Gość mate5 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 -grę o Piratach od Rockstar. Nie wiem co więcej dodać, tak jak jest RDR o westernie, jak jest VC o latach 80, tak jak jest SA o latach 90, nyggasach. Tak po prostu chciałbym grę o Piratach na takiej samej zasadzie jak wyżej wymienione. Oczywiście miałby być to sandbox zbliżony mechaniką, założeniami do RDR, GTA tyle, że o Piratach, w czasach Piratów. R* wiedziałoby co zrobić, co wrzucić. masz plusa kolego Cytuj
Linek 187 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Od ładnych paru miesięcy wszyscy przyciskają, żeby R* zrobił właśnie coś typu RDR o piratach, więc może w końcu posłuchają - sprzedaż mają z góry zapewnioną, zresztą... czy oni kiedykolwiek się musieli obawiać sprzedaży? Ja ze swojej strony bardzo chętnie zobaczyłbym nowe The Getaway - 1 i 2 były świetne, szkoda, że seria upadła razem z przyjściem nowej generacji. Wolałbym nowe The Getaway, niż LA Noire 2. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Co prawda nie są to kontynuacje (o nich już pisałem) ale chciałbym dwie gry o konkretnej tematyce, nowe marki: -gra w więzieniu z prawdziwego zdarzenia. Był świetny Riddick, był jakiś tam epizod bodajże w Dead To Rights, Mafii 2 czy odbicie w Kane and Lynch ale nie o to mi chodzi. Chcę grę w pudle z prawdziwego zdarzenia w prawdziwym pudle, w San Quentin czy np. w Carandiru (tak, wiem już nie ma). W prawdziwym piekle, ze świetną fabułą (wrobiony), z ciężkim jak ... klimatem, rasizmem, gangami, pakowaniem xD, handlem i wszystkim tym co powinno być. Nie wiem do końca jak miałoby to wyglądać (najbliżej Riddick) ale wierzę, że dałoby radę zrobić hiciora. -grę o Piratach od Rockstar. Nie wiem co więcej dodać, tak jak jest RDR o westernie, jak jest VC o latach 80, tak jak jest SA o latach 90, nyggasach. Tak po prostu chciałbym grę o Piratach na takiej samej zasadzie jak wyżej wymienione. Oczywiście miałby być to sandbox zbliżony mechaniką, założeniami do RDR, GTA tyle, że o Piratach, w czasach Piratów. R* wiedziałoby co zrobić, co wrzucić. Uwierz lub nie, ale ostatnio czytałem plotki odnośnie gry o piratach właśnie od twórców RDR. Gdzieś w lutym było mówione że zatrudniają pracowników do nowego sandboxa. Cytuj
wiki1993 539 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Skoro już przy Rockstar jesteśmy, to bardzo chciałbym drugą część Bully Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Zagralbym w kolejna czesc Re-volt'a. Cytuj
Usagi 77 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 serial wrzesień 39, na podstawie faktów z tego dokumentu chciałbym dobrego fps . wybijać w nocy niemiaszków siekierą jako jeden z wieźniów w nowo utworzonej więziennej formacji za linią wroga. ala horda bronić pozycji na granicy w pierwszym dniu natarcia...kur.wa poniosło mnie .... Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 8 maja 2012 Opublikowano 8 maja 2012 (edytowane) Reedycje HD Black i Gun na PS3, czyli dwóch najlepszych gier akcji / action adventure na PS2 (nie licząc GTA oczywiście). Edytowane 8 maja 2012 przez mate5 Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 8 maja 2012 Opublikowano 8 maja 2012 Chciałbym ujrzeć sequel Sanitarium. Kto gral w Sanitarium wie jaka ta gra była wyborna Cytuj
Okie from Muskogee 2 852 Opublikowano 9 maja 2012 Opublikowano 9 maja 2012 Po Szogunie Drugim marzy mi się podobna gra, najlepiej robiona przez tych samych ludzi, osadzona w czasach Wojny Domowej/Wojny o Niepodległość U.S. Zastanawiam się tylko jak taka gra musiałaby się zmienić przez pryzmat poprzednich dzieł, jeśli do wyboru mielibyśmy tylko dwie strony konfliktu Cytuj
wiki1993 539 Opublikowano 9 maja 2012 Opublikowano 9 maja 2012 @mate5: dokładnie, ja się dziwię, że nikt w Criterionie nie wpadł na pomysł wydania drugiej części Blacka, chociaż nawet reedycja HD (albo nawet zwykła wrzucona na PSS) z miejsca zdobyłaby u mnie tytuł jednej z najlepszych gier na PS3 Grę o ustawkach kiboli bym chciał, najlepiej od Rockstara Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 Reedycje HD Black i Gun na PS3, czyli dwóch najlepszych gier akcji / action adventure na PS2 (nie licząc GTA oczywiście). A po co robić reedycje Gun, skoro RDR na PS3 jest? I powiedzcie mi, co takiego wspaniałego było w tym Black... Grafika na PS2 naprawdę robiła wrażenie, z tym się zgodzę, jednak rozgrywka - gra osobiście i do gustu nie przypadła, ale teraz przecież wszyscy mamy mnóstwo gier akcji ciekawszych od tego (mówię zarówno o PS3 jak i X360), po co więc trupa odkopywać? Sam sobie odpowiem: właściwie chyba tylko z sentymentu do tytułu. Cytuj
masaKRATOS 816 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 Od 2002 roku mam chrapkę na taki tytuł... Każdy kto ćwiartował stwory w dwóch częściach Nightmare Creatures na PSX-a doskonale pamięta o tym , iz tytuł został skasowany w 2006 roku. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 A po co robić reedycje Gun, skoro RDR na PS3 jest? No tak, po co oglądać Rio Bravo i Wild Bunch skoro Tarantino robi western, fakt. I powiedzcie mi, co takiego wspaniałego było w tym Black... Klimat, lokacje, audio, poziom trudności, długość misji, przyjemność z grania, zniszczalne środowisko i grafika, którą jakby ulepszono lekko w potencjalnej reedecji przyjemnie grałoby się na LCD. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 Black był dobry, ale miał momentami rażące skrypty. Już pierwszy level i gość z RPG na wieży. Twórcy założyli sobie, że my również znajdziemy wyrzutnię rakiet i rozjebiemy tą wieżę w pył. Jakie jest potem zdziwienie, gdy ściągasz typa zwykłym pistolecikiem, a cała wieża zawala się jak po strzale rakietą. Takich atrakcji było w całej grze przynajmniej kilka. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 A po co robić reedycje Gun, skoro RDR na PS3 jest? No tak, po co oglądać Rio Bravo i Wild Bunch skoro Tarantino robi western, fakt. Gun bardzo mi się podobał (zrobiłem go na 100%), aczkolwiek miał niewielki świat i zbyt mało misji pobocznych, podałem RDR jako doskonały przykład tego, czym powinien być Gun w edycji next-gen. Cytuj
wiki1993 539 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 Skoro jest wiele shooterów lepszych od Blacka, to poproszę tytuły Dla mnie żaden FPS nawet się nie zbliżył do Blacka jeśli chodzi o widowiskowość strzelanin, intensywność i szybkość akcji, zniszczalność środowiska oraz ogólnie pojęty rozpier.dol. Black to taki Burnout wśród strzelanin Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 13 maja 2012 Opublikowano 13 maja 2012 Skoro jest wiele shooterów lepszych od Blacka, to poproszę tytuły Dla mnie żaden FPS nawet się nie zbliżył do Blacka jeśli chodzi o widowiskowość strzelanin, intensywność i szybkość akcji, zniszczalność środowiska oraz ogólnie pojęty rozpier.dol. Black to taki Burnout wśród strzelanin Tutaj numerem jeden od dawna jest COD. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 13 maja 2012 Opublikowano 13 maja 2012 (edytowane) odbiegne troche w stronę fantazji Słupka. GTA z samurajami, feudalna japonia. Bieganie za dnia po wiosce jako samurai a noca po dachach jako ninja. mnostwo broni i gadzetow typu trucizny dymne, shurikeny, detaliczny system customizacji bohatera (mase roznych masek, zbroi itd). W RDR podobal mi sie motyw z bandana i tutaj bylby jak najbardziej wskazany (no ale to przeciez oczywiste). Do tego lekko malownicze tla nieba itd, z Rockstarowym klimatem. Pomysl tak banalny, a tak dobry. Edytowane 13 maja 2012 przez Najtmer Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 15 maja 2012 Opublikowano 15 maja 2012 Tak mnie naszło teraz. Marzy mi się lekki sandbox w klimatach podwodnych: taki miks X3, Sub-culture, Deep (na komórki, kto grał tan wie), Aquanox (raczej 2). Elementy RPG, możliwość handlu między stacjami, eksploracja głębin w łodzi, stacji/ruin/czegokolwiek na piechotę lub z płetwami Wszystko powinno oczywiście mieć niebanalną fabułę i oprawę. W dzisiejszych standardach bardziej pasowało by tu jakieś mmo (koszty produkcji i włożonej pracy), ale wolałbym jednak grę dla samotnego gracza. Chociaż... jak twórcy X3 dali radę to i pewnie jakieś studio też mogłoby coś z tym zrobić. Docelowa platforma - raczej konsola. Marzenia... Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 11 czerwca 2012 Opublikowano 11 czerwca 2012 Sheep Dog and Wolf 2. No ja was błagam. 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 11 czerwca 2012 Opublikowano 11 czerwca 2012 Sheep Dog and Wolf 2. No ja was błagam. Pomarzyć można. Oryginał był rewelacyjny, humor i pomysły rządziły. Nie zdobyła jakiegoś wielkiego uznania chyba tylko dlatego, że wyszła w czasie gdy PSX już był trupem. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 11 czerwca 2012 Opublikowano 11 czerwca 2012 Kurna, jaki ja swego czasu byłem napalony na ten tytuł. A tu ch.uj, na potrzeby Silent Hill Homecoming, wstrzymali prace, a potem, jak się okazało, już nigdy nie powrócili. ;/// 1 Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 11 czerwca 2012 Opublikowano 11 czerwca 2012 Chciałbym żeby Studio Liverpool zrobili Rollcage 3 lub od bidy Rollcage HD. Bardzo brakuje na obecnej generacji future racer'ów, tematu niegyś tak bardzo popularnego. W zasadzie jest tylko Wipeout. W R3 widziałbym podobną mechanikę rozgrywki co w poprzednich częściach, z zupełnie nowymi trasami, opcją 3D oraz dobrą elektroniką i możliwością wrzucenia własnego soundtrack'u. Można pomarzyć? Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 20 czerwca 2012 Opublikowano 20 czerwca 2012 Powrót tego pana. Od lat nie wyszła chyba żadna gierka w podobnych klimatach. http://www.youtube.com/watch?v=bSXwj4gX8pw Cytuj
saptis 620 Opublikowano 22 czerwca 2012 Opublikowano 22 czerwca 2012 (edytowane) Shenmue 3 - Sega musi zrobic kontynuacje tej genialnej gry ! Nie moga zostawic historii niedokonczonej, poza tym powinni wydac Shenmue HD Collection na PS3 i X360 - koniecznie na plycie ! Nie rozumiem dlaczego jeszcze tego nie zrobili - przeciez developing Shenmue byl podobno bardzo kosztowny, a gra sprzedala sie raczej w malym nakladze, wiec teraz mogliby jeszcze na niej zarobic. Jesli Sega nie ma kasy to niech zrobia kampanie na Kickstarterze to zobacza, ze gra ma cala rzesze fanow i zrzuta powinna byc calkiem spora. Edytowane 22 czerwca 2012 przez saptis Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi