowca nagród, na maksa różnorodne planety (zimowa, ognista, tropikalna), mniej miasta niż w Mass Effect, więcej życia w dziczy, biegające w terenie różne formy życia, podróże statkiem kosmicznym, bossowie zaczerpnięci z Obcego albo Predatora, tygiel ras i kultur, kosmiczne tawerny. Po drugie marzy mi się Assassin's Creed ale podczas IIWŚ. Resztę niech Wam podpowie wyobraźnia. Podam tylko takie hasła jak okupowany Paryż/Warszawa i działania na tyłach wroga. Po trzecie gra traktująca o IWŚ. Po czwarte: kolejny Metroid 2D. Ew. pseudo 3D. O saboteur słyszałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 (edytowane) Chcialbym gre o Brudnym Harrym lub Kojaku - taki osadzony w latach 70-tych sandbox, w ktorym kierujemy wlasnie policjantem. Najlepiej zeby byly elementy podobne do tych z L.A. Noire - misje detektywistyczne, przesluchania itp. ale i troche poscigow i strzelania. Kiedys byl projekt jakies gry o Brudnym Harrym, ale zostal anulowany, a szkoda. Edytowane 17 Sierpnia 2012 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi