K@t 116 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 W którym miejscu on niby przypomina Drake'a? Bardziej już Sama Fishera z ostatniego SC. Zresztą widzę że ND stawiają bardziej na naturalny wygląd postaci, niż totalnie przerysowane karykatury (Gearsy, God of War ). Gość z TLoS ma imo wystarczająco charakterystyczny wygląd, żebym nie musiał mylić go z kimkolwiek innym. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkgamer 43 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 (edytowane) Czy ja wiem ,podobieństwo jest,ale faktycznie Joel, jak powiedział K@t ,bardziej przypomina mi nowego Sama niż,Nathana.Pomijając wygląd, mają różnić się charakterem i będą mieć zupełnie inne cele ,jak dla mnie nie ma co utożsamiać tych dwóch postaci ze sobą. Edytowane 15 Lutego 2012 przez darkgamer 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 (edytowane) Dźwięki i muzyka w TLoU: http://www.gameinfor...last-of-us.aspx Edytowane 15 Lutego 2012 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 (edytowane) ND pokazuje screeny niby bezpośrednio z dema zaprezentowanego w styczniu. Fajnie to wygląda. http://www.naughtydo...us_screenshots/ Edytka: Teraz widzę że screeny prawie te same co wrzucane wcześniej, ale warto przeczytać. Edytowane 3 Marca 2012 przez Square Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 (edytowane) Edytowane 24 Marca 2012 przez MajorZero64 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 No, pracownicy ND się tym na twitterach chwalili A sama postać jest świetnie wykonana. Chyba nawet za dobrze, bo wywołała u mnie odruch wymiotny Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 (edytowane) Nowy trailer: http://www.youtube.com/watch?v=ShP5xn9Tz90&hd=1 Graficznie cut-scenki niszcza (o ile sa realtime'owe). Nie moge sie doczekac pierwszego gameplay'u. Mam nadzieje, ze nie bedzie on w niczym przypominac Uncharted. Edytowane 15 Maja 2012 przez Ins 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 (edytowane) Zajebioza Miło, że Naughty Dog rzuciło nam coś jeszcze przed E3 Teraz jeszcze bardziej się nie mogę doczekać gameplay'a (może na E3 pokażą co się dzieje w grze po tej cutscence). Graficznie cut-scenki niszcza (o ile sa realtime'owe). Nie moge sie doczekac pierwszego gameplay'u. Mam nadzieje, ze nie bedzie on w niczym przypominac Uncharted. A jak nie są realtime'owe to już nie niszczą? Na 99% będą tak jak w Uncharted, na silniku gry ale nie w realtime. Co do przypominania Uncharted - pierwszy trailer pokazywał, że amunicja będzie w małych ilościach. Tutaj z kilku oprychów tylko jeden ma pistolet, reszta ma deski i cegły. To chyba jasno wskazuje, że będzie to zupełnie inna gra niż Uncharted. Edytowane 16 Maja 2012 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 ale czad... ciekawe czy taka muzyka też sie w grze pojawi. jeśli rzeczywiście celuja w filmowy charakter to powinna. fantastyczne jest to, że jednominutowy fragment potrafi zlapac za jaja i wprowadzic takie napiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 (edytowane) Świetnie.. ale czego innego można się spodziewać? Graficznie wypas, fajne animacje i mimika.. ale widać też, że tekstury trzymają wyraźnie niższy poziom w porównaniu do Uncharted. Niby niedobrze... ale z drugiej strony może to wskazywać na rzeczywiście bardziej rozległe i otwarte tereny do eksploracji. Ps. Wstawki pewnie zrobione są podobnie jak w Uncharted, czyli nagrane z real-time'a i w samej grze odpalane jako filmik aby w tym czasie w tle odbywał się loading. Tak twierdził ktoś z ND. Kiedyś nawet pokazali jedną ze wstawek faktycznie w real-time (pociąg z U2), gdzie dowolnie przemieszczali kamerę. Edytowane 16 Maja 2012 przez Emet Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 o cholera super to wyglada tylko tak jak ktos powyzej mam andzieje że nie bedzie to przypominac uncharted, i że poprawia system otrzxymywania obrażeń - nie chce żeby wrogowie obrywali z karabinu w twarz i nadal szli na nas nic sobie nie robiąc. skoro amunicji ma być mało to każdy pocisk powienien odnosić odpowiedni efekt na wrogu (jak w max payne 2 i rdr) oprocz tej jednej obawy to napalam sie strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Gra bedzie swietna. Nie moze byc inaczej:) Cutscenki pewnikiem jak w Uncharted (i w sumie wiekszosci obecnie gier) sa robione na assetach z gry z bardziej dopakowanymi modelami, efektami itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 (edytowane) Klimat z tego trailera aż się wylewa, to takie Walking Dead. Już nie mogę się doczekać konferencji Sony na E3. To będzie mocne pier.dolnięcie. PS. Kawałek z trailera. Edytowane 16 Maja 2012 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Nie wiem jak Naughty Dog to robi, ale wygląda na to, że poprzeczka względem oprawy U3 zostanie jeszcze podbita. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Kolejny pewnik, który wyląduje na półce. Goście z ND pewnie podpisali cyrograf z samym Luckiem bo to wygląda obłędnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Wywiad z twórcami: http://uk.ign.com/ar...ailer-new-ellie IGN: Uncharted's combat is all about wasting bullets and then just finding more. If we're scavenging in this apocalypse, is that style of fighting out the window? Bruce Straley: Not completely, but it will have a much different feel, and greater consequence if you choose to play that way. The Last of Us takes place in a much darker, more brutal world. There has to be realistic tension between the characters, and a sense of danger and consequence when you are in combat. Civilization and the production of goods as we know it have ceased, and many things are in short supply – especially expendables like bullets, or first aid supplies. Because of this, you’re going to have to make judgment calls on when to use and when to conserve your supplies. But there still will be avenues the more action-oriented player can take to make their way through the game. That creates very different combat scenarios from most shooters out today. IGN: What can people expect from The Last of Us at E3? Bruce Straley: Our team has been working hard to have something ready at E3 that will please our fans. We’d love to say more, but we don’t want to spoil anything. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Nie ma nic o przesunięciu premiery? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Ciężko by było skoro gra jeszcze nie ma daty premiery Ale będę trzymał rękę na pulsie Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Ale zawsze moze byc info, ze gra przesunieta na 2014. Nic nie wiadomo jaka wiadomosc przyniesiesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Jak ja bym chciał, żeby to wyszło chociaż w grudniu tego roku. Jak gra się ukaże na wiosnę to znowu nie będzie wiadomo na co wyłożyć kasę, bo w tym okresie ukażą się kolejno Wstąpienie, Infinite i nowa Lara. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Trochę zmienili Ellie: Teraz wygląda na młodszą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Jest ładniejsza teraz Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Mniej przypomina tą aktorkę z Incepcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 ta zmiana jest oficjalna i potwierdzona? bo też mi sie na trailerze wydawalo ze wyglada troche inaczej i rzeczywiscie mniej przypomina allen page mysle ze obie wersje były ładne, ale jesli to podobienstwo do aktorki im wyszło przypadkiem to zrozumiałe jest ze zmienili to żeby nie robic sobie potem problemów Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi