XM. 10 821 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 No kur.va nie ogarniam czemu ta gra nie doczekała się kontynuacji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 to robota dla platinum EA się wzięło za to nudne mirrors edge, to i to by mogli wskrzesić. Nie dość że zakończenie było jakie było, to slasherów też za wiele nie ma porównałeś właśnie jedna z najbardziej świeżych i zjawiskowych gier do synonimu odgrzewanego kotleta i schematycznej odtwórczości, nice. dantes inferno poza settingiem miało niewiele do zaoferowania Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 survival horrory - stare RE, remake RE2, dead space na miarę jedynki, itd. future racery - pełnoprawne f-zero, wipeout, rollcage, extreme-g platformówki - duże w 3D a nie gry indie których pełno, w klasycznym stylu gdzie jest dużo skakania i zbierania błyskotek remake ninja gaiden black bo w dobrą kontynuację nie wierzę, dzisiejsze Tecmo to syf pgr5 nextgenowe miasta na zamkniętych trasach bo dzisiaj albo open world albo góry, skały i drzewa nowy burnout! Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 remake ninja gaiden black bo w dobrą kontynuację nie wierzę, dzisiejsze Tecmo to syf Jest już przecież - Ninja Gaiden Sigma, kolejna wariacja "pierwszego" Gaiden nie ma sensu bo byłaby to już trzecia wersja gry i pewnie dodali by te spier.doliny z kolejnych części jak OT czy Sob i cala mechanika uległa by pogorszeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Marzy mi się Metroid Definitive Collection. Na Wii U. Dwie płyty - jedna z 1-2 z GCN, 3 i Other M z Wii. Druga z klasykami począwszy od Famicoma po SNESa. Naplet by mi chyba odpadł od pocierania się jak by coś takiego wypuścili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 ale bym zagrał w remaster taki jak zrobili dla Resident Evil. Po Dino Crisis 3 to raczej boje sie nowej czesci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) A ja nie ogarniam dlaczego ta gra nie doczekała się niczego więcej Przecież to jest zbrodnia i rozbój w biały dzień. Nie ma lepszej gry na 2 osoby. Tak samo porzucono Edytowane 4 Stycznia 2015 przez mastafaker 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 No Dino Crisis było mega, szczególnie dwójka. @up Shaolin Monks miał tylko jedną wadę, mało fatali dla dodatkowych postaci. Pod każdym innym względem gra idealna, szczególnie w coopie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Strasznie mi sie marzy gra na ps4 xone w uniwersum starych Gwiezdnych Wojen. Najlepiej KOTOR, ale Star Wars Shadow of the Empire na nintendo w next genowej grafie byłoby nieziemskie. Dawać jakieś gwiezdne wojny Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 stranglehold 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 534 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Twisted Metal Drugi to jedna z moich ulubionych pozycji na PSX. Różnie to później z serią było, ale jakby tak ją wskrzesić i uderzyć z przytupem, nie obraziłbym się.Jak przygody ognistowłosego koleżki z lodziarki, to Vigilane 8....Bawiłem się przy niej równie dobrze co z TM, tylko ta dodatkowo zachwycała szatą graficzna.Teraz może coś z strategii. Nowy Front Mission na modłę mojej ulubionej, trzeciej części. Fenomenalna to pozycja, choć A/V nie urzekało gracza, to zapewniała i tak dziesiątki godzin kapitalnej zabawy.Będąc przy strategiach z miłą chęcią ograłbym po raz wtóry FFT, nawet odpowiednio wykonaną reedycje (najlepiej na Vitę). Znakomity kawałek kodu.Parasite Eve także uwielbiałem. Pewnie zrobiliby w dzisiejszych czasach z tego siekę, jak z RE 6, ale może by co z tego wyszło, choć wolałbym zdecydowanie formułę jaką przedstawiała pierwsza część.Warcraft 4, to też gra, na którą wydałbym pieniądze bez wahania.Castlevania, ale na modłę Symphony of the Night/Aria/Dawn of Sorrow. Burnout, którego brak aż dziwi (a Takedown oraz Paradise rządziły niepodzielnie). Nowy Shift, Colin, Legacy of Kain, Virtua Fighter też przychylność mojej karty by uzyskały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 A ktoś wspominał o Gexie? W Enter the Gecko czy Deep Cover Gecko się nad wyraz przyjemnie szpilało. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Harvest Moon. Szczytem marzeń byłby remake Back to Nature. Podciągnięta do obecnych standardów z płynną animacją (nie to co te (pipi) obesrane na PS2). Grałbym, oj grał przecież harvest moony cały czas wychodzą regularnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ale chyba tylko na DSa i to w formie jaka mi nie odpowiada. Mam złe wspomnienia po Wonderfull Life. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 a czym się niby różnią od back to nature? od lat ta sama formuła z lekkimi usprawnieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Nie wiem ale BtN miało w sobie coś. W filmikach z innych odsłon tego nie widzę. Plus nie mam DSa, Wii czy nawet Game Cuba coby pograć w starsze wersje, a dla jednej gry nie będę kupował konsoli. Nawet graficznie styl BtN stawiam wyżej niż inne odsłony. Prosta grafika ale ładna i czytelna i co najważniejsze płynna. Wszystko chodziło szybko. Jeżeli zrobią Back to Nature od nowa z kilkoma patentami z innych odsłon z miejsca bym kupił grę. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Arch 45 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Wszystkie te tytuły z oryginalnym soundtrackiem, architekturą poziomów, ale nowych konkretnych silnikach Quake 2 !!! Medal of Honor Allied Assault !! Akuji the Heartless Shadowman Resident Evil 1 i 2 !! Ninja Gaiden Black Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Resident Evil 1 eeee... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Arch 45 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Nie zadawala mnie REmake w HD Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Nowy, swiezy Samurai Shodown, w pieknej 2,5D grafice cell shadingowej, bajecznymi arenami i ciekawym systemem walki Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 podgrzewaja tyle kotletow to Bandai Namco mogloby wydac kolekcje talesow. zjadlbym az by mi sie uszy trzesly Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość osiol Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Grę traktującą o Mille Miglia (ta, była na PSX-a, ale to gniot) bądź Targa Florio. W nekstgenowej oprawie, z modelem jazdy na pograniczu GP Legends i nowoczesnych simów. Niestety, zbyt kosztowny pomysł, zbyt niszowy i za silnie heteroseksualny jak na obecne, zepsute poprawnością polityczną, czasy. Ale pomarzyć można. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Grzechu, te leki na przeziębienie co bierzesz, one zawierają substancję efedrynę - pochodną amfetaminy. Nawaliłeś w nocy kilkaset postów o wyścigowych gierkach. A teraz co, zwał lekki jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość osiol Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Remake GPL byłby magiczny, niby jest jakaś namiastka tegoż pod postacią postaci Lotusa 49 w Project Cars, ale jeden bolid w Shifcie na sterydach to zdecydowanie za mało - nie ma chemii między mną, a tą grą. Dziś młodzi nie rozumieją, jak wielkim człowiekiem (a do tego niesamowicie skromnym) był Jim Clark albo jak wiele dla motorsportu zrobił Jackie Stewart, a przede wszystkim nie wiedzą, jak kluczowy dla F1 był sezon 1967, możliwy do rozegrania w grze. Dla nich uosobieniem męskości jest Ekskluzywny Menel czy też główny bohater serii gier o kosmicznych wojnach, Master Chief. Na Wikipedii znajdziecie świetny artykuł dotyczący tej gry. Rumor among simulator racing enthusiasts was that when Jackie Stewart had an opportunity to drive the simulator in the late stages of development, he claimed that it was harder to drive than the actual 1967 Formula One cars. Zdecydowanie jedna z najtrudniejszych gier w historii. Nie dla dziewczynek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 014 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Dawać mi reboot Dino Crisis zrobiony przez ogarnięte głowy. Dinozaury wracają do mody za sprawą Jurassic World, więc to najlepszy moment na powrót tej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi